Viatge fi de curs a Tarragona

Un viatge per Ser, fer, Viure i Conviure

  • Viatge de Fi de Curs
  • Viatge de Fi de Curs
  • Viatge de Fi de Curs
  • Viatge de Fi de Curs

VIATGE DE FI  DE CURS A TARRAGONA


 

A Villa Engràcia

 

ApartaHotel exclusiu d’Eix Estels a l’Espluga de Fancolí.

 

Un espai únic, un poblat privat, amb apartaments de diferents capacitats equipats amb habitacions de 2 a 4 places.

 

Els viatges a Tarragona/ Port Aventura compten amb el servei de “monitors i guia acompanyant” que dinamitza totes les activitats i està amb el grup des del primer fins al darrer dia.5 dies 4 nits 355 €

Allotjats en MP (no inclou transport anada i tornada). Consultar temporada.


 

Descarrega el catàleg

 

 

 

 

 

DIA 1/ Tarda: Visita guiada original en BTT per fer la descoberta de l’entorn + entrada al Monestir de Poblet i Visita al Castell de Milmanda.


DIA 2/  2 opcions a escollir-ne una: Cultural tryp: Visita guiada a la ciutat Romana Patrimoni de la Humanitat de Tarragona (amfiteatre, casc antic...) o Sport Tryp: Activitat d’espeleologia a les coves de l’Espluga (amb neoprè i monitors especialitzats) + Visita a la ciutat medieval de Montblanc.

 

DIA 3/ Allotjats a Villa Engràcia, a Tarragona, és imprescindible completar el nostre viatge amb la visita al parc de Port Aventura, un dels parcs temàtics més grans d’Europa.

 

DIA 4/ Matí: gaudim de l’entorn de Villa Engracia amb una activitat de Descoberta en cavall, un taller d’hípica dirigit per monitors professionals. Per la tarda: activitats d’aventura i visita de l’Espluga de Francolí.

 

 

contacta amb Eix Estels

 

 

 

 

 

viatge final de curs

 

 

Llocs de l'activitat: