Viatge fi de curs a París

Un viatge per Ser, fer, Viure i Conviure

  • Viatge de Fi de Curs
  • Viatge de Fi de Curs
  • Viatge de Fi de Curs
  • Viatge de Fi de Curs

VIATGE DE FI  DE CURS A PARÍS


 

Allotjats en Vaixell

A la descoberta de París … en vaixell! Un viatge diferent i original, allotjats en un vaixell i navegant pel Sena, ens movem per l’ille de France, per descobrir, no només París centre sinó alguns dels punts d’interès propers que convé no deixar de visitar: La Defense, Saint Germain en Laie, etc…5 dies 4 nits 465 €

Allotjats en PC en un vaixell navegant pel Sena (no inclou transport a nada i tornada).


 

Descarrega el catàleg

 

 

 

 

 

DIA 1/ Visita guiada, el París alternatiu i cultural. Visita al barri de «Les Maries», el Centre Pompidou i la Bastille sense oblidar-nos de la darrera gran obra de París, la impressionant esplanada de «Chatelet Les Halles».


DIA 2/  Matí: Visita panoràmica en autocar i amb guia local. Visitarem els “Imprescindibles de París” Tour Eiffel, Notre Dame, Sacre Coeur, Champs Elysées i l’Arc de Triomphe i caminarem pel «Quartier Latin».

 

DIA 3/ L’altre París. Visitar el París dels Parisiens? Amb un guia local, sortirem del nostre vaixell per visitar el Marche d’Aligre, el barri de “Gobelins”,el Pantheon i el Boulevard Arago i prenem el metro per descobrir “La Defense” La petita “Manhatan” que amaga París.

 

DIA 4/ Imprescindible en un viatge a París? Visitar Euro Disney! Prenem el RER per passar tot un dia en un dels parcs temàtics més visitats d’Europa.

 

 

contacta amb Eix Estels

 

 

 

 

 

viatge final de curs

 

 

Llocs de l'activitat: