• Dinar i passar el dia
  • Dinar i passar el dia
  • Dinar i passar el dia
  • Dinar i passar el dia
  • Dinar i passar el dia

Dinar i passar el dia a cases de colònies Eix Estels


 

Veniu a passar el dia a les nostres cases de colònies i gaudiu de la nostra cuina casolana, i si voleu activitats, podeu contractar el nostre servei de monitors especialitzats.

Descarrega't els menús i trïa el que més t'agradi!

Descobreix les millors cases on dinar i passar el dia:

 


Casa de colònies Mas Banyeres


Àmplia masia senyorial del s. XI situada davant el Parc Natural del Montseny. Totalment reformada com a casa de colònies compta amb 40.000 hectàrees d’espais exteriors on destaquem les instal·lacions d’aventura i La Granja. Banys a totes les habitacions.

casa de colonies MAS BANYERES

 


Casa de colònies La Llobeta


Masia senyorial d’ estil modernista declarada d’interès arquitectònic i totalment reformada com a casa de colònies. 100% adaptada a persones de mobilitat reduïda.

Casa de colonies la Llobeta

 


Casa de colònies Can Vandrell


Al peu del Parc Natural del Montseny, masia del S. XIII, en un entorn únic, còmode i confortable. Amb grans espais exteriors i zones de joc. Adaptada al 100% per a persones amb mobilitat reduïda i amb el 50% de les habitacions amb bany dins.

casa de colonies CAN VANDRELL

 


Casa de colònies Can Miqueló


Als Cingles del Bertí amb vistes al Parc Natural de Sant Llorenç i al Montseny. Casa pairal moderna amb grans espais exteriors i equipaments esportius. NOVETAT: Ara Can Miqueló disposa de banys a l’interior totes les habitacions.

Casa de colònies Can Miqueló

 

 

Vídeo turisme en grup