Història del Grup Eix Estels

Eix Estels és un grup format per un equip immillorable.

  • Història del Grup Eix Estels

Un somni convertit en realitat!

 

L'any 1991 neix el projecte Eix Estels de la mà de Pere Mulero i Carme Salinas. El seu somni: una proposta de lleure educatiu de qualitat, on els nois/es i les famílies puguin viure i conviure en espais singulars, en contacte amb la natura i múltiples opcions al seu abast.

Des de l’inici ens adrecem a tots els centres educatius de Catalunya (escoles i instituts) dissenyant projectes a la seva mida, alhora que posem a la disposició de qualsevol col·lectiu infantil i juvenil les nostres instal·lacions per a la realització de les seves sortides al llarg de tot l’any .

Aviat decidim obrir l’ús de les nostres instal·lacions no tan sols a col·lectius organitzats sinó també a l’abast de grups d’amics i famílies que volen gaudir d’un turisme diferent.

Uns anys més enllà apostem per fer arribar la nostra proposta a nous mercat més enllà de les nostres fronteres, establint nous contactes profitosos amb col·laboradors de França, Regne Unit i Alemanya.

Escoles, instituts, centres de lleure, associacions culturals i esportives, altres col·lectius, mercats exteriors... àmbits on Eix Estels és present i on any rere any ampliem la nostra xarxa de col·laboradors que ens fan confiança i ens ajuden a consolidar i millorar les nostres propostes.

Un projecte que neix amb la intenció de posicionar-se com a referent dins el món del lleure educatiu i que s'avança, ja des dels seus orígens, a les necessitats d'escoles, entitats, famílies, grups, etc. Apostant per una qualitat en creixement i consolidació constant.

Fruit del treball dels primers promotors i col·laboradors del projecte, sumant experiències i aprenentages curs rera curs i, sobretot, per la satisfacció i fidelitat dels nostres clients i amics avui contents, satisfets i amb més ganes que mai us presentem Eix Estels, un somni convertit en realitat!