IRELAND READY FOR FIRST

Treu-li suc a l'estiu! Les millors propostes de colònies d'estiu per divertir-se i aprendre.

 

 

► IRELAND READY FOR FIRST 

 

Els viatges d’idiomes a l’Estranger són una experiència d’immersió lingüística total, per descobrir una nova cultura, fer nous amics i viure amb una família especialment escollida per aprendre, gaudir i millorar l’idioma.

 

La opció de viatjar a Irlanda permet gaudir d’una estada amb una família especialitzada en aquest tipus d’experiència i que oferiran tota l’ajuda i suport necessaris per acollir els participants i ajudar-los a millorar l’idioma, conèixer la cultura del país, a més de realitzar activitats típiques i excursions a la localitat.

 

Amb tots els ingredients perquè els nois/es gaudeixin del millor estiu, aprendran divertint-se, coneixent altres cultures i de ben segur guardaran records inoblidables d’una experiència especialment dissenyada a la seva mida.

 

 

► PER QUÈ IRELAND READY FOR FIRST

 

Escull aquest programa si vols.... que el teu fill/a visqui una experiència absolutament diferent on a part dels avantatges d’una immersió lingüística total descobreixi una nova cultura, visqui amb famílies especialment escollides i faci nous amics locals de la seva edat.

El programa READY FOR FIRST (amb classes i preparació a l'examen oficial First de Cambridge) és una proposta per aquells joves que acreditin un bon nivell previ i desitgin aprofitar les seves vacances per afrontar el repte d’un examen oficial.  

A la ciutat costanera de Wexfort a 130 km al sud de Dublín (Irlanda). Allotjats en famílies exclusives i molt ben seleccionades. Màxim un català/espanyol per família. Habitació privada. 

En règim de Pensió Completa + 3 setmanes intensives de Classes d'Anglès per preparar amb èxit l´examen oficial First +  Activitats. Torns de 3 setmanes. Amb acompanyants des de l‘aeroport de Barcelona. Amb personal d’assistència al mateix Wexfort durant tota l’estada que estarà en contacte amb els nois/es i amb les mares/pares. A partir de 8 anys (només per alumnes amb nivell B2). 


Com funciona:

  • Els participants esmorzen amb les famílies 
  • Després van a l’escola per fer les classes preparatòries First (tot el matí, 3 lliçons diàries) 
  • Dinar de packed lunch a l’escola (preparat per les famílies)  
  • A la tarda activitats variades amb monitors (gimcanes, excursions, etc.) 
  • A les 17h.  tornada a la casa on s’allotgen 
  • Sopar i activitats quotidianes organitzades per la pròpia familia fins les 22h.
  • Dormir 

Dissabte: Excursió de tot el dia per visitar punts d'interès d'Irlanda.
Diumenge: Dia en família, activitats i excursions fetes per les famílies.


Torns garantits: 

5/25 de Juliol – Preu: 2700€ + 350 bitllet d’avió ** = 3050€
12 de Juliol a l’1 d’Agost – Preu: 2700€ + 350 bitllet d’avió ** = 3050€

 

** Eix Estels ha reservat un nombre determinat de places en cada vol d’anada i de tornada. En cas que en el moment de fer la reserva les places d’avió s’hagin esgotat us passarem una nova cotització del preu d’avió ajustada a les tarifes disponibles en el moment de fer la reserva. 

*Taxes d’examen First no estan incloses però estan opcionalment disponibles per 200€ participant), la inscripció a aquest programa està supeditada a un nivell mínim previ a acreditar via examen online + Skype, la realització del programa queda supedita a un mínim de 15 participants inscrits. L’Examen de First es farà a la tornada de l’alumne al punt d’origen en la convocatòria més propera. 

 

Pagament fraccionat: 

Les reserves fetes abans del 31/04: 1r pagament  de 500€ el dia 15 o 30 del mes de la reserva - 2n pagament de 1000€ :  15/05 - 3r pagament (resta) el 12/06.

Reserves al  MAIG: 1r pagament  de 1500€ el dia 15 o 30 del mes de la reserva - 2n pagament(resta):  el 12/06.

Reunions informatives per a mares i pares:  14.02, 14.03, 11.04, 16.05 a les 17.30 a la seu d’Eix Estels – Passeig del Taulat, 235 de Barcelona – Cal inscripció prèvia a: irlanda@eixestels.com 

 

► TORNS I PREUS:

 

Torns i preus Ireland Ready for First

 

CATÁLOGO COLONIAS DE VERANOCONTACTA CON EIX ESTELS

 

► GALERIA D'IMATGES

 

 

 

►TESTIMONIS:

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

 

Felicitacions !!!   Estem   encantats  del  tracte rebut,   de la informació rebuda en tot moment.  El  Pol  ha  arribat supercontent!!  Ens  quedem  amb  tota  l’organització,  la gran feina que hi ha al darrera de tot i en lo fàcil que ens ho heu posat!!  Fins  l'any que ve!!

Pol Viñas San

 

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

S'ho  ha  passat  genial  i  heu  fet  que  l'anglès   se  li  fes interessant i agradable. Les  seves  paraules  han sigut m'ho he passat molt bé i val la pena

Ingrid Gonzalez Cardenas

 

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

Bona tarda som una família que porta 8 anys  confiant en vosaltres i nomes dir-vos que estem encantats anys darrere anys de deixar-vos els   nens   una  setmana  i  que dir  dels   nens   ,  ells   esperant  que  arribi  el  mes   de  juliol. Fins  l'any que ve.

Victoria Anello Hernández

 

 


► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2019


 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES


Llocs de l'activitat: