TEATRE amb JOAN PERA

Treu-li suc a l'estiu! Les millors propostes de colònies d'estiu per divertir-se i aprendre.

 

  • Què opinen els protagonistes? Reproduir Què opinen els protagonistes?

   Colònies d'estiu. Clica!

 

RESERVA ONLINE CATÁLOGO COLONIAS DE VERANOCONTACTA CON EIX ESTELS


► COLÒNIES D'ESTIU DE TEATRE AMB JOAN PERA 


Amb Joan Pera, premi Gaudí d´Honor 2019,  actor i doblador amb més de 40 anys d’experiència. Ha fet cine (Yukatán, La fuera del destino, 23F, Vicki Cristina Barcelona), televisió i especialment ha centrat la seva carrera en el món del teatre ( “L’avar de Moliere”, “El Fantasma de Canterbille”) El seu primer gran èxit teatral “La extraña pareja” conjuntament amb Paco Morán va marcar un record d’espectadors encara imbatut avui en diaAcompanyat del seu fill en Roger Pera, actor i doblador de personatge tan il·lustres com Spiderman o Matt Damon.

 

Molt més que unes colònies on practicarem i millorarem les tècniques del teatre.  Unes colònies on també explorem i descobrim que és la cultura del teatre i quins són els valors intrínsecs, perseverança, coneixement del nostre cos i les nostres emocions, expressió corporal i capacitat comunicativa, etc.

 

► PER QUÈ COLÒNIES D'ESTIU DE TEATRE AMB JOAN PERA?

 

Escull aquest programa si vols que el teu fill/a millori les seves capacitats d'interpretació, els dots per parlar en públic i les tècniques per transmetre emocions i missatges efectivament als altres. Amb Joan Pera, que té una reconeguda i sòlida carrera com a actor de més de 40 anys, i el seu fill Roger Pera, reconegut actor i doblador de personatges.

 

Activitats de Teatre: 3 hores diàries de MasterClass de teatre, tècniques d’interpretació: expressió verbal i no verbal, píndoles formatives de: entonació, escenificació, llenguatge corporal i postura corporal, tècniques d’estudi i memorització d'un text, no ser un personatge sinó convertir-se en ell/ella, distància emocional, doblatge.

 

Activitats d'aventura i natura: pista americana Inflable, tir amb arc mòbil, circuit aeri d'aventura sobre els arbres, tallers de circ, excursió al Gorg de l'Avancó o als Gorg d'Aiguafreda (segons edat) per banyar-nos, piscina diària, gimcana d'aigua, experimentació musical, Arts&Crafts.

 

Activitats alternatives i transversals on gaudiran coneixement del medi ambient, i així,  conscienciar l’impacte que té la humanitat al món: taller d'experimentació musical on jugarem amb la música, taller d’art i manualitats on explicarem diferent línies de creació i imaginació. 

 

Un gran repte col·lectiu a través de jocs i dinàmiques de cooperació que cada dia de l'estada ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

 

A més, 15 minuts diaris després d'esmorzar de relaxació, gestió d'emocions, i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d'activitats (tipus ioga, mindfulness, etc.).

 

► NITS TEMÀTIQUES (SOPAR, FESTA I ACTIVITATS) 

 

 

 • Nit de misteri : El gran Cluedo
 • Jocs de Pistes : Els Increibles 
 • Nit de cinema 
 • Nit d’espectacle: Tú sí que vales (concurs) 
 • Nit Sopar de Gala: Festa final i discoteca 

 

► TORNS I PREUS TEATRE:

 

 

 • Del 30 de juny al 6 de juliol: 481€

 

Aquests preus no inclouen 1,65€ en concepte d'assegurança obligatòria.

 

EDAT: 10-17 (3er Primària - 2n Batx.)

Casa de colònies: LA LLOBETA

 

 

 

RESERVA ONLINE CATÁLOGO COLONIAS DE VERANOCONTACTA CON EIX ESTELS

 

 

 

► GALERIA D'IMATGES

 

COLONIES ESTIU EIX ESTELS teatre jaon pera

 

 

►ENLLAÇA MÉS D'UN TORN DE COLÒNIES D'ESTIU

 


Esteu pensant fer més d'un torn de colònies o enllaçar colònies de diferents temàtiques? PREMI! Et regalem el DIA PONT: El dia que enllaça una colònia amb un altre. Un dia ple d'activitats lúdiques per a passar-ho genial!

 

Servei de bugaderia gratuït! Facis els torns que facis de colònies la maleta només per una! Nosaltres ens encarreguem de rentar-vos i deixar-vos la roba llista per a cada colònia!

 

Trasllat entre cases gratuït: En el cas que els diferents colònies d'estiu es realitzin en diferents cases, nosaltres ens ocupem del trasllat de casa a casa de forma totalment gratuïta.

 


► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2019


 

 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES

 

►TESTIMONIS:

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

Tenir  fotos   cada  dia  dels   nos tres   fill/filles   es   genial  El menjar   de   la   Llobera,   excel·lent   Els /les    monitor/res , fantàstics    L'Ula,   una   gran   coordinadora   Molt   bona organització,  moltes   activitats   Es tar  amb  al  Mag, amb en Joan Pera i la Gisela, tot un honor aprendre  amb ells  Per la nos tra part, un 10 Seguiu així Felicitats

Natàlia de Palomar Dol

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

Estem molt contents del tracte rebut per Joan Pera, la nostra Felicitació. Núria Guardiola San

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

La  meva  valoració  general  és   molt  positiva,  Us   felicito  per  la  feina  feta  a tot l'equip de EIX ESTELS!. Hèctor Bes Piñol

 

Llocs de l'activitat: