COLÒNIES TEMÀTIQUES: TEATRE amb JOAN PERA

L'estiu que T' ENCAIXA! La millor proposta de colònies d'estiu!

 

    • Què opinen els protagonistes? Reproduir Què opinen els protagonistes?

      Colònies d'estiu. Clica!

 

coloni estiu

 

Com va ser l'estiu 18?....

COLÒNIES D'ESTIU DE TEATRE AMB JOAN PERA

 

activitats destacades colonies estiu TEATRE AMB JOAN PERA

 

 

 

Les colònies d’estiu de Teatre són la combinació perfecta per l’aprenentatge i la diversió, amb activitats lúdiques en contacte amb la natura per divertir-se i aprendre al voltant del món del teatre i la interpretació professional: millorar capacitats d’interpretació, parlar en públic i tècniques per transmetre les emocions i missatges als demés.

 

Tot això i molt més en companyia de Joan Pera, actor i doblador amb més de 40 anys d’experiència. Ha fet cine, televisió i especialment ha centrat la seva carrera en el món del teatre, interpretant obres com “L’avar de Moliere” o “El Fantasma de Canterbille”.

 

Totes les activitats d’aventura de les colònies d’Eix Estels estan supervisades per l’empresa Lleure i Disseny, perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió per part de l’empresa Inoccuo de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.

 

Diversió, aventura, treball en equip, teatre, natura, autoestima, nits temàtiques, excursions, jocs, vida sana, nous amics i molt més, una combinació perfecta per explorar els límits d’un mateix, gaudir del millor estiu i endur-se records inoblidables d’una experiència dissenyada a la seva mida.

 

 

► PER QUÈ COLÒNIES D'ESTIU DE TEATRE AMB JOAN PERA?

 

Escull aquest programa si vols.... que el teu fill/a millori les seves capacitats d’interpretació, les dots per parlar en públic i les tècniques per persuadir i transmetre les emocions i missatges correctes o desitjats als demés.

 

Amb Joan Pera, que té una reconeguda i sòlida carrera com actor de més de 40 anys, i que està totalment en actiu amb nous projectes, com l’obra de teatre “El Fantasma de Canterbille” actualment en cartellera, o “L’Avar de Moliere”, un dels seus darrers èxits teatrals.

 

activitats destacades colonies estiu TEATRE AMB JOAN PERA

 

Activitats de Teatre: 3 hores diàries de MasterClass de Teatre, Tècniques d’interpretació: Expressió verbal i no verbal, Píndoles formatives de: Entonació, escenificació, llenguatge corporal i postura corporal, Tècniques d’estudi i memorització de textos, No ser un personatge, sinó convertir-se en ell/ella, Distància emocional, Doblatge

Activitats destacades: Excursió al Centre d’Aventura de Mas Banyeres, Pista americana inflable, Pista americana fixa, Tir amb arc mòbil, Circuit d’aventura sobre els arbres, Slackline, Làser Combat, BalanzBikes, Piscina diària a la casa de colònies

 

► I MOLT MÉS A LES COLÒNIES DE TEATRE AMB JOAN PERA

 

Festes nocturnes i nits molt animades: 3 nits temàtiques: Nit mexicana + Nit de Rock&Roll (Grease) + Saturday Night (dico show) + Nit de cinema, visita nocturna al poble d’Aiguafreda, jocs de nit, etc… I ni un minut per avorrir-se: gimcanes, jocs, música, etc.

 

 

 

► GALERIA D'IMATGES

 

COLONIES ESTIU EIX ESTELS teatre jaon pera

 


 
►ENLLAÇA MÉS D'1 TORN DE COLÒNIES D'ESTIU


Esteu pensant fer més d'1 torn de colònies o enllaçar colònies de diferents temàtiques? PREMI! Et regalem el DIA PONT: El dia que enllaça una colònia amb un altre. Un dia ple d'activitats lúdiques per a passar-ho genial!

 

Servei de bugaderia gratuït! Facis els torns que facis de colònies la maleta només per una! Nosaltres ens encarreguem de rentar-vos i deixar-vos la roba llista per a cada colònia!

 

Trasllat entre cases gratuït: En el cas que els diferents colònies d'estiu es realitzin en diferents cases, nosaltres ens ocupem del trasllat de casa a casa de forma totalment gratuïta.

 

 


► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2018


 

 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES

 

►TESTIMONIS:

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

Tenir  fotos   cada  dia  dels   nos tres   fill/filles   es   genial  El menjar   de   la   Llobera,   excel·lent   Els /les    monitor/res , fantàstics    L'Ula,   una   gran   coordinadora   Molt   bona organització,  moltes   activitats   Es tar  amb  al  Mag, amb en Joan Pera i la Gisela, tot un honor aprendre  amb ells  Per la nos tra part, un 10 Seguiu així Felicitats

Natàlia de Palomar Dol

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

Estem molt contents del tracte rebut per Joan Pera, la nostra Felicitació. Núria Guardiola San

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

La  meva  valoració  general  és   molt  positiva,  Us   felicito  per  la  feina  feta  a tot l'equip de EIX ESTELS!. Hèctor Bes Piñol

 


 
►ARTICLES D'INTERÈS SOBRE LES COLÒNIES D'ESTIU

 


► Com triar la colònia d'estiu perfecte?


► Per a què serveixen les colònies d'estiu?


► 15 coses que no poden faltar a la maleta dels teus fills

 

 

 

ACCIÓ SOLIDÀRIA EIX ESTELS

Llocs de l'activitat: