Colònies d'estiu MUSICALS AMB GISELA

L'estiu que T' ENCAIXA! La millor proposta de colònies d'estiu!

 

    • SINGLES & HIJOS Reproduir SINGLES & HIJOS

      Mira la experiencia! Clica!

    • Què opinen els protagonistes? Reproduir Què opinen els protagonistes?

      Colònies d'estiu. Clica!

 

coloni estiu

 

Com va ser l'estiu 18?....

 

COLÒNIES D'ESTIU MUSICALS AMB GISELA

 

colonies estiu colonies MUSICALS AMB GISELA


Les colònies d’estiu musicals estan especialment pensades per divertir-se i aprendre al mateix temps, combinant activitats lúdiques i musicals tot centrant-se en els aspectes d’una carrera artística real: com la gestió de les emocions, la superació de les pors, la seguretat en un mateix i la consciència i reconeixement dels propis límits.

 

Tot això i molt més en companyia de la Gisela, artista de fama internacional, que s’ha consolidat com a referent artístic des de la seva participació a “Operación Triunfo”, en teatre, cine i televisió, i que compta amb el seu propi programa i espectacle infantil “El libro mágico”. També dona veu a cançons de Disney en produccions com Frozen entre d’altres moltes fites assolides dins d’una extensa carrera professional.

 

Totes les activitats d’aventura de les colònies d’Eix Estels estan supervisades per l’empresa Lleure i Disseny, perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió per part de l’empresa Inoccuo de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.

 

Diversió, aventura, treball en equip, música, natura, autoestima, nits temàtiques, excursions, jocs, vida sana, nous amics i molt més, una combinació perfecta per explorar els límits d’un mateix, gaudir del millor estiu i endur-se records inoblidables d’una experiència dissenyada a la seva mida.

 

 

► PER QUÈ COLÒNIES MUSICALS AMB GISELA

 

Escull aquest programa si vols.... que el teu fill/a, al costat de la Gisela, descobreixi les competències que acompanyen una veritable carrera artística. Competències com la gestió de les pròpies emocions, superació de les pors, seguretat i consciència dels propis límits.

 

Gisela, artista versàtil amb una trajectòria sòlida, professional, reconeguda i premiada. Des de la seva participació a “Operación Triunfo” ha aconseguit consolidar-se com un referent artístic. Actualment cap de cartell del musical “Rouge, Fantàstic Love” al Teatre Apolo, és la veu per a les cançons en castellà de Walt Disney, compte amb un espectacle musical infantil propi “El Libro mágico” que ha fet temporades a les principals ciutats (Madrid, Barcelona, València, ....) i també, com a artista del S.XX I, amb el seu propi canal a mtmad (Mediaset) amb un vblog d’èxit

 

 

activitats destacades colonies estiu MUSICALS AMB GISELA

 

Activitats musicals: 3 Hores diàries de MasterClass artística amb Gisela, Entrenament Musical: Tècniques vocals, nocions de ritme i musicalitat, MasterClass de ball i coreografia, Coaching: Gestió de les emocions, superació i acceptació dels límits, Preparació d’espectacle propi

Activitats destacades: Excursió al Centre d’Aventura de Mas Banyeres, Pista americana inflable, Pista americana fixa, Tir amb arc mòbil, Circuit d’aventura sobre els arbres, Slackline, Làser Combat, BalanzBikes, Piscina diària a la casa de colònies

 

► I MOLT MÉS A LES COLÒNIES MUSICALS AMB GISELA

 

Festes nocturnes i nits molt animades: 3 nits temàtiques: Nit mexicana+ Nit de Rock&Roll (Grease) + Saturday Night (dico show) + Nit de cinema, visita nocturna al poble d’Aiguafreda, jocs de nit, etc… I ni un minut per avorrir-se: gimcanes, jocs, música, etc.

 

 

► GALERIA D'IMATGES

 

COLONIES ESTIU EIX ESTELS musicals gisela

  

►ENLLAÇA MÉS D'1 TORN DE COLÒNIES D'ESTIU


Esteu pensant fer més d'1 torn de colònies o enllaçar colònies de diferents temàtiques? PREMI! Et regalem el DIA PONT: El dia que enllaça una colònia amb un altre. Un dia ple d'activitats lúdiques per a passar-ho genial!

 

Servei de bugaderia gratuït! Facis els torns que facis de colònies la maleta només per una! Nosaltres ens encarreguem de rentar-vos i deixar-vos la roba llista per a cada colònia!

 

Trasllat entre cases gratuït: En el cas que els diferents colònies d'estiu es realitzin en diferents cases, nosaltres ens ocupem del trasllat de casa a casa de forma totalment gratuïta.

 

 


► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2018


 

 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES

 

►TESTIMONIS:

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

 

El  nostre  fill  posa  un  10  a  la  majoria  de  monitors   i  en especial al Bros  i l'Aleix. Arnau Navarro Costajussà

 

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

D'entrada, el fet de que Eix   Estels porti 25 anys organitzant colònies dona molta   garantia   de   gran experiència,   i   efectivament,   un   cop   passades les colònies , les meves   expectatives   s'han acomplert amb escreix.  Moltes moltes gràcies per tot, i esperem que fins  l'any que ve!!!!!!

Andrea Garita Martinez

 

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

Tenir  fotos cada dia dels   nos tres   fill/filles es genial. El menjar  de la Llobeta, excel·lent. Els/les monitors/res , fantàstics    L'Ula,   una gran coordinadora   Molt bona organització,  moltes activitats .Estar amb  el Mag, amb en Joan Pera i la Gisela, tot un honor aprendre  amb ells  Per la nostra part, un 10 Seguiu així Felicitats

Natàlia de Palomar Dol

 


 

►ARTICLES D'INTERÈS SOBRE LES COLÒNIES D'ESTIU

 


Com triar la colònia d'estiu perfecte?


Per a què serveixen les colònies d'estiu?


15 coses que no poden faltar a la maleta dels teus fills

 

 


ACCIÓ SOLIDÀRIA EIX ESTELS

 

Llocs de l'activitat: