Colònies d'estiu TEMÀTIQUES MUSICALS AMB GISELA

L'estiu que T' ENCAIXA! La millor proposta de colònies d'estiu!

 

    • Colònies Eix Estels? Reproduir Colònies Eix Estels?

      Com són?  Clica!

  • COLÒNIES D'ESTIU

eix estelsJa estem treballant en les noves colònies d'estiu! A principis del 2018 tota la Info!


COLÒNIES D'ESTIU 2017:

MUSICALS AMB GISELARESERVA ONLINECATÀLEG COLÒNIES ESTIUCONTACTA amb EIX ESTELS


► COLÒNIES MUSICALS AMB GISELA


 

Colònies d'estiu musicals, plenes d'experiències al costat la Gisela, amb Màster Class diària.  Un espai on créixer, aprendre i conviure fora de l' àmbit escolar i familiar, amb nois i noies que també tenen les mateixes inquietuds musicals. 

 

Una manera de fer nous amics, i alhora,  gaudir del millor programa de  d'activitats lúdiques, viure i conviure en contacte amb la natura. És l'oportunitat ideal per viure noves experiències, superar-se i divertir-se amb la màxima seguretat i confort.

 

Colonies estiu Gisela Musicals

 

 


► DESCRIPCIÓ COLÒNIES MUSICALS


Les colònies d’estiu musicals d’Eix Estels i Gisela són la teva oportunitat per conèixer la teva veu, descobrir com cantar amb diferents parts del cos, treballar el color de la teva veu, l’ entonació, l’expressió vocal i molt més.

 

Compartint l’experiència amb altres nois/es amb els teus mateixos interessos, treballant intensament per preparar el gran show final amb la GISELA. 3 hores diàries de Màster Class (de dilluns a divendres) i activitats especials impartides per la Gisela + Gran Show Final

 

 

Musical Training:

Treball de tècniques vocals, com preparar i afrontar un càsting, la dansa i la coreografia al servei de l'espectacle musical, preparar el meu propi espectacle cap peça principal totes imprescindibles.

 

Coaching:

Quin artista vull ser i com és la vida d'artista (coaching class), una sessió molt intima on la Gisela ens explica llums i ombres se la vida d'un artista. La seva experiència a O.T., cantar en directe davant de 50.000 persones, ser una de les veus oficials de Disney, produir els seus propis espectacles, ser una blogger de referència, jurat del oh happy day  i no morir d'èxit.

 

COLONIES ESTIU MUSICALS AMB GISELA

 


► NITS I FESTES TEMÀTIQUES 2017Les colònies s'aturen en el temps per convertir-nos en personatges, històries i vivències. Viurem autèntiques aventures on la casa i els monitors s'engalanen en les diferents temàtiques, per fer-nos viure les nits més divertides:

 

Festa temàtica Super  Herois

Festa temàtica Rock&Roll (grease)  

Festa temàtica Saturday Night: Que serien de les colònies sense la Disco? Nosaltres la farem molt ambientada!

colònies estiu eix estels

 

No caldrà que els vostres fills portin res especial per aquestes festes.

 

 


► I MOLT MÉS... ni un minut d'avorriment!


 

 

Multiactivitats :

Tir amb arc, bany al gorg de l’avançó, Pista americana inflable, festa de l’escuma, la fuga (activitat d’estratègia contrarellotge). 

 

Ni un minut per avorrir-se!  

Gimcanes | Festa de l'escuma | Discoteca | Cinema a la fresca | Piscina diària | Jocs de tarda | Personatges del Centre d'interès que ens visitaran.

COLONIES ESTIU EIX ESTELS

 

 


►ENLLAÇA 2 O MÉS TORNS


 

Com cada any, enllaça 2 o més torns i obtindràs descomptes i avantatges:

 

DESCOMPTES:

 

2 Torns contractats: 15€ de descompte + dia pont de regal

3 torns contractats: 40€ de descompte + 2 dies pont de regal 

 

AVANTATGES:

 

Dia pont de regal: Què és? Si heu contractat 2 o més torns de colònies entre el final d’un torn i l’inici d’un altre, us oferim
totalment gratuït el dia pont. Un dia diferent, per gaudir en petit grup i monitors de les activitats lúdiques que més us han agradat i sortir al poble per desconectar i trencar una mica del dia a dia de les colònies.!

  Servei de bugaderia gratuït: Enllaça tants torns com vulguis però porta roba només per una setmana! Nosaltres ens encarreguem de deixar-vos la roba neta i posar-la a punt per cada torn.

Trasllat entre cases gratuït: En cas que les colònies contractades en els diferents torns, es facin a diferents cases, nosaltres en encarreguem del trasllat entre casa i casa.

 

Recorda que pots enllaçar 2 o més torns de diferents temàtiques de colònies d'estiu.

 


►QUADRE RESUM DE TOTES LES MODALITATS I TORNS 2017


 

Més info   Clica i visualitza el quadre esquema

 


 

 

quadre opinions tematiques musicals gisela

 


► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2017


 

+ colònies ANGLÈS+ colònies MULTIACTIVITATS+ colònies TEMÀTIQUESquadre opinions miltiactivitats i aquàtiques

 

Llocs de l'activitat: