Experimentació Musical AMB MINIMÚSICA

Treu-li suc a l'estiu! Les millors propostes de colònies d'estiu per divertir-se i aprendre.

 

 

 

► COLÒNIES D'ESTIU D'EXPERIMENTACIÓ MUSICAL 


Amb l'equip de "minimúsica" referents en apropar el fet i la cultura musical a infants i joves.
"m
inimúsica" és responsable de l'àrea familiar de festivals de renom internacionals com el Primavera Sound, Jardins de Pedralbes o Dcode i organitzadora del festival "el dia minimúsica" de Mallorca, Valencia, Barcelona i Madrid.

 

Unes colònies d'experimentació musicals per apropar la música moderna als nois/es participants amb l'objectiu que experimentin amb els diferents elements que conformen l'univers de la música (instruments, intèrprets, composició) alhora que descobreixen la cultura que envolta al fet musical i que els ajudem a formar-se el seu propi criteri i a expressar lliurement la seva creativitat.

 

 

► PER QUÈ COLÒNIES D'ESTIU D'EXPERIMENTACIÓ MUSICAL?

 

Escull aquest programa si vols que el teu fill/a, al costat de l'equip de "minimúsica", se submergeixi en la cultura musical potenciant les seves capacitats d'expressió, audició activa i pràctica cultural i d'esperit crític, alhora que es familiaritza amb elements audiovisuals i tecnològics.

 

Activitats musicals: 3 hores diàries de MasterClass artística amb reconeguts artistes com Joan Colomo, Llibert Fortuny o ZA! entre d’altres, on treballarem de forma absolutament pràctica i dinàmica la percussió i el ball, la improvisació, la composició a través de la tecnologia, la història de la música moderna i la guitarra elèctrica. Cada jornada començarà amb una activitat d'audio-paiting.

 

Activitats de natura i aventura: SoccerBalls, rocòdrom, tirolina, BalanzBikes, circuit d’aventura sobre els arbres, paret ferrada equipada amb tubs i camins a l’aire, piscina diària, gimcana d’aigua, canó d’escuma i Splash (proves d’habilitat sobre l’aigua de la piscina), Arts&Crafts, teatre.

 

Activitats alternatives i transversal on gaudiran coneixent el medi ambient, i així, conscienciar l'impacte que té la humanitat al món: taller d'experimentació musical on jugarem amb la música, taller d'art i treball manual on explicarem diferents línies de creació i imaginació, el teatre, on realitzarem dinàmiques per aprendre a relacionar-nos.

 

Un gran repte esportiu i col.lectiu a través de jocs i dinàmiques que durant les colònies d´estiu ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

 

A més, 15 minuts al dia de relaxació, gestió d'emocions i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d'activitats (tipus ioga, Mindfulness, etc.).

 

 

► NITS TEMÀTIQUES (SOPAR, FESTA I ACTIVITATS) 

 

  • Nit de Pirates: Els pirates del Carib
  • Nit Hawaiana: Vaiana
  • Nit de festa a la piscina 
  • Nit Marinera  
  • Nit Sopar de Gala: festa final i discoteca 


► TORNS I PREUS:


Torns i preus Experimentació Musical


RESERVA ONLINE CATÁLOGO COLONIAS DE VERANOCONTACTA CON EIX ESTELS

 

►ENLLAÇA MÉS D'UN TORN DE COLÒNIES D'ESTIU


Esteu pensant fer més d'un torn de colònies o enllaçar colònies de diferents temàtiques? PREMI! Et regalem el DIA PONT: El dia que enllaçauna colònia amb un altre. Un dia ple d'activitats lúdiques per a passar-ho genial!


Servei de bugaderia gratuït! Facis els torns que facis de colònies la maleta només per una! Nosaltres ens encarreguem de rentar-vos i deixar-vos la roba llista per a cada colònia!

 

Trasllat entre cases gratuït: En el cas que els diferents colònies d'estiu es realitzin en diferents cases, nosaltres ens ocupem del trasllat de casa a casa de forma totalment gratuïta.

 

 


► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2019


 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES

 

 

Llocs de l'activitat: