Colònies Estiu: MULTIACTIVITY SUMMERCAMP

L'estiu que T' ENCAIXA! La millor proposta de colònies d'estiu!

 

  • Què opinen els protagonistes? Reproduir Què opinen els protagonistes?

   Colònies d'anglès. Clica!

  • MAS BANYERES Reproduir MAS BANYERES

   Com és Mas Banyeres? Clica

  • CAN MIQUELÓ Reproduir CAN MIQUELÓ

   Com és la casa? Clica!

 

coloni estiu

COLÒNIES D'ESTIU DE MULTIACTIVITY SUMMERCAMP

 

colonies estiu D'ANGLÈS multiactivity

 

 

 

Les colònies Multiactivity Summercamp estan especialment pensades per divertir-se i aprendre al mateix temps. Es realitzen 100% en anglès, amb monitors especialitzats en estades lingüístiques per garantir la fluïdesa i seguretat en la comunicació en anglès sense classes i quasi sense adonar-se’n.

 

Les colònies d’estiu en anglès d’Eix Estels estan acreditades per Chaplin’s Language Consultants, centre oficial de la Cambridge University i el London Trinity College.

 

Totes les activitats d’aventura de les colònies d’Eix Estels estan supervisades per l’empresa Lleure i Disseny, perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió per part de l’empresa Inoccuo de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.

 

Diversió, aventura, treball en equip, anglès, natura, autoestima, nits temàtiques, excursions, jocs, vida sana, nous amics i molt més, una combinació perfecta per explorar els límits d’un mateix, gaudir del millor estiu i endur-se records inoblidables d’una experiència dissenyada a la seva mida.

 

 

 

► PER QUÈ COLÒNIES D'ESTIU DE MULTIACTIVITY SUMMERCAMP?

 

Escull aquest programa si vols... que el teu fill/a faci un stage 100% en anglès però sense classes. Ideal per que el teu fill/a guanyi fluïdesa i seguretat en la comunicació i expressió en anglès.

 

 

activitats destacades colonies multiactivity summercamp

English Points: 100% Immersió lingüística, Roll Play per millorar l’expressió en anglès, Monitors especialitzats en estades lingüístiques, L’anglès com a única llengua vehicular i de comunicació amb els monitors/es


Activity Program: Circuit d’aventura als arbres, Torre d’aventura (Espeleologia+Rocòdrom+Tirolina+Rappel) La Bomba (Proves d’agilitat física sobre la piscina), Canó d’espuma (Festa de l’espuma), Làser Combat, Cars a pedals, Gimcana d’aigua, Tir amb arc, Excursió a la platja i parc d’aventura flotant

 

► EXCURSIONS A LES COLÒNIES MULTIACTIVITY SUMMERCAMP

 

1) “One day trip” a la platja de Calella per gaudir del Parc d’aventura flotant.
2)  Visita i descoberta al poble de Centelles

 

► And so much more A LES COLÒNIES MULTIACTIVITY

 

Festes nocturnes i nits molt animades: 3 nits temàtiques: Nit mexicana + Nit de Rock&Roll (Grease) + Saturday Night (dico show) + Nit de cinema + jocs de nit, etc… I ni un minut per avorrir-se: gimcanes, jocs, música, etc.

 

 

► GALERIA D'IMATGES

 

COLONIES ESTIU EIX ESTELS anglès multiactivity

  

►ENLLAÇA MÉS D'1 TORN DE COLÒNIES D'ESTIU


Esteu pensant fer més d'1 torn de colònies o enllaçar colònies de diferents temàtiques? PREMI! Et regalem el DIA PONT: El dia que enllaça una colònia amb un altre. Un dia ple d'activitats lúdiques per a passar-ho genial!

 

Servei de bugaderia gratuït! Facis els torns que facis de colònies la maleta només per una! Nosaltres ens encarreguem de rentar-vos i deixar-vos la roba llista per a cada colònia!

 

Trasllat entre cases gratuït: En el cas que els diferents colònies d'estiu es realitzin en diferents cases, nosaltres ens ocupem del trasllat de casa a casa de forma totalment gratuïta.

 

 


► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2018


 

 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES

 

 

►TESTIMONIS:

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

Trobo  que  ho  teniu  tot  molt  ben  organitzat,  els  monitors saben portar els nens, ha après anglès, en definitiva tot Genial. Jo sa mare m'he quedat molt tranquil·la sabent que estava a les vostres mans.
Participant: Bernat Elias Mir

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

La  meva  filla  va  quedar  encantada.  Sobretot  amb  el servei  i  la  implicació  del  seu  monitor. L'any vinent la meva filla repetirà!!!
Participant: Laia Dominguez Arenas

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

Tot molt ben organitzat i ha estat una experiència genial per  la  Mar. Moltes  gràcies  per  tot.  A reveure!
Mar Maluquer Garcia

 

 
►ARTICLES D'INTERÈS SOBRE LES COLÒNIES D'ESTIU

 


Com triar la colònia d'estiu perfecte?


Per a què serveixen les colònies d'estiu?


15 coses que no poden faltar a la maleta dels teus fills

 


ACCIÓ SOLIDÀRIA EIX ESTELS

 

Llocs de l'activitat: