Colònies d'estiu Multiactivitats i Aquàtiques

L'estiu que T' ENCAIXA! La millor proposta de colònies d'estiu!

 

    • Què opinen els protagonistes? Reproduir Què opinen els protagonistes?

      Colònies d'estiu. Clica!

    • CAN VANDRELL Reproduir CAN VANDRELL

      Com és la casa? Clica!

 

coloni estiu

 

Com va ser l'estiu 18?....

COLÒNIES D'ESTIU DE MULTIACTIVITATS AQUÀTIQUES

 

COLONIES ESTIU MULTIACTIVITATS ACUÀTIQUES

 

Les colònies de multiactivitats aquàtiques són la fusió perfecte de diversió i aprenentatge, amb activitats lúdiques que permeten aprendre i passar-ho genial al mateix temps, en contacte directe amb la natura, i en especial el medi aquàtic.

A més de les activitats en medi terrestre, a les colònies de multiactivitats aquàtiques l’aigua és un ingredient principal, amb aventures en vaixell, illes, kayak i banys a la platja en un entorn de màxima seguretat per una experiència inoblidable i enriquidora.

Totes les activitats d’aventura de les colònies d’Eix Estels estan supervisades per l’empresa Lleure i Disseny, perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió per part de l’empresa Inoccuo de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.

Diversió, aventura, treball en equip, natura, snorkeling, autoestima, nits temàtiques, excursions, jocs, surf, vida sana, nous amics i molt més, una combinació perfecta per explorar els límits d’un mateix, gaudir del millor estiu i endur-se records inoblidables d’una experiència dissenyada a la seva mida.

 

 

► PER QUÈ COLÒNIES D'ESTIU DE MULTIACTIVITATS AQUÀTIQUES?

 

Escull aquest programa si vols.... que el teu fill/a visqui una experiència per superar-se i millorar l’autoestima mitjançant dinàmiques i reptes lúdics. En contacte amb la natura. Activitats d’aventura, natura i lúdiques especialment pensades per ajudar-los a madurar, fer nous amics i explorar els límits d’un mateix.

 

 

RESERVA ONLINE CATÀLEG COLÒNIES ESTIUCONTACTA amb EIX ESTELS

 

activitats destacades colonies multiactivitats

 

Activitats: Circuit d’aventura sobre els arbres, Splash: Proves d’habilitat a la piscina, BalanzBikes, Paret Ferrada, Soccer Balls, Rocòdrom, Tirolina, Piscina diària a la mateixa casa de colònies, Power Slide: Esquí sobre terra sec


Excursions:
Base Nàutica d’Arenys per fer Paddle Surf i Kayak, Platja de Palamós i sortida en vaixell + Snorkeling a les Illes Formiga

 

► I MOLT MÉS A LES COLÒNIES MULTIACTIVITATS AQUÀTIQUES:

 

Festes nocturnes i nits molt animades: 3 nits temàtiques: Nit mexicana + Nit de Rock&Roll (Grease) + Saturday Night (Disco show) + Nit de cinema, jocs de nit, etc… I ni un minut per avorrir-se: gimcanes, jocs, música, etc.

 

 

RESERVA ONLINE CATÀLEG COLÒNIES ESTIUCONTACTA amb EIX ESTELS

 

 

 

► GALERIA D'IMATGES

 

COLONIES ESTIU AQUATIQUES EIX ESTELS

 


 
►ENLLAÇA MÉS D'1 TORN DE COLÒNIES D'ESTIU


Esteu pensant fer més d'1 torn de colònies o enllaçar colònies de diferents temàtiques? PREMI! Et regalem el DIA PONT: El dia que enllaça una colònia amb un altre. Un dia ple d'activitats lúdiques per a passar-ho genial!

 

Servei de bugaderia gratuït! Facis els torns que facis de colònies la maleta només per una! Nosaltres ens encarreguem de rentar-vos i deixar-vos la roba llista per a cada colònia!

 

Trasllat entre cases gratuït: En el cas que els diferents colònies d'estiu es realitzin en diferents cases, nosaltres ens ocupem del trasllat de casa a casa de forma totalment gratuïta.

 

 


► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2018


 

 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES

 

 

►TESTIMONIS:

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

"S'ho han passat molt bé, un 10 pels monitors, sou un gran equip. gràcies"
Joan Gallego

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

L'Evelyn ha vingut encantada, amb els monitors amb els nous amics, tot això els reforça com a persones i els hi dona molta confiança. Em comenta, que per l'any que ve vol repetir, però vol quedar-se dues setmanes, una se li ha fet molt curta. Moltes gràcies per tot i fins l'any que ve. Evelyn Rivera

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

Increïbles els monitors de Can Vandrell!! Felicitats a tot l'equip de monitors. Som fans!!  Ha sigut el primer cop que ens apuntàvem. Tornarem de ben  segur!.  Gràcies  també  pel  menjar.  Molt  bo.

Lea Torrents Vera

 

 
►ARTICLES D'INTERÈS SOBRE LES COLÒNIES D'ESTIU

 


► Com triar la colònia d'estiu perfecte?


► Per a què serveixen les colònies d'estiu?


► 15 coses que no poden faltar a la maleta dels teus fills

 

 

ACCIÓ SOLIDÀRIA EIX ESTELS

 

Llocs de l'activitat: