Colònies ESTIU TEMÀTIQUES: Robòtica i enginy

L'estiu que T' ENCAIXA! La millor proposta de colònies d'estiu!

 

    • Què opinen els protagonistes? Reproduir Què opinen els protagonistes?

      Colònies d'estiu. Clica!

 

coloni estiu

 

Com va ser l'estiu 18?....

 

COLÒNIES D'ESTIU DE ROBÒTICA I ENGINY

 

 

activitats destacades colonies estiu ROBOTICA I ENGINY

 


Les colònies d’estiu de Robòtica i enginy són una combinació perfecta per divertir-se i aprendre al mateix temps, amb activitats lúdiques, de ciència i tecnologia. Es realitzen 3 hores diàries de classe d’enginy i robòtica, disseny i programació de robots i preparació d’un projecte final.

 

Amb reptes i desafiaments tant individuals com en grup es treballaran habilitats fonamentals en el desenvolupament intel·lectual, acadèmic i professional dels nen/es i adolescents com el treball en equip, la resolució de problemes i conflictes, la creativitat i les habilitats comunicatives.

 

Totes les activitats d’aventura de les colònies d’Eix Estels estan supervisades per l’empresa Lleure i Disseny, perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió per part de l’empresa Inoccuo de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.

 

Diversió, aventura, treball en equip, tecnologia, esport, natura, autoestima, nits temàtiques, excursions, jocs, vida sana, nous amics i molt més, una combinació perfecta per explorar els límits d’un mateix, gaudir del millor estiu i endur-se records inoblidables d’una experiència dissenyada a la seva mida.

 

 

► PER QUÈ COLÒNIES D'ESTIU DE ROBÒTICA I ENGINY

 

Escull aquest programa si vols.... despertar l ‘interès del teu fill/a per la ciència i la tecnologia. Desafiaments i reptes en grup per desenvolupar les competències bàsiques del S.XXI: treball en equip, resolució de problemes i conflictes i habilitats comunicatives.

 

 

activitats destacades colonies estiu ROBOTICA I ENGINY

 

Activitats de Robòtica i Enginy: 3 hores diàries d’Enginy i Robòtica, Disseny, construcció i programació de robots (Tecnologia Lego MindStorms), Investigar i  resoldre reptes científics, Preparació de la presentació dels projectes científics


Activitats destacades: Excursió al Centre d’Aventura de Mas Banyeres, Pista americana inflable, Pista americana fixa, Tir amb arc mòbil, Circuit d’aventura sobre els arbres, Slackline, Làser Combat, BalanzBikes, Piscina diària a la casa de colònies

 

► I MOLT MÉS A LES COLÒNIES DE ROBÒTICA I ENGINY?

 

Festes nocturnes i nits molt animades: 3 nits temàtiques: Nit mexicana + Nit de Rock&Roll (Grease) + Saturday Night (dico show) + Nit de cinema, visita nocturna al poble d’Aiguafreda, jocs de nit, etc… I ni un minut per avorrir-se: gimcanes, jocs, música, etc.

 

 

► GALERIA D'IMATGES

 

COLONIES ESTIU EIX ESTELS robòtica

 


 

►ENLLAÇA MÉS D'1 TORN DE COLÒNIES D'ESTIU


Esteu pensant fer més d'1 torn de colònies o enllaçar colònies de diferents temàtiques? PREMI! Et regalem el DIA PONT: El dia que enllaça una colònia amb un altre. Un dia ple d'activitats lúdiques per a passar-ho genial!

 

Servei de bugaderia gratuït! Facis els torns que facis de colònies la maleta només per una! Nosaltres ens encarreguem de rentar-vos i deixar-vos la roba llista per a cada colònia!

 

Trasllat entre cases gratuït: En el cas que els diferents colònies d'estiu es realitzin en diferents cases, nosaltres ens ocupem del trasllat de casa a casa de forma totalment gratuïta.

 

 


► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2018


 

 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES

 

 

►TESTIMONIS:

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

"Agraïm l’actitud i professionalitat dels monitors. La nostra filla ha gaudit moltíssim."
Maria Fernandez Cárdenas

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

"Ens  va  encantar quan a la sortida els nens volien les firmes dels monitors. Això és un acte espontani i un gran reflex que hi ha hagut molt bona sintonia i admiració als monitors.  Aprofito per agrair a tots els monitors i coordinador perfer-ho possible"
Biel Amador Bibilo

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

"Molt Agraïts i contents amb el tracte humà de la coordinadora i de tots els monitors. Al Pablo li va costar una mica el tema de no estar amb els seus pares i la coordinadora va saber donar-li aquella tranquil·litat que necessitava. Gràcies, se que un altre any puc deixar el meu fill i que estarà molt ben atès."

Pablo Campo Coscoll

 

 
►ARTICLES D'INTERÈS SOBRE LES COLÒNIES D'ESTIU

 


Com triar la colònia d'estiu perfecte?


Per a què serveixen les colònies d'estiu?


15 coses que no poden faltar a la maleta dels teus fills

 


ACCIÓ SOLIDÀRIA EIX ESTELS

 

Llocs de l'activitat: