Robòtica i enginy AMB LEGO Education

Treu-li suc a l'estiu! Les millors propostes de colònies d'estiu per divertir-se i aprendre.

 

  • Què opinen els protagonistes? Reproduir Què opinen els protagonistes?

   Colònies d'estiu. Clica!

 

RESERVA ONLINE CATÁLOGO COLONIAS DE VERANOCONTACTA CON EIX ESTELS


► COLÒNIES D'ESTIU DE ROBÒTICA I ENGINY AMB LEGO EDUCATION 

 

Amb els experts LEGO Education ROBOTIX, partners oficials de LEGO Education, pioners en l’aplicació de l’enginy i la robòtica com a eines pel desenvolupament de les principals competències del desenvolupament infantil i juvenil.

 

Molt més que unes colònies de robòtica i enginy. Una proposta innovadora amb activitats diàries especialment pensades per a l’experimentació potenciant competències bàsiques i despertant l’interès dels nois/es vers la ciència i la tecnologia, i les seves aplicacions pràctiques. 

 

► PER QUÈ COLÒNIES D'ESTIU DE ROBÒTICA I ENGINY? 

 

Escull aquest programa si vols despertar l‘interès del teu fill/a per la ciència i la tecnologia. Potenciar les seves capacitats enfront desafiaments i reptes. Treballar i consolidar les seves competències de treball en equip, responsabilitat, iniciativa, relació interpersonal i la disponibilitat per aprendre.

 

Activitats de Robòtica i Enginy: 3 hores diàries d’Enginy i Robòtica, disseny, construcció i programació de robots (tecnologia LEGO MINDSTORMS Education EV3), investigar i  resoldre reptes científics, preparació de la presentació dels projectes científics.


Activitats d'aventura i natura: pista americana inflable, tir amb arc mòbil, circuit aeri d'aventura sobre els arbres, tallers de circ, excursió al Gorg de l'Avancó o als Gorg d'Aiguafreda (segons edat) per banyar-nos, piscina diària, gimcana d'aigua, experimentació musical, Arts&Crafts, teatre.

 

Activitats alternatives i transversals on gaudiran coneixent el medi ambient, i així, conscienciar l'impacte que té la humanitat al món: taller experimentació musical on jugarem amb la música, taller d'art i treball manual on explicarem diferents línies de creació i imaginació, taller de teatre on realitzarem dinàmiques per aprendre a relacionar-nos.

 

Un gran repte col·lectiu a través de jocs i dinàmiques de cooperació que cada dia de l'estada ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

 

A més, 15 minuts diaris després d'esmorzar de relaxació, gestió d'emocions, i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d'activitats (tipus ioga, mindfulness, etc.).

 

► NITS TEMÀTIQUES (SOPAR, FESTA I ACTIVITATS) 

 

 • Nit de misteri : El gran Cluedo
 • Jocs de Pistes : Els Increïbles 
 • Nit de cinema 
 • Nit d’espectacle: Tú sí que vales (concurs) 
 • Nit Sopar de Gala: festa final i discoteca 


► TORNS I PREUS ROBÒTICA I ENGINY:

 

 

 • Del 28 de juliol al 3 d'agost: 449€

 

Aquests preus no inclouen 1,65€ en concepte d'assegurança obligatòria.

 

EDAT: 10-17 (3er Primària - 2n Batx.)

Casa de colònies: LA LLOBETA

 

 

RESERVA ONLINE CATÁLOGO COLONIAS DE VERANOCONTACTA CON EIX ESTELS

 

 

► GALERIA D'IMATGES

 

COLONIES ESTIU EIX ESTELS robòtica

 


►ENLLAÇA MÉS D'UN TORN DE COLÒNIES D'ESTIU

 


Esteu pensant fer més d'un torn de colònies o enllaçar colònies de diferents temàtiques? PREMI! Et regalem el DIA PONT: El dia que enllaça una colònia amb un altre. Un dia ple d'activitats lúdiques per a passar-ho genial!

 

Servei de bugaderia gratuït! Facis els torns que facis de colònies la maleta només per una! Nosaltres ens encarreguem de rentar-vos i deixar-vos la roba llista per a cada colònia!

 

Trasllat entre cases gratuït: En el cas que els diferents colònies d'estiu es realitzin en diferents cases, nosaltres ens ocupem del trasllat de casa a casa de forma totalment gratuïta.

 

 


► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2019


 

 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES

 

 

►TESTIMONIS:

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

"Agraïm l’actitud i professionalitat dels monitors. La nostra filla ha gaudit moltíssim."
Maria Fernandez Cárdenas

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

"Ens  va  encantar quan a la sortida els nens volien les firmes dels monitors. Això és un acte espontani i un gran reflex que hi ha hagut molt bona sintonia i admiració als monitors.  Aprofito per agrair a tots els monitors i coordinador perfer-ho possible"
Biel Amador Bibilo

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

"Molt Agraïts i contents amb el tracte humà de la coordinadora i de tots els monitors. Al Pablo li va costar una mica el tema de no estar amb els seus pares i la coordinadora va saber donar-li aquella tranquil·litat que necessitava. Gràcies, se que un altre any puc deixar el meu fill i que estarà molt ben atès."

Pablo Campo Coscoll

 

 

Llocs de l'activitat: