MÀGIA amb MAG RAMÓ

Treu-li suc a l'estiu! Les millors propostes de colònies d'estiu per divertir-se i aprendre.

 

  • Què opinen els protagonistes? Reproduir Què opinen els protagonistes?

   Colònies d'estiu. Clica!

 

► COLÒNIES D'ESTIU DE MÀGIA AMB MAG RAMÓ 

 

Colònies d’estiu de màgia amb el Mag Ramó, un mag jove però amb una carrera sòlida i consolidada com mag i actor, presentador, malabarista i animador. Col.laborador als espectacles dels mags més famosos i productor i intèrpret dels seus propis espectacles com "Llámalo mágia" i "Divertimento".

 

Les colònies de màgia amb el Mag Ramó són molt més que unes colònies de màgia on aprendran els millors trucs de màgia, són l'oportunitat per fer de les colònies el moment idoni per treballar valors com la concentració, superació, disciplina i constància així com tècniques de captació de l'atenció i distracció, capacitats imprescindibles per convertir-se en mag/a.

 

 

► PER QUÈ COLÒNIES D'ESTIU DE MÀGIA?

 

Escull aquest programa si vols que el teu fill/a millori les seves capacitats de concentració, superació, disciplina i constància. A través dels trucs de màgia i de les MasterClass del Mag Ramó, de forma natural es potenciaran aquestes capacitats amb el reforç positiu de ser capaç de dur a terme grans trucs i de sentir-se reconegut. 

Activitats de Màgia: 3 hores diàries de màgia amb el Mag Ramó i el seu equip, dominar l’escena i captar l’atenció, concentració i domini dels nervis durant l’actuació, assaig de trucs de màgia a prop d’escenari, tècniques per la constància i la perseverança, preparació d’un Gran Show final.

Activitats d'aventura i natura: pista americana inflable, tir amb arc mòbil, circuit aeri d'aventura sobre els arbres, tallers de circ, excursió al Gorg de l'Avancó o als Gorg d'Aiguafreda (segons edat) per banyar-nos, piscina diària, gimcana d'aigua, experimentació musical, Arts&Crafts, teatre.

 

Activitats alternatives i transversal on gaudiran coneixent el medi ambient, i així, conscienciar l'impacte que té la humanitat al món: taller d'experimentació musical, on jugarem amb la música, taller d'art i treballs manuals, on explicarem diferents línies de creació i imaginació, i taller de teatre on treballarem aspectes interpretatius i comunicatius.

 

Un gran repte esportiu i col·lectiu a través de jocs i dinàmiques que durant les colònies d'estiu ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

 

A més, 15 minuts al dia de relaxació, gestió d'emocions, i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d'activitats (tipus ioga, Mindfulness, etc.)

 

 

► NITS TEMÀTIQUES (SOPAR, FESTA I ACTIVITATS) 

 

 •        Nit de misteri: El gran Cluedo
 •        Jocs de Pistes: Els Increibles
 •      Nit de cinema
 •        Nit d’espectacle: Tú sí que vales (concurs)
 •       Nit Sopar de Gala: festa final i discoteca 

 

 

► TORNS I PREUS MÀGIA:

 

 

 • Del 30 de juny al 6 de juliol: 449€

 

Aquests preus no inclouen 1,65€ en concepte d'assegurança obligatòria.

 

EDAT: 7-17 (1er Primària - 2n Batx.)

Casa de colònies: LA LLOBETA

 

 

 

 

RESERVA ONLINE CATÁLOGO COLONIAS DE VERANOCONTACTA CON EIX ESTELS

 

 

 

► GALERIA D'IMATGES

 

COLONIES ESTIU EIX ESTELS magia mag ramo

 

 


 
►ENLLAÇA MÉS D'UN TORN DE COLÒNIES D'ESTIU


Esteu pensant fer més d'un torn de colònies o enllaçar colònies de diferents temàtiques? PREMI! Et regalem el DIA PONT: El dia que enllaça una colònia amb un altre. Un dia ple d'activitats lúdiques per a passar-ho genial!

 

Servei de bugaderia gratuït! Facis els torns que facis de colònies la maleta només per una! Nosaltres ens encarreguem de rentar-vos i deixar-vos la roba llista per a cada colònia!

 

Trasllat entre cases gratuït: En el cas que els diferents colònies d'estiu es realitzin en diferents cases, nosaltres ens ocupem del trasllat de casa a casa de forma totalment gratuïta.

 

 


► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2019


 

 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES

 

 

►TESTIMONIS:

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

 

L’any passat va estar a ******** i l’experiència no va ser molt satisfactòria, sobretot a nivell d’activitats i monitors. Aquest any amb vosaltres hem quedat encantats, el taller de màgia molt bo, instal·lacions bones i per descomptat tots els monitors i les activitats de lleure que es van fer. Alex Nieto Martinez

 

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

Felicitats a  tots   per  la  feina  realitzada  i  tot  el  vostre esforç i dedicació!

Rita Cervera Sandoval

 

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

Tenir  fotos   cada  dia  dels   nos tres   fill/filles   es   genial. El menjar   de   la   Llobeta,   excel·lent   Els /les    monitor/res , fantàstics    L'Ula,   una   gran   coordinadora   Molt   bona organització,  moltes   activitats   Estar  amb  el  Mag, amb en Joan Pera i la Gisela, tot un honor aprendre  amb ells  Per la nostra part, un 10 Seguiu així Felicitats

Natàlia de Palomar Dol

 

Llocs de l'activitat: