Colònies ESTIU TEMÀTIQUES: MÀGIA amb MAG RAMÓ

L'estiu que T' ENCAIXA! La millor proposta de colònies d'estiu!

 

    • Què opinen els protagonistes? Reproduir Què opinen els protagonistes?

      Colònies d'estiu. Clica!

    • LA LLOBETA Reproduir LA LLOBETA

      No us perdeu La Llobeta, Clica!

 

 

coloni estiu

 

Com va ser l'estiu 18?....

 

COLÒNIES D'ESTIU DE MÀGIA AMB MAG RAMÓ

 

colonies estiu colonies MAGIA MAG RAMO

 


Les colònies d’estiu de Màgia estan especialment pensades per divertir-se i aprendre al mateix temps, combinant activitats lúdiques amb el món de la màgia. Aprendran els millors trucs de màgia i les capacitats imprescindibles per convertir-se en un mag/a professional, treballant valors com la concentració, la disciplina i la constància.

 

Tot això i molt més en companyia del Mag Ramó, artista que ha rebut reconeixements públics i compta amb múltiples premis. Té espectacles propis com “El Rei de la Màgia” i un estil característic que el fan únic, basant-se en la comèdia i en el treball en equip com a mitjà per aconseguir resultats inimaginables.

 

Totes les activitats d’aventura de les colònies d’Eix Estels estan supervisades per l’empresa Lleure i Disseny, perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió per part de l’empresa Inoccuo de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.

 

Diversió, aventura, treball en equip, màgia, natura, autoestima, nits temàtiques, excursions, jocs, vida sana, nous amics i molt més, una combinació perfecta per explorar els límits d’un mateix, gaudir del millor estiu i endur-se records inoblidables d’una experiència dissenyada a la seva mida.

 

 

 

► PER QUÈ COLÒNIES D'ESTIU DE MÀGIA?

 

Escull aquest programa si vols.... que el teu fill/a millori les seves capacitats de concentració, disciplina i constància. Aquests són els valors imprescindibles per convertir-se en mag i són les que treballarem al llarg de les colònies a mesura que anem aprenem els millors trucs de màgia.

 

Amb el Mag Ramó! Ha rebut reconeixements públics i premis. Produeix espectacles propisa teatres. Actualment encartellera al Teatre “El Rei de la Màgia” a Barcelona. Un estil moltcaracterístic i còmic que el fan únic, dinàmic i divertit com pocs. I una ideología que regeix totes les seves Propostes: El treball en equip i multidisciplinari com a mitjà per aconseguir resultats inimaginables.

activitats destacades colonies estiu MAGIA MAG RAMO

 

Activitats de Màgia: 3 hores diàries de màgia amb el Mag Ramó i el seu equip, Dominar l’escena i captar l’atenció, Concentració i dominar els nervis durant l’actuació, Assaig de trucs de màgia d’aprop i d’escenari, Tècniques per la constància i la perseverança, Preparació d’un Gran Show final

Activitats destacades: Excursió al Centre d’Aventura de Mas Banyeres, Pista americana inflable, Pista americana fixa, Tir amb arc mòbil, Circuit d’aventura sobre els arbres, Slackline, Làser Combat, BalanzBikes, Piscina diària a la casa de colònies

 

► I MOLT MÉS A LES COLÒNIES MÀGIA AMB MAG RAMÓ

 

Festes nocturnes i nits molt animades: 3 nits temàtiques: Nit mexicana+ Nit de Rock&Roll (Grease) + Saturday Night (dico show) + Nit de cinema, visita nocturna al poble d’Aiguafreda, jocs de nit, etc… I ni un minut per avorrir-se: gimcanes, jocs, música, etc.

 

 

► GALERIA D'IMATGES

 

COLONIES ESTIU EIX ESTELS magia mag ramo

 

 


 
►ENLLAÇA MÉS D'1 TORN DE COLÒNIES D'ESTIU


Esteu pensant fer més d'1 torn de colònies o enllaçar colònies de diferents temàtiques? PREMI! Et regalem el DIA PONT: El dia que enllaça una colònia amb un altre. Un dia ple d'activitats lúdiques per a passar-ho genial!

 

Servei de bugaderia gratuït! Facis els torns que facis de colònies la maleta només per una! Nosaltres ens encarreguem de rentar-vos i deixar-vos la roba llista per a cada colònia!

 

Trasllat entre cases gratuït: En el cas que els diferents colònies d'estiu es realitzin en diferents cases, nosaltres ens ocupem del trasllat de casa a casa de forma totalment gratuïta.

 

 


► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2018


 

 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES

 

 

►TESTIMONIS:

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

 

L’any passat va estar a ******** i l’experiència no va ser molt satisfactòria, sobretot a nivell d’activitats i monitors. Aquest any amb vosaltres hem quedat encantats, el taller de màgia molt bo, instal·lacions bones i per descomptat tots els monitors i les activitats de lleure que es van fer. Alex Nieto Martinez

 

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

Felicitats a  tots   per  la  feina  realitzada  i  tot  el  vostre esforç i dedicació!

Rita Cervera Sandoval

 

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

Tenir  fotos   cada  dia  dels   nos tres   fill/filles   es   genial. El menjar   de   la   Llobeta,   excel·lent   Els /les    monitor/res , fantàstics    L'Ula,   una   gran   coordinadora   Molt   bona organització,  moltes   activitats   Estar  amb  el  Mag, amb en Joan Pera i la Gisela, tot un honor aprendre  amb ells  Per la nostra part, un 10 Seguiu així Felicitats

Natàlia de Palomar Dol

 


 
►ARTICLES D'INTERÈS SOBRE LES COLÒNIES D'ESTIU

 


► Com triar la colònia d'estiu perfecte?


► Per a què serveixen les colònies d'estiu?


► 15 coses que no poden faltar a la maleta dels teus fills

 

 

ACCIÓ SOLIDÀRIA EIX ESTELS

Llocs de l'activitat: