Colònies Estiu MULTIACTIVITATS 2018

L'estiu que T' ENCAIXA! La millor proposta de colònies d'estiu!

 

    • Què opinen els protagonistes? Reproduir Què opinen els protagonistes?

      Colònies d'anglès. Clica!

 

coloni estiu

 

Com va ser l'estiu 18?....

 

COLÒNIES D'ESTIU DE MULTIACTIVITATS

 

COLONIES ESTIU 18


Les colònies de multiactivitats són la fusió perfecta de diversió i aprenentatge, centrades en el plantejament de reptes lúdics en plena natura per gaudir i aprendre al mateix temps.

Totes les activitats d’aventura de les colònies d’Eix Estels estan supervisades per l’empresa Lleure i Disseny, perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió per part de l’empresa Inoccuo de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.

Diversió, aventura, treball en equip, esport, natura, autoestima, nits temàtiques, excursions, jocs, vida sana, nous amics i molt més per explorar els límits d’un mateix, que els participants gaudeixin del millor estiu i guardin uns records inoblidables d’una experiència especialment dissenyada a la seva mida.

 

 

► PER QUÈ COLÒNIES D'ESTIU DE MULTIACTIVITATS?

 

Escull aquest programa si vols.... que el teu fill/a visqui una experiència per superar-se i millorar l’autoestima mitjançant dinàmiques i reptes lúdics. En contacte amb la natura. Activitats d’aventura, natura i lúdiques especialment pensades per ajudar-los a madurar, fer nous amics i explorar els límits d’un mateix.

 

RESERVA ONLINE CATÀLEG COLÒNIES ESTIUCONTACTA amb EIX ESTELS

 

activitats destacades colonies multiactivitats

ACTIVITATS: Pista americana inflable, pista americana fixa, tir amb arc mòbil, circuit d’aventura sobre els arbres, slackline, làser Combat, balanz Bikes, piscina diària a la mateixa casa de colònies, 1 dia de piscina al poble, excursió i bany al gorg d’Avançó

 

EXCURSIONS: Parc aquàtic Illa FantasiaCentre d’Aventura de Mas Banyeres, Nit d’acampada (a parir de 6è curs) i Via Ferrata de les Baumes Corcades (a parir de 6è curs)

 

 

► I MOLT MÉS A LES COLÒNIES D'ESTIU DE MULTIACTIVITATS:

 

Festes nocturnes i nits molt animades: 3 nits temàtiques: Nit mexicana + Nit de Rock&Roll (Grease) + Saturday Night (dico show) + Nit de cinema, visita nocturna al poble d’Aiguafreda, jocs de nit, etc… I ni un minut per avorrir-se: gimcanes, jocs, música, etc.

 

 

RESERVA ONLINE CATÀLEG COLÒNIES ESTIUCONTACTA amb EIX ESTELS

 

 

 

► GALERIA D'IMATGES

 

COLONIES ESTIU MULTIACTIVITATS EIX ESTELS

 


 
►ENLLAÇA MÉS D'1 TORN DE COLÒNIES D'ESTIU


Esteu pensant fer més d'1 torn de colònies o enllaçar colònies de diferents temàtiques? PREMI! Et regalem el DIA PONT: El dia que enllaça una colònia amb un altre. Un dia ple d'activitats lúdiques per a passar-ho genial!

 

Servei de bugaderia gratuït! Facis els torns que facis de colònies la maleta només per una! Nosaltres ens encarreguem de rentar-vos i deixar-vos la roba llista per a cada colònia!

 

Trasllat entre cases gratuït: En el cas que els diferents colònies d'estiu es realitzin en diferents cases, nosaltres ens ocupem del trasllat de casa a casa de forma totalment gratuïta.

 

 


► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2018


 

 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES

 

►TESTIMONIS:

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

"Agraïm l’actitud i professionalitat dels monitors. La nostra filla ha gaudit moltíssim."
Maria Fernandez Cárdenas

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

"Ens  va  encantar quan a la sortida els nens volien les firmes dels monitors. Això és un acte espontani i un gran reflex que hi ha hagut molt bona sintonia i admiració als monitors.  Aprofito per agrair a tots els monitors i coordinador perfer-ho possible"
Biel Amador Bibilo

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

"Molt Agraïts i contents amb el tracte humà de la coordinadora i de tots els monitors. Al Pablo li va costar una mica el tema de no estar amb els seus pares i la coordinadora va saber donar-li aquella tranquil·litat que necessitava. Gràcies, se que un altre any puc deixar el meu fill i que estarà molt ben atès."

Pablo Campo Coscoll


 
►ARTICLES D'INTERÈS SOBRE LES COLÒNIES D'ESTIU

 

 


► Com triar la colònia d'estiu perfecte?


► Per a què serveixen les colònies d'estiu?


► 15 coses que no poden faltar a la maleta dels teus fills

 

 

ACCIÓ SOLIDÀRIA EIX ESTELS

Llocs de l'activitat: