MULTIACTIVITATS - JULIOL

Treu-li suc a l'estiu! Les millors propostes de colònies d'estiu per divertir-se i aprendre.

 

  • Què opinen els protagonistes? Reproduir Què opinen els protagonistes?

   Colònies d'anglès. Clica!

 

RESERVA ONLINE CATÁLOGO COLONIAS DE VERANOCONTACTA CON EIX ESTELS

 


► COLÒNIES D'ESTIU MULTIACTIVITATS 


Les colònies de multiactivitats són la fusió perfecta de diversió i aprenentatge, centrades en el plantejament de reptes lúdics en plena natura per gaudir i aprendre al mateix temps.

 

► PER QUÈ COLÒNIES D'ESTIU DE MULTIACTIVITATS?


Escull aquest programa si vols que el teu fll/a visqui una experiència per superar-se i millorar l’autoestima mitjançant dinàmiques i reptes lúdics. En contacte amb la natura. Activitats d’aventura, natura i lúdiques especialment pensades per ajudar-los a madurar, fer nous amics i explorar els límits d’un mateix.

 

ACTIVITATS: pista americana inflable, pista americana fixa, tir amb arc mòbil, circuit d'aventura sobre els arbres, piscina diària a la mateixa casa de colònies, 1 dia de piscina al poble, dinàmiques i jocs de natura (conscienciació mediambiental). 

 

EXCURSIONS: al Parc aquàtic Illa Fantasia, al Centre d'Aventura de Mas Banyeres, excursió al Gorg de l'Avançó o Gorg d'Aiguafreda (segons edat) per banyar-nos. I a partir de 6è de primaria (cursat): nit d'acampada + via ferrada de les Baumes Corcades.

 

Un gran repte col·lectiu a través de jocs i dinàmiques de cooperació que cada dia de l'estada ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

A més, 15 minuts diaris després d'esmorzar de relaxació, gestió d'emocions, i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d'activitats (tipus ioga, mindfulness, etc.).

 

► NITS TEMÀTIQUES (SOPAR, FESTA I ACTIVITATS): 

 

 • Nit de misteri: El gran Cluedo
 • Jocs de Pistes: Els Increibles 
 • Nit de cinema 
 • Nit d’espectacle: Tú sí que vales (concurs) 
 • Nit Sopar de Gala: festa final i discoteca 

► TORNS I PREUS MULTIACTIVITATS:


 • Del 7 al 13 juliol: 359€
 • Del 14 al 20 de juliol: 359€
 • Del 21 al 26 de juliol: 315€ *

Aquests preus no inclouen 1,65€ en concepte d'assegurança obligatòria.
*Torn amb sortida divendres. Hora de sortida divendres 18,30h.

EDAT: 6-17 (P5 - 2n Batx.)
Casa de colònies: LA LLOBETA


RESERVA ONLINE CATÁLOGO COLONIAS DE VERANOCONTACTA CON EIX ESTELS

 

 

► GALERIA D'IMATGES

 

COLONIES ESTIU MULTIACTIVITATS EIX ESTELS

 


 ►ENLLAÇA MÉS D'UN TORN DE COLÒNIES D'ESTIU


Esteu pensant fer més d'un torn de colònies o enllaçar colònies de diferents temàtiques? PREMI! Et regalem el DIA PONT: El dia que enllaça una colònia amb un altre. Un dia ple d'activitats lúdiques per a passar-ho genial!

 

Servei de bugaderia gratuït! Facis els torns que facis de colònies la maleta només per una! Nosaltres ens encarreguem de rentar-vos i deixar-vos la roba llista per a cada colònia!

 

Trasllat entre cases gratuït: En el cas que els diferents colònies d'estiu es realitzin en diferents cases, nosaltres ens ocupem del trasllat de casa a casa de forma totalment gratuïta.

 


► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2019


 

 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES

 

►TESTIMONIS:

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

"Agraïm l’actitud i professionalitat dels monitors. La nostra filla ha gaudit moltíssim."
Maria Fernandez Cárdenas

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

"Ens  va  encantar quan a la sortida els nens volien les firmes dels monitors. Això és un acte espontani i un gran reflex que hi ha hagut molt bona sintonia i admiració als monitors.  Aprofito per agrair a tots els monitors i coordinador perfer-ho possible"
Biel Amador Bibilo

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

"Molt Agraïts i contents amb el tracte humà de la coordinadora i de tots els monitors. Al Pablo li va costar una mica el tema de no estar amb els seus pares i la coordinadora va saber donar-li aquella tranquil·litat que necessitava. Gràcies, se que un altre any puc deixar el meu fill i que estarà molt ben atès."

Pablo Campo Coscoll

 

Llocs de l'activitat: