• Staff

Un ampli equip de professionals, tot vinculats amb el món del lleure, treballem dia a dia amb la màxima coordinació i amb l'objectiu comú d'oferir-te la millor proposta i el millor servei.

Dividim les nostres responsabilitats en cinc Departaments, sota la supervisió de la Direcció General i amb la coordinació de l'equip de gestió.

Departament Educatiu: Responsable del disseny, la millora, la supervisió i la realització de totes les activitats i projectes educatius per a nois/es de 2 fins a 17 anys i per a pares/mares amb fills/es. Un equip multidisciplinar, flexible i amb una potent capacitat creativa.

Departament Comercial, d'Atenció al Client i Marketing: Un equip jove, però amb molta experiència, professionals dinàmics i amb molta capacitat, que saben escoltar, entendre les teves necessitats i guiar-te per oferir-te les opcions que més s'hi ajusten. Conscients de la responsabilitat de la seva feina i orgullosos de comptar amb la comfiança de milers de clients que amb el temps esdevenen amics.

Departament de Recursos Humans: Una àrea clau. Un equip a la recerca dels millors professionals de tots els àmbits, gestionant de forma àgil i amb la màxima rigorositat les necessitats internes de personal. Atents al valor humà, sensibles a les capacitats professionals i vetllant per les possibilitats de creixement (carrera professional) dins el projecte de tots els que en formem part.

Departament d'Instal·lacions: Les nostres instal·lacions són el mirall on podem veure reflexada tota la filosofia del nostre projecte. La materialització d'una manera de fer, espais únics, singulars, mimats al mínim detall, molt més que un lloc on menjar i dormir. Cases de colònies plenes de somnis gràcies a un equip de professionals molt rigorós i amb vocació de servei vinculat al món de l'hosteleria, la cuina, la neteja, etc.

Departament d'Administració: Sempre al vostre abast, àgil, disposat i predisposat a oferir-vos solucions i tota la informació que convingui pels tràmits comptables i administratius, que sovint van lligats a la realització de la vostra estada a les cases de colònies. Plena col·laboració i màxima professionalitat en un àmbit que requeix tota la rigorositat dels números.

 

VOLS FORMAR PART DEL NOSTRE EQUIP?

Consulta les nostres ofertes de vacants actuals i fes-nos arribar el teu CV a fm.rrhh@eixestels.com per formar part dels processos de selecció.

 


Descripció d'Oferta:
 
Important procés de selecció per estiu 2014 dirigit a persones del Regne Unit i Estats Units residents a Catalunya.

Empresa líder del sector del Lleure Educatiu selecciona per als seus pròxims campaments d'estiu d'anglès nois i noies de 22 a 28 anys procedents del Regne Unit i Estats Units residents a Catalunya.

Funcions a realitzar;

Els seleccionats formaran part de l'equip de monitors i monitores del campament, realitzant activitats amb els nois durant 8 dies de forma contínua (de dissabte a dissabte) amb torns de descans i sent obligatori el romandre durant aquest període a la casa de colònies.

Realització de classes d'anglès (material i programa de classes facilitat per l'empresa) en petits grups, realització d'activitats d'oci (aventura, jocs, piscina, excursions, etc.) Conjuntament amb la resta de l'equip i en grups més grans. Atenció als nois / es en aspectes diaris com menjars, medicines, descans a la nit, higien

Requisits Desitjats:

Imprescincible sigui britànic o americà.


 

Si vols formar part del nostre equip humà envia'ns el teu curriculum.