• Eix Estels
  • Eix Estels
  • Eix Estels
  • Eix Estels
  • Eix Estels
  • Eix Estels
  • Eix Estels
  • Eix Estels
  • Eix Estels

RESERVA ONLINE CATÁLOGO COLONIAS DE VERANO

 


METODOLOGIA D'APRENENTATGE


En les colònies d'estiu d'Eix Estels amb Anglès: Cambridge Express i 100% Anglès, basem l’aprenentatge de l’idioma amb una combinació d’un treball lingüístic més específic realitzant classe dinàmiques i amenes diàries amb el “teacher”  nadiu o amb nivell mínim first segons modalitat escollida, conjuntament amb activitats lúdiques i d’aventura engrescadores que motivin als participants a l'aprenentatge a través del joc i les dinàmiques de grup, sempre integrant-les dins la dinàmica de la mateixa colònia.

En el cas de les colònies d'aventura+anglés i hípica+anglès no es realitzen classes en format tradicional, si no que tot l’aprenentatge es fa a través de la immersió total en anglès durant totes les activitats lúdiques i d’aventura així com tots els moments quotidians de convivència dins la casa de colònies (excepte en la colònia d’hípica i anglès on les 3 hores de classes d’hípica serà impartida en català).

En el cas de les colònies 100% Anglès i Cambridge Express, el treball lingüístic es farà al llarg de tota l'estada, amb un sistema d'immersió língüística total. Matí/Tarda/Vespre parlarem i utilitzarem l'anglès com a llengua vehicular. Monitors nadius per impartir les classes diàries de dilluns/divendres i per les classes extres pels participants de Cambridge Express que preparen l'examen oficials Cambridge que es realitzarà a la seu oficial de Barcelona. Tots els jocs, activitats d'aventura, de lleure,  excursions, el àpats, etc... es realitzaran íntegrament en anglès.

 


AVALUACIÓ I NIVELL DE L'IDIOMA


Per realitzar aquestes colònies és recomanable una base mínima d’anglès. Es faran dos controls idiomàtics durant l'estada. El primer previ a l´estada, per als qui ja tinguin coneixements, per avaluar el nivell i establir els grups i l'altre el darrer dia per avaluar la millora i evolució.

 


ACTIVITATS SEGONS ELS DIFERENTS NIVELLS DELS PARTICIPANTS


A Eix Estels sabem que les necessitats i interessos dels més petits són diferents a les dels adolescents. Per aquest motiu, hem dissenyat unes estades de colònies que sota la mateixa temàtica, s'adapten a cada etapa evolutiva i d'aprenentatge.

Per això, la metodologia i recursos per a l'aprenentatge de la llengua són enfocades pels nostres monitors a través de l'aprenentatge a temes, projectes, activitats amb grup adaptades a cada edat. Per altra banda, la seguretat és la nostra principal prioritat, oferint-los una experiència per a la seva autonomia amb tota seguretat i nivell d'atenció que necessiten.