Viatge a l 'ESTRANGER NEW YORK IRLANDA

L'estiu que T' ENCAIXA! La millor proposta de colònies d'estiu!

 

 

 

coloni estiu

 

Com va ser l'estiu 18?....

 

VIATGES D'IDIOMES A L'ESTRANGER

 

VIATGES A L'ESTRANGER


 

Els viatges d’idiomes a l’Estranger són una experiència d’immersió lingüística total, per descobrir una nova cultura, fer nous amics i viure amb una família especialment escollida per aprendre, gaudir i millorar l’idioma.

 

Les opcions disponibles són Irlanda o Amèrica, gaudint d’una estada amb una família especialitzada en aquest tipus d’estada i que oferiran tota l’ajuda i suport necessaris per acollir els participants i ajudar-los a millorar l’idioma, conèixer la cultura del país, a més de realitzar activitats típiques i excursions a la localitat escollida. Els programes poden incloure classes diàries d’anglès i activitats per potenciar les habilitats comunicatives en anglès.

 

Amb tots els ingredients perquè els nois/es gaudeixin del millor estiu, aprendran divertint-se, coneixent altres cultures i de ben segur guardaran records inoblidables d’una experiència especialment dissenyada a la seva mida.

 

 

► PER QUÈ VIATGES D' IDIOMES A L'ESTRANGER

 

Escull aquest programa si vols.... que el teu fill/a visqui una experiència absolutament diferent on a part dels avantatges d’una immersió lingüística total descobreixi una nova cultura, visqui amb famílies especialment escollides i faci nous amics locals de la seva edat.

 

 

 

 

activitats destacades VIATGES ESTRANGER

Irish Summer Camp (Dos setmanes): La teva casa d’estiu a Irlanda, Activitats diàries en anglès però sense classes (Dilluns a Divendres) en centre local, Activitats de cap de setmana amb la família, Sortides des de Barcelona, estada amb família Irlandesa


American Family Experience (A partir de tres setmanes)
- Estada amb família especialment escollida per aquest programa, Visita a Nova York i descobriment cultural, Programa de desenvolupament d’habilitats comunicatives en anglès, Sortida des de Barcelona

Total Immersion (A partir de dos setmanes),
Curs intensiu d’anglès + activitats de lleure i excursions, Classes diàries de 4 hores de dilluns a divendres, Activitats de lleure totes les tardes, Excursió de tot el dia el dissabte, Sortida des de Barcelona, estada en família irlandesa

 

 

 

► GALERIA D'IMATGES

 

 

 

►TESTIMONIS:

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

 

Felicitacions !!!   Estem   encantats  del  tracte rebut,   de la informació rebuda en tot moment.  El  Pol  ha  arribat supercontent!!  Ens  quedem  amb  tota  l’organització,  la gran feina que hi ha al darrera de tot i en lo fàcil que ens ho heu posat!!  Fins  l'any que ve!!

Pol Viñas San

 

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

S'ho  ha  passat  genial  i  heu  fet  que  l'anglès   se  li  fes interessant i agradable. Les  seves  paraules  han sigut m'ho he passat molt bé i val la pena

Ingrid Gonzalez Cardenas

 

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

Bona tarda som una família que porta 8 anys  confiant en vosaltres i nomes dir-vos que estem encantats anys darrere anys de deixar-vos els   nens   una  setmana  i  que dir  dels   nens   ,  ells   esperant  que  arribi  el  mes   de  juliol. Fins  l'any que ve.

Victoria Anello Hernández

 

 


► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2018


 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES


ACCIÓ SOLIDÀRIA EIX ESTELS

 


 

Llocs de l'activitat: