Programa d'estudis a l'ESTRANGER

L'estiu que T' ENCAIXA! La millor proposta de colònies d'estiu!

 

  • COLÒNIES D'ESTIU

eix estelsJa estem treballant en les noves colònies d'estiu! A principis del 2018 tota la Info!


A Summer you will remember!

EIX ESTELS i Chaplin’s International us ofereixen ...  Viatges d'Idiomes a irlanda, Juliol 2017
CONTACTA amb EIX ESTELS

 

Chaplin's Group, amb 30 anys  d'experiència en l'ensenyament d'idiomes, ofereix la possibilitat d'aprendre anglès o un altre idioma a l'estranger per a infants, joves, adults i famílies.

Consulta  el catàleg de Chaplin's International, amb tots els programes detallats, a la pàgina web de Chaplin's International, el departament especialitzat en les estades a l'estranger.

 

WEB CHAPLIN'S SCHOOLQualitat Chaplin's school

 

 


Entorn 100% anglès
Chaplin's Group oferix als seus alumnes la possibilitat d'estudiar a Irlanda, New York o London en un entorn 100% en anglès, amb estada amb una família triada en funció de les necessitats de cada infant o jove amb l'objectiu de garantir l'èxit de l'estada. L'experiència compta també amb classes d'anglès diàries, per tal que l'alumne consolidi el seu aprenentatge. A més, els participants gaudeixen d'activitats lúdiques en anglès.


Chaplin's Group també ofereix estades especialitzades en la preparació d'exàmens oficials o d'accés a la universitat. A més, de cara als adults, hi ha programes especialitzats en l'àmbit business, pensats també per a empreses. 
 

Llocs de l'activitat: