IRELAND SUMMER CAMP - JULIOL

Treu-li suc a l'estiu! Les millors propostes de colònies d'estiu per divertir-se i aprendre.

 

 

RESERVA ONLINE CATÁLOGO COLONIAS DE VERANOCONTACTA CON EIX ESTELS


► IRELAND SUMMER CAMP 

 

Els viatges d’idiomes a l’Estranger són una experiència d’immersió lingüística total, per descobrir una nova cultura, fer nous amics i viure amb una família especialment escollida per aprendre, gaudir i millorar l’idioma.

 

La opció de viatjar a Irlanda permet gaudir d’una estada amb una família especialitzada en aquest tipus d’experiència i que oferiran tota l’ajuda i suport necessaris per acollir els participants i ajudar-los a millorar l’idioma, conèixer la cultura del país, a més de realitzar activitats típiques i excursions a la localitat.

 

Amb tots els ingredients perquè els nois/es gaudeixin del millor estiu, aprendran divertint-se, coneixent altres cultures i de ben segur guardaran records inoblidables d’una experiència especialment dissenyada a la seva mida.

 

 

► PER QUÈ IRELAND SUMMER CAMP?

 

Escull aquest programa si vols.... que el teu fill/a visqui una experiència absolutament diferent on a part dels avantatges d’una immersió lingüística total descobreixi una nova cultura, visqui amb famílies especialment escollides i faci nous amics locals de la seva edat.

 

A la ciutat costanera de Wexford a 130 km al sud de Dublín (Irlanda). Allotjats en famílies exclusives i molt ben seleccionades. Màxim un català/espanyol per família. Habitació privada.

En règim de Pensió Completa + Activitats. Torns de 2 o 3 setmanes. Sense classes. Amb acompanyants des de l‘aeroport de Barcelona. Amb personal d’assistència al mateix Wexfort durant tota l’estada que estarà en contacte amb els nois/es i amb les mares/pares. A partir de 8 anys. 


Com funciona:

  • Els participants esmorzen amb les famílies 
  • Després són acompanyats al Summer Camp escollit on es barrejaran amb altres nois/es locals
  • Dinar a casa amb les famílies 
  • Tarda i vespre activitats “quotidianes” organitzades per la pròpia família 
  • Sopar 
  • Dormir 

 


Summer Camp al matí a escollir entre: 
General Camp (campus de multiactivitats en anglès al matí)
Surf Camp* (classes de Surf en anglès al matí)
Soccer Camp (Campus de classes de futbol en anglès al matí)
Sewing camp (Campus de classes de costura, confecció i moda en anglès al matí)
Tennis Camp* (Campus de classes de tenis en anglès al matí)

 

► TORNS I PREUS IRELAND SUMMER CAMP: **

 

  • Del 5 al 18 de juliol: 1600€ + 350€ avió = 1950€
  • Del 5 al 25 de juliol: 2400€ + 350€ avió = 2750€
  • Del 12 al 25 de juliol: 1600€ + 350€ avió = 1950€
  • Del 12 de juliol al 1 d'agost: 2400€ + 350€ avió = 2750€

 

*Suplement de 50€/setmana si s'escull el campus Tennis Camp o Surf Camp. **Eix Estels ha reservat un nombre determinat de places en cada vol d'anada i de tornada. En cas qeu en el emoment de fer la reserva les places d'avió s'hagin esgotat us passarem una nova cotització del preu d'avió ajustada a les tarifes disponibles en el moment de fer la reserva.

 

EDAT: a partir 8 anys

 

Pagament fraccionat: 

Les reserves fetes abans del 31/04: 1r pagament  de 500€ el dia 15 o 30 del mes de la reserva - 2n pagament de 1000€ :  15/05 - 3r pagament (resta) el 12/06.

Reserves al  MAIG: 1r pagament  de 1500€ el dia 15 o 30 del mes de la reserva - 2n pagament(resta):  el 12/06.

Reunions informatives per a mares i pares:  14.02, 14.03, 11.04, 16.05 a les 17.30 a la seu d’Eix Estels – Passeig del Taulat, 235 de Barcelona – Cal inscripció prèvia a: irlanda@eixestels.com 

 

CATÁLOGO COLONIAS DE VERANOCONTACTA CON EIX ESTELS

 

► GALERIA D'IMATGES

 

 

 

►TESTIMONIS:

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

 

Felicitacions !!!   Estem   encantats  del  tracte rebut,   de la informació rebuda en tot moment.  El  Pol  ha  arribat supercontent!!  Ens  quedem  amb  tota  l’organització,  la gran feina que hi ha al darrera de tot i en lo fàcil que ens ho heu posat!!  Fins  l'any que ve!!

Pol Viñas San

 

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

S'ho  ha  passat  genial  i  heu  fet  que  l'anglès   se  li  fes interessant i agradable. Les  seves  paraules  han sigut m'ho he passat molt bé i val la pena

Ingrid Gonzalez Cardenas

 

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

Bona tarda som una família que porta 8 anys  confiant en vosaltres i nomes dir-vos que estem encantats anys darrere anys de deixar-vos els   nens   una  setmana  i  que dir  dels   nens   ,  ells   esperant  que  arribi  el  mes   de  juliol. Fins  l'any que ve.

Victoria Anello Hernández

 

 


► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2019


 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES 

Llocs de l'activitat: