Colònies d'estiu TEMÀTIQUES HIP-HOP amb Brodas Bros

L'estiu que T' ENCAIXA! La millor proposta de colònies d'estiu!

 

    • Què opinen els protagonistes? Reproduir Què opinen els protagonistes?

      Colònies d'estiu. Clica!

    • CAN MIQUELÓ Reproduir CAN MIQUELÓ

      Com és la casa? Clica!

 

coloni estiu

 

Com va ser l'estiu 18?....

 

COLÒNIES D'ESTIU DE HIP-HOP AMB BRODAS BROS

 

activitats destacades colonies estiu hip hop brodas bros

 

 

 

Les colònies d’estiu de Hip-Hop estan especialment pensades per divertir-se i aprendre al mateix temps, explorant la cultura urbana i el Hip-Hop, utilitzant-se com a eina de transmissió i expressió de valors com la pau, el respecte, la unitat, l’esperit de superació, la capacitat de crítica social i la igualtat.

 

Tot això i molt més en companyia dels Brodas Bros, companyia de ball i cultura urbana nascuda a Barcelona el 2006 i que ha triomfat en tot el món amb els seus vibrants i enèrgics espectacles, sent un exemple de professionalitat, compromís i superació.

 

Totes les activitats d’aventura de les colònies d’Eix Estels estan supervisades per l’empresa Lleure i Disseny, perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió per part de l’empresa Inoccuo de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.

 

Diversió, aventura, treball en equip, ball, esport, natura, autoestima, nits temàtiques, excursions, jocs, vida sana, nous amics i molt més, una combinació perfecta per explorar els límits d’un mateix, gaudir del millor estiu i endur-se records inoblidables d’una experiència dissenyada a la seva mida.

 

 

► PER QUÈ COLÒNIES D'ESTIU DE HIP-HOP?

 

Escull aquest programa si vols.... que el teu fill/a practiqui hip-hop i descobreixi la cultura urbana. Extrapolar els valors positius que radiquen en allò que t’agrada a totes les facetes personals. Els valors del hip-hop que seran transmesos i treballats durant les colònies són: la pau, el respecte, la unitat, l’esperit de superació, la capacitat de crítica social i el compromís per a la igualtat

 

 

Al costat dels Brodas Bros, una companyia catalana que triomfa al món i que són exemple de professionalitat, compromís i superació.

 

 

activitats destacades colonies estiu hip hop brodas bros

 

Activitats Hip - Hop: 3 hores de classes diàries amb  els Brodas Bros, Preparació de Show Final, Taller Beat Box (Percusió Vocal), Taller de Graffiti i Tag, MasterClass de B-Boying (Breakdance), Demo de Popping, locking i House-Dance, Taller de DJ

Activitats destacades: Tirolina, Boulder (Escalada Horitzontal), Tir amb arc i cerbatana, Power Slide, Làser Combat, Piscina diària a la casa de colònies

 

► I MOLT MÉS A LES COLÒNIES hip-hop brodas bros

 

Festes nocturnes i nits molt animades: 3 nits temàtiques: Nit mexicana + Nit de Rock&Roll (Grease) + Saturday Night (disco show) + Nit de cinema, jocs de nit, etc… I ni un minut per avorrir-se: gimcanes, jocs, música, etc.

 

► GALERIA D'IMATGES

 

COLONIES ESTIU EIX ESTELS hip hop brodas bros

 


 

►ENLLAÇA MÉS D'1 TORN DE COLÒNIES D'ESTIU


Esteu pensant fer més d'1 torn de colònies o enllaçar colònies de diferents temàtiques? PREMI! Et regalem el DIA PONT: El dia que enllaça una colònia amb un altre. Un dia ple d'activitats lúdiques per a passar-ho genial!

 

Servei de bugaderia gratuït! Facis els torns que facis de colònies la maleta només per una! Nosaltres ens encarreguem de rentar-vos i deixar-vos la roba llista per a cada colònia!

 

Trasllat entre cases gratuït: En el cas que els diferents colònies d'estiu es realitzin en diferents cases, nosaltres ens ocupem del trasllat de casa a casa de forma totalment gratuïta.

 

 


► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2018


 

 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES

 

 

►TESTIMONIS:

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

 

Han  sigut  unes  grans  colònies.  Perfecte  el  sistema  de les fotos diàries, veus com esta el teu fill, i això es molt important. Molt bona acollida, i millor despedida, amb un espectacle magnífic.   Persones   col·laboradores (Brodas   Bros   i Bricandeira) molt entregats. Monitors magnífics. Arnau García Anento

 

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

Bona  tarda!  El  nostre  fill  ha  tornat  encantat  d'aquestes colònies,  i  es  un  noi  que  fins  ara  no  s'ho  havia  passat mai bé i sempre volia tornar abans d'hora. L'organització, monitors, casa, instal·lacions, tracte, simplement, perfecte, moltes gràcies, repetirem segur!!!!

Marc Ramirez Burjachs

 

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

Moltes gràcies per tot, la meva filla va sortir feliç de les colònies, és molt gratificant veure la cara de felicitat de la meva filla, feia molt temps que no la veia tan feliç. Ella ha sortit dient que vol tornar l’any que ve i ojalà sigui per més d’una setmana

Laura Taulero Molano

 

 
►ARTICLES D'INTERÈS SOBRE LES COLÒNIES D'ESTIU

 


Com triar la colònia d'estiu perfecte?


Per a què serveixen les colònies d'estiu?


15 coses que no poden faltar a la maleta dels teus fills

 


ACCIÓ SOLIDÀRIA EIX ESTELS

 


Llocs de l'activitat: