HIP-HOP amb Brodas Bros

Treu-li suc a l'estiu! Les millors propostes de colònies d'estiu per divertir-se i aprendre.

 

  • Què opinen els protagonistes? Reproduir Què opinen els protagonistes?

   Colònies d'estiu. Clica!

  • CAN MIQUELÓ Reproduir CAN MIQUELÓ

   Com és la casa? Clica!

 

 

► COLÒNIES D'ESTIU HIP-HOP AMB BRODAS BROS 

 

Colònies d’estiu de Hip-Hop amb els Brodas Bros, companyia de ball i cultura urbana nascuda a Barcelona el 2006 i que ha triomfat en tot el món amb els seus vibrants i enèrgics espectacles, sent un exemple de professionalitat, compromís i superació. 

 

Molt més que unes colònies on practicarem i millorarem les tècniques de ball de Hip-Hop, unes colònies on també explorem i descobrim que és la cultura urbana i quins són els valors intrínsecs, la seva importància i llegat com a eina de transmissió i expressió de valors com la pau, el respecte, la unitat, l´esperit de superació, la capacitat de crítica social i la igualtat.

 

 

► PER QUÈ COLÒNIES D'ESTIU DE HIP-HOP?

 

Escull aquest programa si vols que el teu fill/a practiqui hip-hop al costat de la millor companyia, els Brodas Bros, i alhora interioritzi els valors de la cultura urbana (pau, respecte, unitat superació, critica social, igualtat). 

 

Activitats Hip - Hop: 3 hores de classes diàries amb els Brodas Bros, classes de Hip Hop, Popping, locking i House-Dance, Beat Box (percusió vocal), taller de grafiti i tag, MasterClass de B-Boying (Breakdance), taller de DJ. 


Activitats de natura i aventura: PowerSlide (esquí sobre terra seca), tirolina, boulder (escalada horitzontal), tir amb arc, piscina diària, gimcana d'aigua, el turró, Arts&Crafts, biodansa. 

 

Activitats alternatives i transversals on gaudiran coneixent el medi ambient, i així conscienciar l'impacte que té la humanitat al món, activitats d'Arts&Crafts on explicarem diferents línies de creació i imaginació, i activitats de biodansa on ens mourem a ritme del cos i l'ànima.

 

Un gran repte esportiu i col.lectiu a través de jocs i dinàmiques que durant les colònies d´estiu ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

 

A més, 15 minuts al dia de relaxació, gestió d'emocions i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d'activitats (tipus ioga, Mindfulness, etc.).

 

► NITS TEMÀTIQUES (SOPAR, FESTA I ACTIVITATS) 

 

 • Nit Fama i a ballar
 • Nit Got Talent
 • Joc de nit
 • Nit de batalla de balls
 • Nit Sopar de Gala: festa final i discoteca


► TORNS I PREUS HIP-HOP:

 

 

 • Del 30 de juny al 6 de juliol: 485€

 

Aquests preus no inclouen 1,65€ en concepte d'assegurança obligatòria.

 

EDAT: 10-17 (3er Primària - 2n Batx.)

Casa de colònies: CAN MIQUELÓRESERVA ONLINE CATÁLOGO COLONIAS DE VERANOCONTACTA CON EIX ESTELS

 

 

► GALERIA D'IMATGES

 

COLONIES ESTIU EIX ESTELS hip hop brodas bros

 


 

►ENLLAÇA MÉS D'UN TORN DE COLÒNIES D'ESTIU


Esteu pensant fer més d'un torn de colònies o enllaçar colònies de diferents temàtiques? PREMI! Et regalem el DIA PONT: El dia que enllaça una colònia amb un altre. Un dia ple d'activitats lúdiques per a passar-ho genial!


Servei de bugaderia gratuït! Facis els torns que facis de colònies la maleta només per una! Nosaltres ens encarreguem de rentar-vos i deixar-vos la roba llista per a cada colònia!

 

Trasllat entre cases gratuït: En el cas que els diferents colònies d'estiu es realitzin en diferents cases, nosaltres ens ocupem del trasllat de casa a casa de forma totalment gratuïta.

 

 


► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2019


 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES

 

 

►TESTIMONIS:

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

 

Han  sigut  unes  grans  colònies.  Perfecte  el  sistema  de les fotos diàries, veus com esta el teu fill, i això es molt important. Molt bona acollida, i millor despedida, amb un espectacle magnífic.   Persones   col·laboradores (Brodas   Bros   i Bricandeira) molt entregats. Monitors magnífics. Arnau García Anento

 

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

Bona  tarda!  El  nostre  fill  ha  tornat  encantat  d'aquestes colònies,  i  es  un  noi  que  fins  ara  no  s'ho  havia  passat mai bé i sempre volia tornar abans d'hora. L'organització, monitors, casa, instal·lacions, tracte, simplement, perfecte, moltes gràcies, repetirem segur!!!!

Marc Ramirez Burjachs

 

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

 

Moltes gràcies per tot, la meva filla va sortir feliç de les colònies, és molt gratificant veure la cara de felicitat de la meva filla, feia molt temps que no la veia tan feliç. Ella ha sortit dient que vol tornar l’any que ve i ojalà sigui per més d’una setmana

Laura Taulero Molano

 

 


Llocs de l'activitat: