DO IT YOURSELF AMB JAVIER BARQUIN

Treu-li suc a l'estiu! Les millors propostes de colònies d'estiu per divertir-se i aprendre.

 

 

 

► COLÒNIES D'ESTIU DO IT YOURSELF, TREU PARTIT A LA TEVA CREATIVITAT! 

 

Amb Javier Barquin,  referent i pioner del reciclatge i la reutilització. Col·laborador a la secció BRICOCINA del programa de cuina “Torres en la cocina” (TVE), creador del blog i marca impulsora del DiY yonolotiraria.com, imatge de diferents marques i col·laborador de les principals cadenes de bricolatge.

 

Molts més que unes colònies  de reciclatge i reutilització. Una proposta innovadora i única a Catalunya, amb activitats diàries que han estat especialment pensades per potenciar la creativitat i la imaginació, on el vostre fill/a augmentarà la seva sensibilitat vers el creixement sostenible i la responsabilitat de cadascú de nosaltres no per ser els millors sinó per fer d’aquest món,  un món millor. 

 

 

► PER QUÈ COLÒNIES D'ESTIU DO IT YOURSELF?

 

Escull aquest programa si vols potenciar la imaginació i les habilitats creatives del teu fill/a, que desenvolupi actituds i aptituds que li permetin veure i fer més enllà i se senti compromès en ajudar a la sostenibilitat del nostre medi.

 

Activitats DiY: 3 hores diàries de reciclatge i reutilització. Tècniques de creació, taller d´estampació en diferents tipus de materials, taller Scrapbooking, taller de creació per equips.

 

Sempre des d'un pla pràctic, de forma individual o en petit grup amb el Javier Barquin i al llarg de 3 hores farem projectes diferents començant de 0, planificant el nostre treball i seguint els passos punt per punt fins a aconseguir el resultat final.

 


Activitats de natura i aventura: pista americana inflable, tir amb arc mòbil, circuit aeri d'aventura sobre els arbres, tallers de circ, excursió al Gorg de l'Avancó o als Gorg d'Aiguafreda (segons edat), piscina diària, gimcana d'aigua, experimentació musical, Arts&Crafts, teatre.

 

Activitats alternatives i transversals on gaudiran coneixent el medi ambient i així reforçar tots els conceptes treballats al Diy: experimentació musical on jugarem amb la música, art i manualitats on explicarem diferents línies de creació i imaginació, el teatre on realitzarem dinàmiques per aprendre a relacionar-nos.

 

Un gran repte esportiu i col.lectiu a través de jocs i dinàmiques que durant les colònies d´estiu ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

 

A més, 15 minuts al dia de relaxació, gestió d'emocions i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d'activitats (tipus ioga, Mindfulness, etc.).

 

► NITS TEMÀTIQUES (SOPAR, FESTA I ACTIVITATS) 

 

 

  • Nit de misteri: El gran Cluedo
  • Jocs de pistes : Els Increïbles
  • Nit de cinema
  • Nit d'espectacle: Tú sí que vales (concurs)
  • Nit Sopar de Gala: festa final i discoteca

► TORNS I PREUS:


Torns i preus DiY


 

RESERVA ONLINE CATÁLOGO COLONIAS DE VERANOCONTACTA CON EIX ESTELS

 

►ENLLAÇA MÉS D'UN TORN DE COLÒNIES D'ESTIU


Esteu pensant fer més d'un torn de colònies o enllaçar colònies de diferents temàtiques? PREMI! Et regalem el DIA PONT: El dia que enllaçauna colònia amb un altre. Un dia ple d'activitats lúdiques per a passar-ho genial!


Servei de bugaderia gratuït! Facis els torns que facis de colònies la maleta només per una! Nosaltres ens encarreguem de rentar-vos i deixar-vos la roba llista per a cada colònia!

 

Trasllat entre cases gratuït: En el cas que els diferents colònies d'estiu es realitzin en diferents cases, nosaltres ens ocupem del trasllat de casa a casa de forma totalment gratuïta.

 

 


► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2019


 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES

 

 

 

 

Llocs de l'activitat: