100% English - JULIOL

Treu-li suc a l'estiu! Les millors propostes de colònies d'estiu per divertir-se i aprendre.

 

 

RESERVA ONLINE CATÁLOGO COLONIAS DE VERANOCONTACTA CON EIX ESTELS


COLÒNIES D'ESTIU 100% ENGLISH SUMMERCAMP 

Colònies 100% en Anglès amb un combinat de 3 hores de classes diàries amb múltiples activitats lúdiques. Amb monitors nadius i monitors especialitzats en estades lingüístiques. Diferents grups adaptats segons el nivell d'anglès (marc europeu) per treballar gramàtica, vocabulari, comprensió, pronunciació i conversa.

 

Test previ a l'inici de les Colònies (Test your English by Cambridge). Test al final de les colònies: Cambridge Placement test per majors de 11 anys i exàmen Chaplins´s Placement test per menors de 11 anys (especialment dissenyat per les colònies 100% English Summercamp). Diploma de participació segons el nivell assolit i informe personalitzat de cada alumne (avaluació i punts de millora). El programa inclou el dossier de l'alumne i tots els materials necessaris per a la realització de les classes d'anglès.

 

Les colònies d'estiu en anglès d'Eix Estels estan acreditades per Chaplin's Language Consultants, centre preparatori d´examens oficials de Cambridge University i centre oficial de Trinity College i Oxford.

 

► PER QUÈ COLÒNIES D'ESTIU 100% ENGLISH SUMMERCAMP?

 

Escull aquest programa si vols que el teu fill millori el seu nivell d'anglès tant en aspectes de gramàtica, com de comprensió i comunicació. Stage 100% en anglès amb monitors/es nadius i amb classes. Comptaràs amb una valoració sobre el seu nivell d'anglès i els seus punts forts i dèbils.

 

English Points: prova de nivell previ a la colònia Test your English by Cambridge, examen final Cambridge English Placement Test, diploma, monitors nadius, 3 hores de classe diàries (de dilluns a divendres), diferents grups de nivell adaptats segons el marc europeu, per treballar gramàtica, vocabulari, comprensió, pronunciació i conversa. Informe personalitzat per l'alumne. Inclou fitxes de treball i materials en anglès.  

 

Activity Program: dinàmiques diàries de teatre en anglès, via ferrada, circuit aeri d'aventura sobre els arbres, Arts&Crafts, circuits de natura, taller de granja, piscina, la bomba (proves d'habilitat física sobre l'aigua).

 

Un gran repte col·lectiu a través de jocs i dinàmiques de cooperació que cada dia de l'estada ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

 

15 minuts diaris després d'esmorzar de relaxació, gestió d'emocions, i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d'activitats (tipus ioga, Mindfulness, etc.).

 

 

► NITS TEMÀTIQUES (SOPAR, FESTA I ACTIVITATS) 

 

  • Nit de misteri: God Save the Queen
  • Nit de pistes: Sherlock Holmes Night 
  • Nit de Rock&Roll 
  • Nit Talent Show: Factor X 
  • Goodbye party: festa final i discoteca 

 

► TORNS I PREUS 100% ENGLISH:

 

 

  • Del 30 juny al 6 de juliol: 449€
  • Del 7 al 13 de juliol: 449€
  • Del 14 al 20 de juliol: 445€
  • Del 21 al 27 de juliol: 417€

 

Aquests preus no inclouen 1,65€ en concepte d'assegurança obligatòria.

 

EDAT: 6-17 (P5 - 2n Batx.)

 

Casa de colònies: MAS BANYERES

 

 


RESERVA ONLINE CATÁLOGO COLONIAS DE VERANOCONTACTA CON EIX ESTELS

 

 

► GALERIA D'IMATGES

 

COLONIES ESTIU EIX ESTELS 100 angles

 

 
 
►ENLLAÇA MÉS D'UN TORN DE COLÒNIES D'ESTIU


Esteu pensant fer més d'un torn de colònies o enllaçar colònies de diferents temàtiques? PREMI! Et regalem el DIA PONT: El dia que enllaça una colònia amb un altre. Un dia ple d'activitats lúdiques per a passar-ho genial!


Servei de bugaderia gratuït! Facis els torns que facis de colònies la maleta només per una! Nosaltres ens encarreguem de rentar-vos i deixar-vos la roba llista per a cada colònia!


Trasllat entre cases gratuït: En el cas que les diferents colònies d'estiu es realitzin en diferents cases, nosaltres ens ocupem del trasllat de casa a casa de forma totalment gratuïta.

 

► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2019 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES

 

►TESTIMONIS:

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

Felicitacions !!!   Estem  encantats del tracte  rebut, de la informació  rebuda  en  tot  moment.  El  Pol  ha  arribat supercontent!!  Es   que  quedem  amb  tota  l’organització,  la gran feina que hi ha al darrera de tot i en lo fàcil que ens ho heu posat!!  Fins  l'any que ve!!
Pol Viñas San

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

S'ho  ha  passat  genial  i  heu  fet  que  l'  angles  se  li  fes interessant i agradable. Les seves  paraules  han sigut m'ho he passat molt be i val la pena
Ingrid Gonzalez Cardenas

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

Bona tarda som una família que porta 8 anys  confiant en vosaltres i nomes dir-vos que estem encantats anys darrere anys de deixar-vos els  nens una  setmana  i  que dir  dels   nens ,  ells   esperant  que  arribi  el  mes de  juliol. Fins l'any que ve.
Victoria Anello Hernández

 

Llocs de l'activitat: