Colònies Estiu Anglès: 100% English

L'estiu que T' ENCAIXA! La millor proposta de colònies d'estiu!

 

    • Què opinen els protagonistes? Reproduir Què opinen els protagonistes?

      Colònies d'estiu. Clica!

    • Què opinen els protagonistes? Reproduir Què opinen els protagonistes?

      Colònies d'anglès. Clica!

 

coloni estiu

 

Com va ser l'estiu 18?....

 

COLÒNIES D'ESTIU 100% english summercamp

 

colonies estiu D'ANGLÈS 100 ENGLISH

 

 

 

 

Les colònies d’estiu 100% English estan especialment pensades per divertir-se i aprendre al mateix temps. Combinant 3 hores de classes amb múltiples activitats lúdiques realitzades 100% en anglès. Amb monitors natius i monitors especialitzats en estades lingüístiques que els permetrà perfeccionar la pronunciació, la conversa, la gramàtica, el vocabulari i la comprensió, en definitiva, millorar la comunicació en llengua anglesa de forma divertida i quasi sense adonar-se’n!

 

Les colònies d’estiu en anglès d’Eix Estels estan acreditades per Chaplin’s Language Consultants, centre oficial de la Cambridge University i el London Trinity College.

 

Totes les activitats d’aventura de les colònies d’Eix Estels estan supervisades per l’empresa Lleure i Disseny, perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió per part de l’empresa Inoccuo de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.

 

Diversió, aventura, treball en equip, anglès, esport, natura, autoestima, nits temàtiques, excursions, jocs, vida sana, nous amics i molt més, una combinació perfecta per explorar els límits d’un mateix, gaudir del millor estiu i endur-se records inoblidables d’una experiència dissenyada a la seva mida.

 

 

► PER QUÈ COLÒNIES D'ESTIU 100% english SUMMERCAMP?

 

Escull aquest programa si vols.... que el teu fill/a faci un stage 100% en anglès amb 3 hores diàries de classe per millorar: vocabulari, expressió oral, comprensió i gramàtica. Fitxes especifiques de reforç. Titulació pròpia. Programa auditat i acreditat per Chaplin’s Language Consultants

 

 

 

activitats destacades colonies 100% english summercamp

English Points: Proves de nivell al principi de l’estada, Examen final + diploma (titulació pròpia), Informe personalitzat per alumne, Teachers i monitors de lleure, Monitors natius, 3 hores de classe diàries (dilluns/divendres), Fitxes de treball, 100% Immersió en anglès


Activity Program:
Circuit d’aventura sobre els arbres, Làser Combat, Cars a pedals, Gimcana d’aigua, Tir amb arc, Canó d’espuma (Festa de l’espuma, Torre d’aventura (Espeleologia+Rocòdrom+Tirolina+Rappel), La Bomba (Proves d’agilitat física sobre la piscina), Excursió a la platja i parc d’aventura flotant

 

► EXCURSIONS A LES COLÒNIES 100% english SUMMERCAMP

 

1) “One day trip” a la platja de Calella per gaudir del Parc d’aventura flotant.
2)  Visita i descoberta al poble de Centelles

 

► And so much more A LES COLÒNIES D'ESTIU 100% ENGLISH

 

Festes nocturnes i nits molt animades: 3 nits temàtiques: Nit mexicana + Nit de Rock&Roll (Grease) + Saturday Night (dico show) + Nit de cinema + jocs de nit, etc… I ni un minut per avorrir-se: gimcanes, jocs, música, etc.

 

 

► GALERIA D'IMATGES

 

COLONIES ESTIU EIX ESTELS 100 angles

 

 
 
►ENLLAÇA MÉS D'1 TORN DE COLÒNIES D'ESTIU


Esteu pensant fer més d'1 torn de colònies o enllaçar colònies de diferents temàtiques? PREMI! Et regalem el DIA PONT: El dia que enllaça una colònia amb un altre. Un dia ple d'activitats lúdiques per a passar-ho genial!

 

Servei de bugaderia gratuït! Facis els torns que facis de colònies la maleta només per una! Nosaltres ens encarreguem de rentar-vos i deixar-vos la roba llista per a cada colònia!

 

Trasllat entre cases gratuït: En el cas que els diferents colònies d'estiu es realitzin en diferents cases, nosaltres ens ocupem del trasllat de casa a casa de forma totalment gratuïta.

 

 


► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2018


 

 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES

 

►TESTIMONIS:

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

Felicitacions !!!   Estem  encantats del tracte  rebut, de la informació  rebuda  en  tot  moment.  El  Pol  ha  arribat supercontent!!  Es   que  quedem  amb  tota  l’organització,  la gran feina que hi ha al darrera de tot i en lo fàcil que ens ho heu posat!!  Fins  l'any que ve!!
Pol Viñas San

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

S'ho  ha  passat  genial  i  heu  fet  que  l'  angles  se  li  fes interessant i agradable. Les seves  paraules  han sigut m'ho he passat molt be i val la pena
Ingrid Gonzalez Cardenas

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

Bona tarda som una família que porta 8 anys  confiant en vosaltres i nomes dir-vos que estem encantats anys darrere anys de deixar-vos els  nens una  setmana  i  que dir  dels   nens ,  ells   esperant  que  arribi  el  mes de  juliol. Fins l'any que ve.
Victoria Anello Hernández

 
►ARTICLES D'INTERÈS SOBRE LES COLÒNIES D'ESTIU

 


► Com triar la colònia d'estiu perfecte?


► Per a què serveixen les colònies d'estiu?


► 15 coses que no poden faltar a la maleta dels teus fills

 

 

 

ACCIÓ SOLIDÀRIA EIX ESTELS

Llocs de l'activitat: