Horse Riding Summercamp - JULIOL

Treu-li suc a l'estiu! Les millors propostes de colònies d'estiu per divertir-se i aprendre.

 

  • Què opinen els protagonistes? Reproduir Què opinen els protagonistes?

   Colònies d'anglès. Clica!

  • MAS BANYERES Reproduir MAS BANYERES

   Com és Mas Banyeres? Clica

 

RESERVA ONLINE CATÁLOGO COLONIAS DE VERANOCONTACTA CON EIX ESTELS


 COLÒNIES D'ESTIU HORSE RIDING SUMMERCAMP 

 

Colònies en anglès, sense classes i amb un curs intensiu d'equitació en català de 3 hores diàries de classe teòrica i pràctica.

 

Les colònies d’estiu en anglès d’Eix Estels estan acreditades per Chaplin’s Language Consultants, centre preparatori d´examens oficials de Cambridge University i centre oficial de Trinity College i Oxford.

 

 

► PER QUÈ COLÒNIES D'ESTIU HORSE RIDING SUMMERCAMP?

 

Escull aquest programa si vols que el teu fill/a faci un stage amb 3 hores de classe d`hípica diàries amb l'equip d'ìnstructors de l'Hípica Puigsagordi resta d'estada 100% anglès perquè trenqui amb les pors a l'hora de parlar i expressar-se en anglès. Curs d’equitació de 20 hores.

 

English Points: Roll Play per millorar l’expressió en anglès. L'anglès com a única via de comunicació amb els monitors/es. Monitors especialitzats en estades lingüístiques. Diploma final.

 

Horse Riding Program: 3 hores de classe d'hípica diàries (teòrica i pràctica) amb l´equip dínstructors d'Hípica Puigsagordi, maneig del cavall i exercicis de pilotatge, excursions a cavall (passeig i trot), preparació d’un carrusel. Instructor d'hípica en català.

 


Activity Program: tirolina, via ferrada, circuit aeri d'aventura, tir amb arc, cars de pedals, piscina, la bomba (proves d'habilitat física a la piscina).

 

 

► NITS TEMÀTIQUES (SOPAR, FESTA I ACTIVITATS) 

 

 • Nit de misteri: God Save the Queen
 • Nit de pistes: Sherlock Holmes Night 
 • Nit de Rock&Roll 
 • Nit Talent Show: Factor X 
 • Goodbye party: festa final i discoteca

 

 

 

► TORNS I PREUS HORSE RIDING:

 

 

 • Del 30 de juny al 6 de juliol: 489€

 

Aquests preus no inclouen 1,65€ en concepte d'assegurança obligatòria.

 

EDAT: 9-17 (3er ESO - 2n Batx.)

 

Casa de colònies: MAS BANYERES

 

 


RESERVA ONLINE CATÁLOGO COLONIAS DE VERANOCONTACTA CON EIX ESTELS

 

 

► GALERIA D'IMATGES

 

COLONIES ESTIU EIX ESTELS hipica anglès

 


 

►ENLLAÇA MÉS D'UN TORN DE COLÒNIES D'ESTIU


Esteu pensant fer més d'un torn de colònies o enllaçar colònies de diferents temàtiques? PREMI! Et regalem el DIA PONT: El dia que enllaça una colònia amb un altre. Un dia ple d'activitats lúdiques per a passar-ho genial!


Servei de bugaderia gratuït! Facis els torns que facis de colònies la maleta només per una! Nosaltres ens encarreguem de rentar-vos i deixar-vos la roba llista per a cada colònia!
 

Trasllat entre cases gratuït: En el cas que les diferents colònies d'estiu es realitzin en diferents cases, nosaltres ens ocupem del trasllat de casa a casa de forma totalment gratuïta.


 

 


► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2019


 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES

 

 

►TESTIMONIS:

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

Felicitats, com a pares no podem valorar millor l'experiència del nostre fill. Les sessions d'hípica molt completes i la resta de les colònies el Jan ens ha explicat que han estat super divertides sobretot les nits amb els sopars temàtics.
Jan Gallofré Jimenez

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

L'Anna no havia fet mai hípica i ha quedat encantada! La veritat és que ens feia una mica de por aquesta primera experiència d'equitació però ha estat super positiva. Repetirem l'any vinent. Per cert un 10 pel menjar felicitats a la cuinera!! :-)
Ana Robles Matias

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

L’any que ve volem que siguin dues setmanes! A l’Arturo se li han quedat curtes les colònies d’hípica, un 10 per l’equip de la Hípica per les seves explicacions i adaptar-se als nivells dels participants. Genial que a part la resta sigui en anglès. Felicitats a Eix Estels.
Arturo Nieto Ramos

 


 

Llocs de l'activitat: