Colònies Estiu Anglès: Horse Riding

L'estiu que T' ENCAIXA! La millor proposta de colònies d'estiu!

 

    • Què opinen els protagonistes? Reproduir Què opinen els protagonistes?

      Colònies d'anglès. Clica!

    • MAS BANYERES Reproduir MAS BANYERES

      Com és Mas Banyeres? Clica

 

coloni estiu

 

Com va ser l'estiu 18?....

 

COLÒNIES D'ESTIU HORSE RIDING SUMMERCAMP

 

colonies estiu HIPICA ANGLES

 

 

Les colònies d’estiu Horse Riding estan especialment pensades per divertir-se i aprendre al mateix temps. Es realitzen en anglès amb monitors especialitzats en lleure i anglès, sense classes però amb immersió lingüística que els permetrà guanyar fluïdesa i seguretat en la comunicació en anglès, i sense quasi adonar-se’n. Es combina amb un curs intensiu d’equitació de 3 hores diàries de classe.

 

Les colònies d’estiu en anglès d’Eix Estels estan acreditades per Chaplin’s Language Consultants, centre oficial de la Cambridge University i el London Trinity College.

 

Totes les activitats d’aventura de les colònies d’Eix Estels estan supervisades per l’empresa Lleure i Disseny, perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió per part de l’empresa Inoccuo de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.

 

Diversió, aventura, treball en equip, equitació, anglès, esport, natura, autoestima, nits temàtiques, excursions, jocs, vida sana, nous amics i molt més, una combinació perfecta per explorar els límits d’un mateix, gaudir del millor estiu i endur-se records inoblidables d’una experiència dissenyada a la seva mida.

 

 

► PER QUÈ COLÒNIES D'ESTIU HORSE RIDING SUMMERCAMP?

 

Escull aquest programa si vols... que el teu fill/a faci un stage 100% en anglès sense classes i amb un curs d’equitació intensiu. Ideal per què el teu fill/a trenqui amb les pors a l’hora de parlar i expressar-se en anglès. Inclou curs d’equitació de 20 hores.

 

 

activitats destacades colonies HIPICA ANGLES summercamp

 

English Points: 100% Immersión lingüística, Monitores especializados en estades lingüístiques, L’anglès com a única via de comunicació amb els monitors/es

Horse Course: Instructors de la Hípica Puigsagordi, 3 hores diàries de classe d’hípica, Maneig del cavall i exercicis de pilotatge, Excursions a cavall (Passeig i trot), Preparació d’un carrusel, Cada dia sessió teòrica i sessió pràctica

Activity Program: Circuit d’aventura sobre els arbres, Làser Combat, Cars a pedals, Gimcana d’aigua, Tir amb arc, Canó d’espuma (Festa de l’espuma, Torre d’aventura (Espeleologia+Rocòdrom+Tirolina+Rappel), La Bomba (Proves d’agilitat física sobre la piscina), Excursió a la platja i parc d’aventura flotant

 

► EXCURSIONS A LES COLÒNIES HORSE RIDING SUMMERCAMP

 

1) “One day trip” a la platja de Calella per gaudir del Parc d’aventura flotant.
2)  Visita i descoberta al poble de Centelles

 

► And so much more A LES COLÒNIES HORSE RIDING

 

Festes nocturnes i nits molt animades: 3 nits temàtiques: Nit mexicana + Nit de Rock&Roll (Grease) + Saturday Night (dico show) + Nit de cinema + jocs de nit, etc… I ni un minut per avorrir-se: gimcanes, jocs, música, etc.

 

 

► GALERIA D'IMATGES

 

COLONIES ESTIU EIX ESTELS hipica anglès

 


 

►ENLLAÇA MÉS D'1 TORN DE COLÒNIES D'ESTIU


Esteu pensant fer més d'1 torn de colònies o enllaçar colònies de diferents temàtiques? PREMI! Et regalem el DIA PONT: El dia que enllaça una colònia amb un altre. Un dia ple d'activitats lúdiques per a passar-ho genial!

 

Servei de bugaderia gratuït! Facis els torns que facis de colònies la maleta només per una! Nosaltres ens encarreguem de rentar-vos i deixar-vos la roba llista per a cada colònia!

 

Trasllat entre cases gratuït: En el cas que els diferents colònies d'estiu es realitzin en diferents cases, nosaltres ens ocupem del trasllat de casa a casa de forma totalment gratuïta.

 

 


► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2018


 

 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES

 

 

►TESTIMONIS:

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

Felicitats, com a pares no podem valorar millor l'experiència del nostre fill. Les sessions d'hípica molt completes i la resta de les colònies el Jan ens ha explicat que han estat super divertides sobretot les nits amb els sopars temàtics.
Jan Gallofré Jimenez

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

L'Anna no havia fet mai hípica i ha quedat encantada! La veritat és que ens feia una mica de por aquesta primera experiència d'equitació però ha estat super positiva. Repetirem l'any vinent. Per cert un 10 pel menjar felicitats a la cuinera!! :-)
Ana Robles Matias

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

L’any que ve volem que siguin dues setmanes! A l’Arturo se li han quedat curtes les colònies d’hípica, un 10 per l’equip de la Hípica per les seves explicacions i adaptar-se als nivells dels participants. Genial que a part la resta sigui en anglès. Felicitats a Eix Estels.
Arturo Nieto Ramos

 


►ARTICLES D'INTERÈS SOBRE LES COLÒNIES D'ESTIU

 


Com triar la colònia d'estiu perfecte?


Per a què serveixen les colònies d'estiu?


15 coses que no poden faltar a la maleta dels teus fills

 


ACCIÓ SOLIDÀRIA EIX ESTELS


 

Llocs de l'activitat: