CAMBRIDGE EXPRESS

Treu-li suc a l'estiu! Les millors propostes de colònies d'estiu per divertir-se i aprendre.

 

  • Què opinen els protagonistes? Reproduir Què opinen els protagonistes?

   Colònies d'anglès. Clica!

  • MAS BANYERES Reproduir MAS BANYERES

   Com és Mas Banyeres? Clica

 

► COLÒNIES D'ESTIU CAMBRIDGE EXPRESS 


Un curs intensiu d’anglès de dues setmanes focalitzat en la preparació pels exàmens oficials Cambridge nivells PET, KET, First. 
Amb monitors nadius.  

 

Les colònies d’estiu en anglès d’Eix Estels estan acreditades per Chaplin’s Language Consultants, centre preparatori d'examens oficials de Cambridge University i centre oficial de Trinity College i Oxford.

 

► PER QUÈ COLÒNIES D'ESTIU DE CAMBRIDGE EXPRESS?

 

Escull aquest programa si vols... que el teu fill/a faci un stage intensiu d'anglès de 14 dies amb preparació per l'examen Oficial Cambridge nivells PET, KET i FIRST. Teachers especialitzats i monitors nadius i monitors especailitzats en estades lingüístiques. El programa inclou les taxes del dret a examen oficial Cambridge (PET I KET for Schools).

 

Durant l'stage es faran sessions de treball de tècniques d'estudi lingüístiques. Els alumnes de PET i KET realitzaran l'examen oficial en el transcurs de les colònies (trasllat a Barcelona inclòs). Els alumnes que es preparin pel FIRST for Schools hauran d'anar pel seu compte a fer l'examen la setmana després de les colònies. Suplement drets exàmens first (+90€).

 

English Points:

 • Prova de nivell previ a la colònia (online y skype).
 • Examen final + diploma.
 • Informe personalitzat per l'alumne.
 • Inclou fitxes de treball i materials en anglès.
 • Monitors nadius.
 • 3 hores de classe diàries.
 • Programa de classes preparatòries per a la superació dels exàmens oficials de Cambridge.
 • Sessió de tècniques d'estudis lingüístics.
 • Inclou les taxes del dret a examen oficial Cambridge (PET i KET for Schools). First for Schools consultar condicions.

 

Activity Program: dinàmiques de teatre en anglès, rocòdrom, tirolina, via ferrada, circuit d’aventura sobre els arbres, cursa d’orientació, miniquads, tir amb arc, cars de pedals, piscina i activitats d'aigua, Arts&Crafts. Excursió el dissabte tarda/vespre per anar a una bolera a Vic.

Un gran repte col·lectiu a través de jocs i dinàmiques de cooperació que cada dia de l'estada ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

A més, 15 minuts diaris després d'esmorzar de relaxació, gestió d'emocions, i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d'activitats (tipus ioga, mindfulness, etc.).

 

 

► NITS TEMÀTIQUES (SOPAR, FESTA I ACTIVITATS) 

 

 • Nit de misteri: God Save the Queen
 • Nit de pistes: Sherlock Holmes Night 
 • Nit de Rock&Roll 
 • Nit Talent Show: Factor X 
 • Goodbay party: festa final i discoteca 


► TORNS I PREUS CAMBRIDGE EXPRESS:

 

 

 • Del 7 al 20 de juliol (2 setmanes): 949€

 

Aquests preus no inclouen 1,65€ en concepte d'assegurança obligatòria.

Els alumnes de PET i KET for Schools realitzaran l'examen oficial en el transcurs de les colònies (trasllat a Barcelona inclòs). Els alumnes que es pereaprin per al FIRST for Schools hauran d'anar pel seu compte a fer l'examen la setmana després de les colònies. Suplement drets examens FIRST (+90€).

 

 

EDAT: 12-17 (1er ESO - 2n Batx.)

 

Casa de colònies: MAS BANYERES

RESERVA ONLINE CATÁLOGO COLONIAS DE VERANOCONTACTA CON EIX ESTELS

 

 

► GALERIA D'IMATGES

 

COLONIES ESTIU EIX ESTELS cambridge

 

 

►ENLLAÇA MÉS D'UN TORN DE COLÒNIES D'ESTIU


Esteu pensant fer més d'un torn de colònies o enllaçar colònies de diferents temàtiques? PREMI! Et regalem el DIA PONT: El dia que enllaça una colònia amb un altre. Un dia ple d'activitats lúdiques per a passar-ho genial!

 

Servei de bugaderia gratuït! Facis els torns que facis de colònies la maleta només per una! Nosaltres ens encarreguem de rentar-vos i deixar-vos la roba llista per a cada colònia!

 

Trasllat entre cases gratuït: En el cas que els diferents colònies d'estiu es realitzin en diferents cases, nosaltres ens ocupem del trasllat de casa a casa de forma totalment gratuïta.

 

 


► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2019


 

 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES

 

►TESTIMONIS:

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

Gràcies heu cobert les nostres expectatives totalment. L'examen oficial Cambridge, les classes preparatòries, el treball de l'anglès, tot perfecte! Al ser el primer any teníem dubtes de si realment tot el programa es compliria i  hem comprovat que fins i tot s'ha superat. La Glòria tornarà l'any vinent per pujar de nivell! Gràcies.

Gloria Uvillus Martinez

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

Per a nosaltres era molt important el nivell d'anglès tant dels "teachers" com dels monitors. El Pau estudia en una escola anglesa i sovint ens trobem amb que ell té millor nivell que els monitors... Aquest cop no ha estat així, els teacher realment natius i molt implicats i els monitors amb molt bon nivell. Les classes i els exàmens no era tan importants per a nosaltres però si que s'ho passes bé i realment ha vingut encantat. Es volia quedar!! L'any vinent repetirem
Pau Fernandez Mateo

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

Aquest era el segon any participant a les colònies Cambridge i l’any que ve també repetirem. La Júlia ha fet un grup d’amigues molt bo (i li costa fer amics nous) i la veritat notem un progrés important en el seu nivell d’anglès. Moltes felicitats pel vostre treball i implicació. Per favor traslladeu el nostre agraïment a tot l’equip.
Julia Camps Petit

 


 

Llocs de l'activitat: