Colonies Estiu Anglès: CAMBRIDGE EXPRESS

L'estiu que T' ENCAIXA! La millor proposta de colònies d'estiu!

 

    • Què opinen els protagonistes? Reproduir Què opinen els protagonistes?

      Colònies d'anglès. Clica!

    • MAS BANYERES Reproduir MAS BANYERES

      Com és Mas Banyeres? Clica

 

 

coloni estiu

 

Com va ser l'estiu 18?....

 

COLÒNIES D'ESTIU DE CAMBRIDGE EXPRESS

 

colonies estiu D'ANGLÈS CAMBRIDGE EXPRESS

 

 

 

Les colònies d’estiu Cambridge Express estan especialment pensades per divertir-se i aprendre al mateix temps. Gaudint d’activitats lúdiques en plena natura i al mateix temps fent un curs intensiu d’anglès per perfeccionar la pronunciació, la conversa i la gramàtica que els permetrà examinar-se al final de l’estada obtenint una titulació oficial de Cambridge.

 

Les colònies d’estiu en anglès d’Eix Estels estan acreditades per Chaplin’s Language Consultants, centre oficial de la Cambridge University i el London Trinity College.

 

Totes les activitats d’aventura de les colònies d’Eix Estels estan supervisades per l’empresa Lleure i Disseny, perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió per part de l’empresa Inoccuo de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.

 

Diversió, aventura, treball en equip, anglès, natura, autoestima, nits temàtiques, excursions, jocs, vida sana, nous amics i molt més, una combinació perfecta per explorar els límits d’un mateix, gaudir del millor estiu i endur-se records inoblidables d’una experiència dissenyada a la seva mida.

 

 

► PER QUÈ COLÒNIES D'ESTIU DE CAMBRIDGE EXPRESS?

 

Escull aquest programa si vols.... que el teu fill/a faci un stage de 14 dies amb examen i titulació Oficial Cambrige. Intensiu d’anglès. Teachers especialitzats i monitors nadius per perfeccionar pronunciació i conversa. Treball de tècniques d’estudi lingüístiques. Programa auditat i acreditat per Chaplin’s Language Consultants

activitats destacades colonies ANGLÈS CAMBRIDGE

 

English Points: Examen Oficial Cambridge, Tècniques d’estudi i autoavaluació, Proves prèvies de nivell online, Curs intensiu orientat a examen Cambridge, Fitxa específica + Informe personalitzat, 100% Immersió en anglès, Monitors natius i professors especialitzats


Activity Program: Circuit d’aventura sobre els arbres, Làser Combat, Cars a pedals, Gimcana d’aigua, Tir amb arc, Canó d’espuma (Festa de l’espuma, Torre d’aventura (Espeleologia+Rocòdrom+Tirolina+Rappel), La Bomba (Proves d’agilitat física sobre la piscina), Excursió a la platja i parc d’aventura flotant

 

► EXCURSIONS A LES COLÒNIES D'ESTIU CAMBRIDGE EXPRESS:

 

1) “One day trip” a la platja de Calella per gaudir del Parc d’Aventura Flotant.
2)  Visita i descoberta al poble de Centelles

 

 

► And so much more A LES COLÒNIES CAMBRIDGE EXPRESS:

 

Festes nocturnes i nits molt animades: 3 nits temàtiques: Nit mexicana + Nit de Rock&Roll (Grease) + Saturday Night (dico show) + Nit de cinema + jocs de nit, etc… I ni un minut per avorrir-se: gimcanes, jocs, música, etc.

 

 

► GALERIA D'IMATGES

 

COLONIES ESTIU EIX ESTELS cambridge

 

 
►ENLLAÇA MÉS D'1 TORN DE COLÒNIES D'ESTIU


Esteu pensant fer més d'1 torn de colònies o enllaçar colònies de diferents temàtiques? PREMI! Et regalem el DIA PONT: El dia que enllaça una colònia amb un altre. Un dia ple d'activitats lúdiques per a passar-ho genial!

 

Servei de bugaderia gratuït! Facis els torns que facis de colònies la maleta només per una! Nosaltres ens encarreguem de rentar-vos i deixar-vos la roba llista per a cada colònia!

 

Trasllat entre cases gratuït: En el cas que els diferents colònies d'estiu es realitzin en diferents cases, nosaltres ens ocupem del trasllat de casa a casa de forma totalment gratuïta.

 

 


► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2018


 

 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES

 

►TESTIMONIS:

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

Gràcies heu cobert les nostres expectatives totalment. L'examen oficial Cambridge, les classes preparatòries, el treball de l'anglès, tot perfecte! Al ser el primer any teníem dubtes de si realment tot el programa es compliria i  hem comprovat que fins i tot s'ha superat. La Glòria tornarà l'any vinent per pujar de nivell! Gràcies.

Gloria Uvillus Martinez

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

Per a nosaltres era molt important el nivell d'anglès tant dels "teachers" com dels monitors. El Pau estudia en una escola anglesa i sovint ens trobem amb que ell té millor nivell que els monitors... Aquest cop no ha estat així, els teacher realment natius i molt implicats i els monitors amb molt bon nivell. Les classes i els exàmens no era tan importants per a nosaltres però si que s'ho passes bé i realment ha vingut encantat. Es volia quedar!! L'any vinent repetirem
Pau Fernandez Mateo

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

Aquest era el segon any participant a les colònies Cambridge i l’any que ve també repetirem. La Júlia ha fet un grup d’amigues molt bo (i li costa fer amics nous) i la veritat notem un progrés important en el seu nivell d’anglès. Moltes felicitats pel vostre treball i implicació. Per favor traslladeu el nostre agraïment a tot l’equip.
Julia Camps Petit


 
►ARTICLES D'INTERÈS SOBRE LES COLÒNIES D'ESTIU

 


► Com triar la colònia d'estiu perfecte?


► Per a què serveixen les colònies d'estiu?


► 15 coses que no poden faltar a la maleta dels teus fills

 

ACCIÓ SOLIDÀRIA EIX ESTELS

 


 

Llocs de l'activitat: