Colonies Estiu Anglès: CAMBRIDGE EXPRESS

L'estiu que T' ENCAIXA! La millor proposta de colònies d'estiu!

 

  • Bon Nadal! Reproduir Bon Nadal!

   No et perdis la vidiopostal! Clica

  • Colònies Eix Estels? Reproduir Colònies Eix Estels?

   Com són?  Clica!

 • COLÒNIES D'ESTIU

eix estelsJa estem treballant en les noves colònies d'estiu! A principis del 2018 tota la Info!


COLÒNIES D'ESTIU 2017: ANGLÈS CAMBRIDGE EXPRESS

Amb Diploma Oficial Cambridge !!! 

STAR SUMMER CAMPS : Les colònies d'estiu amb Anglès

 RESERVA ONLINECATÀLEG COLÒNIES ESTIUCONTACTA amb EIX ESTELS


► DESCRIPCIÓ Colònies d'estiu Cambridge


 

Amb diploma Oficial Cambridge!

 

Colònies amb monitors nadius. Programa 24 hores en anglès. Torn de 14 dies que  inclou exàmen oficial de nivell de Cambridge amb diploma acreditatiu del nivell del participant. L’ examen es realitzarà a Barcelona, trasllat inclòs i taxes examen incloses en el preu.

 

Examen previ a realitzar via online i des de casa abans de l’inici de l’estada pe determinar el nivell de cambridge del que s’examinarà el participant.

 

Les úniques colònies d'estiu amb Títol Oficial Cambridge. Colònies d'estiu 2017 amb monitors nadius seleccionats per Eix Estels i Chaplin's School a Irlanda.

 

Durant les colònies ens prepararem per fer l' examen de Cambridge on es certificarà el nivell d'anglès assolit pel participant, que serà el dia 13 de juliol, on tots plegats anirem a Barcelona per realitzar-lo. Les colònies inclouen el transport en autocar.

 

 

colonies cambridge eix estels

 

Els programes d'Anglès de les colònies d'estiu d'Eix Estels estan  acreditats i auditats per Chaplin's Group Language Consultants, centre Oficial preparatori i examinador de Cambridge University i Trinity College London.► ANGLÈS


 

Colònies d'anglès amb Monitors Nadius. Programa 100% en Anglès. Al llarg de totes les colònies l'Anglès serà la llengua utilitzada. Anglès 24 hores.

 

Programa intensiu d’anglès amb més de 4 hores de classes diàries de dilluns a divendres, orientat a la superació de l’examen Cambridge, grups reduïts de 10/12 places, seguiment personalitzat segons nivell d'anglès. Proves de nivell.  Entrega  de dossier de fitxes de treball + avaluació i diploma + recomanacions personalitzades.

colonies cambridge eix estels► .NITS i  FESTES TEMÀTIQUES 2017


 

Les colònies s'aturen en el temps per convertir-nos en personatges, històries i vivències. Viurem autèntiques aventures on la casa i els monitors s'engalanen en les diferents temàtiques, per fer-nos viure les nits més divertides:

 

Festa temàtica Super  Herois

Festa temàtica Rock&Roll (grease)

Festa temàtica Saturday Night: Que serien de les colònies sense la Disco? Nosaltres la farem molt ambientada!

 

Colònies d'estiu Eix Estels

No caldrà que els vostres fills portin res especial per aquestes festes.► I MOLT MÉS... ni un minut d'avorriment!


 

Novetat'17: PowerSlide, esquí sobre terra sec.

L’activitat esportiva i lúdica més de moda s’incorpora a la programació de les Colònies d’estiu de 2017, els nois/es tindran oportunitat de posar-se a prova i divertir-se amb aquesta nova activitat.

 

Ni un minut per avorrir-se!  

Excursió a la platja per fer Body Board, Soccer Balls, Circuït  Aèri d’aventura sobre els arbres, La Bomba (proves d’habilitat físcia sobre l’aigua de la piscina), Rocòdrom, Tirolina, Quads o Kars de pedals (segon l’edat).

Nit de cinema, jocs de nit ambientats (els pirates i jocs de trons), etc…  I ni un minut per avorrIr-se: gimcanes, piscina diària, jocs de tarda i de nit, etc.

 

Colònies d'estiu Eix Estels

 

Programa d'activitats i grups adaptats segons les edats dels participants, les cases de colònies on estan allotjats i la durada de les colònies.

 

 


►ENLLAÇA 2 O MÉS TORNS


 

Com cada any, enllaça 2 o més torns i obtindràs descomptes i avantatges:

 

DESCOMPTES:

 

2 Torns contractats: 15€ de descompte + dia pont de regal

3 torns contractats: 40€ de descompte + 2 dies pont de regal 

 

AVANTATGES:

 

Dia pont de regal: Què és? Si heu contractat 2 o més torns de colònies entre el final d’un torn i l’inici d’un altre, us oferim
totalment gratuït el dia pont. Un dia diferent, per gaudir en petit grup i monitors de les activitats lúdiques que més us han agradat i sortir al poble per desconectar i trencar una mica del dia a dia de les colònies.!

  Servei de bugaderia gratuït: Enllaça tants torns com vulguis però porta roba només per una setmana! Nosaltres ens encarreguem de deixar-vos la roba neta i posar-la a punt per cada torn.

Trasllat entre cases gratuït: En cas que les colònies contractades en els diferents torns, es facin a diferents cases, nosaltres en encarreguem del trasllat entre casa i casa.

 

Recorda que pots enllaçar 2 o més torns de diferents temàtiques de colònies d'estiu.

 


►QUADRE RESUM DE TOTES LES MODALITATS I TORNS 2017


 

Més info   Clica i visualitza el quadre esquema

 


 

quadre opinions cambridge express

 


► COLÒNIES d'anglès ACREDITADES I AUDITADES:


 

 

 

WEB CHAPLIN'S SCHOOLQualitat Chaplin's school

 

 


►MÉS  COLÒNIES D'ESTIU 2017:


 

+ colònies ANGLÈS+ colònies MULTIACTIVITATS+ colònies TEMÀTIQUESquadre opinions miltiactivitats i aquàtiques


 

Llocs de l'activitat: