COLÒNIES D'ESTIU 50% summercamp 2018

L'estiu que T' ENCAIXA! La millor proposta de colònies d'estiu!

 

    • Què opinen els protagonistes? Reproduir Què opinen els protagonistes?

      Colònies d'anglès. Clica!

 

coloni estiu

 

Com va ser l'estiu 18?....

 

COLÒNIES D'ESTIU 50% summercamp

 

colonies estiu D'ANGLÈS 50 summercamp

 

 

 

Les colònies d’estiu 50% Summercamp estan especialment pensades per divertir-se i aprendre al mateix temps. Es realitzen 50% en anglès amb monitors especialitzats en lleure i en anglès que els permetrà guanyar fluïdesa i seguretat en la comunicació en anglès, reforçar lo après durant el curs i millorar els punts febles amb només 3 hores diàries de classe i quasi sense adonar-se’n.

 

Les colònies d’estiu en anglès d’Eix Estels estan acreditades per Chaplin’s Language Consultants, centre oficial de la Cambridge University i el London Trinity College.

 

Totes les activitats d’aventura de les colònies d’Eix Estels estan supervisades per l’empresa Lleure i Disseny, perquè els participants comptin amb la màxima seguretat en tot moment. Per altra banda comptem amb la supervisió per part de l’empresa Inoccuo de tots els processos de cuina per complir amb tota la normativa i seguretat alimentària i tractament d’al·lèrgies, així com un equip de dietistes i nutricionistes de l’Institut d’Educació Nutricional Alimenta’t que s’encarrega de garantir que tots els menús són saludables, equilibrats, atractius i que incorporen en la mesura del possible productes de temporada, ecològics i de proximitat.

 

Diversió, aventura, treball en equip, esport, natura, autoestima, nits temàtiques, excursions, jocs, vida sana, nous amics i molt més, una combinació perfecta per explorar els límits d’un mateix, gaudir del millor estiu i endur-se records inoblidables d’una experiència dissenyada a la seva mida.

 

 

► PER QUÈ COLÒNIES D'ESTIU 50% SUMMERCAMP?

 

Escull aquest programa si vols.... que el teu fill/a faci unes colònies de multiactivitats amb 3 hores de classe d’Anglès afegides. Ideal per aprofitar les colònies perquè no oblidi tot el que ha après d’anglès durant el curs i que alhora millori els seus punts més dèbils ja sigui de gramàtica, comprensió o expressió en un entorn totalment lúdic. Programa auditat i acreditat per Chaplin’s Language Consultants.

 

 

activitats destacades colonies 50% summercamp


English Points: Proves de nivell al principi de l’estada, Examen final + diploma (titulació pròpia), Informe personalitzat per alumne, Monitors amb First o nivell superior, 3 hores de classe diàries (dilluns/divendres), Fitxes de treball

Activitats: Pista americana inflable, Pista americana fixa + Tir amb arc mòbil, Circuit d’aventura sobre els arbres
, Slackline, Làser Combat, BalanzBikes, Piscina diària a la casa de colònies + 1 dia de piscina al poble, Excursió i bany al gorg de l’Avancó, Dia d’excursió a l’Illa Fantasia

 

► EXCURSIONS A LES COLÒNIES D'ESTIU 50% SUMMERCAMP:

 

1) “One day trip” Al Parc Aquàtic Illa Fantasia
2) “One day trip” Al Centre d’Aventura de Mas Banyeres

 

► And so much more A LES COLÒNIES D'ESTIU 50% SUMMERCAMP:

 

Festes nocturnes i nits molt animades: 3 nits temàtiques: Nit mexicana + Nit de Rock&Roll (grease) + Saturday Night (dico show) + Nit de cinema, visita nocturna al poble d’Aiguafreda, jocs de nit, etc… I ni un minut per avorrir-se: gimcanes,
jocs, música, etc.

 

 

 

► TORNS I PREUS DE LES COLÒNIES D'ESTIU 50% SUMMERCAMP:

 

 

Aquests preus no inclouen 1,65€ en concepte d’assegurança obligatòri. * Torn amb sortida divendres.
Hora de sortida divendres 18,30 hores

 

 

► GALERIA D'IMATGES

 

COLONIES ESTIU EIX ESTELS anglès 50

 


 

►ENLLAÇA MÉS D'1 TORN DE COLÒNIES D'ESTIU


Esteu pensant fer més d'1 torn de colònies o enllaçar colònies de diferents temàtiques? PREMI! Et regalem el DIA PONT: El dia que enllaça una colònia amb un altre. Un dia ple d'activitats lúdiques per a passar-ho genial!

 

Servei de bugaderia gratuït! Facis els torns que facis de colònies la maleta només per una! Nosaltres ens encarreguem de rentar-vos i deixar-vos la roba llista per a cada colònia!

 

Trasllat entre cases gratuït: En el cas que els diferents colònies d'estiu es realitzin en diferents cases, nosaltres ens ocupem del trasllat de casa a casa de forma totalment gratuïta.

 

 


► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2018


 

 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES

 

►TESTIMONIS:

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

El nostre fill va tornar molt content, era la  primera  vegada  que  anava  de  colònies  i  s'ho  va passar molt bé.  Moltes gracies. Sergi Molar Tejada

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

La veritat es que el nostre fill va tornar molt content, era la  primera  vegada  que  anava  de  colònies  i  s'ho  va passar molt bé.  Moltes gracies.  Salutacions .
Participant: Sergi Molar Tejada

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

Un 10 pels teachers, van tenir paciència amb la Clara (no li agrada gens l'anglès) i d'alguna manera han aconseguit que comenci a interessar-s'hi. La veritat és que ella valora molt bé les activitats, els jocs, les nits, etc.. però per a nosaltres com a pares estem molt contents amb aquesta petita (per ella gegant) progressió amb l'anglès, Gràcies
Clara Villa Montes


 

►ARTICLES D'INTERÈS SOBRE LES COLÒNIES D'ESTIU

 


Com triar la colònia d'estiu perfecte?


Per a què serveixen les colònies d'estiu?


15 coses que no poden faltar a la maleta dels teus fills

 ACCIÓ SOLIDÀRIA EIX ESTELS

 

Llocs de l'activitat: