English camps sense classes

Treu-li suc a l'estiu! Les millors propostes de colònies d'estiu per divertir-se i aprendre.

 

 

► COLÒNIES D'ESTIU ENGLISH CAMPS SENSE CLASES 

 

Es realitzen 100% en anglès, amb monitors especialitzats en estades lingüístiques per garantir la fluïdesa i seguretat en la comunicació en anglès. Colònies en Anglès sense classes.

 

 

Les colònies d'estiu en anglès d'Eix Estels estan acreditades per Chaplin's Language Consultants, centre preparatori d´examens oficials de Cambridge University i centre oficial de Trinity College i Oxford.

 


► PER QUÈ COLÒNIES D'ESTIU 
ENGLISH CAMPS SENSE CLASES?

 

Escull aquest programa si vols que el teu fill/a faci un stage 100% en anglès però sense classes. Ideal perquè guanyi fluïdesa i seguretat en la comunicació i expressió en anglès.

 

English PointsRoll Play per millorar l’expressió en anglès, monitors especialitzats en estades lingüístiques, diploma.

 

Activity Program: pista americana inflable, pista americana fixa, tir amb arc mòbil, circuit d’aventura sobre els arbres, piscina diària a la mateixa casa de colònies, 1 dia de piscina al poble,dinàmiques i jocs de natura (conscienciació mediambiental). 

 

Excursions: excursió al Gorg de l'Avancó o Gorg d'Aiguafreda (segons edat), excursió al Centre d’Aventura de Mas Banyeres.

 

Un gran repte col·lectiu a través de jocs i dinàmiques de cooperació que cada dia de l'estada ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

 

15 minuts diaris després d'esmorzar de relaxació, gestió d'emocions, i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d'activitats (tipus ioga, Mindfulness, etc.).

 

 

► NITS TEMÀTIQUES (SOPAR, FESTA I ACTIVITATS) 

 

  • Nit de misteri: God Save the Queen
  • Nit de pistes: Sherlock Holmes Night 
  • Nit de Rock&Roll 
  • Nit Talent Show: Factor X 
  • Goodbye party: festa final i discoteca 

 

► TORNS I PREUS::

 

 

 

Torns i preus English Camps sense classesRESERVA ONLINE CATÁLOGO COLONIAS DE VERANOCONTACTA CON EIX ESTELS

 

 

► GALERIA D'IMATGES

 

COLONIES ESTIU EIX ESTELS 100 angles

 

  
 
►ENLLAÇA MÉS D'UN TORN DE COLÒNIES D'ESTIU


Esteu pensant fer més d'un torn de colònies o enllaçar colònies de diferents temàtiques? PREMI! Et regalem el DIA PONT: El dia que enllaça una colònia amb un altre. Un dia ple d'activitats lúdiques per a passar-ho genial!


Servei de bugaderia gratuït! Facis els torns que facis de colònies la maleta només per una! Nosaltres ens encarreguem de rentar-vos i deixar-vos la roba llista per a cada colònia!


Trasllat entre cases gratuït: En el cas que les diferents colònies d'estiu es realitzin en diferents cases, nosaltres ens ocupem del trasllat de casa a casa de forma totalment gratuïta.

 

► MÉS COLÒNIES D'ESTIU 2019 

         + colònies ANGLÈS        + colònies MULTIACTIVITATS       + colònies TEMÀTIQUES

 

►TESTIMONIS:

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

Felicitacions !!!   Estem  encantats del tracte  rebut, de la informació  rebuda  en  tot  moment.  El  Pol  ha  arribat supercontent!!  Es   que  quedem  amb  tota  l’organització,  la gran feina que hi ha al darrera de tot i en lo fàcil que ens ho heu posat!!  Fins  l'any que ve!! 
Pol Viñas San

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

S'ho  ha  passat  genial  i  heu  fet  que  l'  angles  se  li  fes interessant i agradable. Les seves  paraules  han sigut m'ho he passat molt be i val la pena
Ingrid Gonzalez Cardenas

 

TESTIMONIS COLONIES ESTIU

Bona tarda som una família que porta 8 anys  confiant en vosaltres i nomes dir-vos que estem encantats anys darrere anys de deixar-vos els  nens una  setmana  i  que dir  dels   nens ,  ells   esperant  que  arribi  el  mes de  juliol. Fins l'any que ve.
Victoria Anello Hernández


Llocs de l'activitat: