PREGUNTES FREQÜENTS

Tota la INFO imprescindible a un clic!

 • PREGUNTES FREQÜENTS
 • PREGUNTES FREQÜENTS
 • PREGUNTES FREQÜENTS
 • PREGUNTES FREQÜENTS
 • PREGUNTES FREQÜENTS
 • PREGUNTES FREQÜENTS
 • PREGUNTES FREQÜENTS
 • PREGUNTES FREQÜENTS
 • PREGUNTES FREQÜENTS
 • PREGUNTES FREQÜENTS
 • PREGUNTES FREQÜENTS
 • PREGUNTES FREQÜENTS

RESERVA ONLINECATÀLEG COLÒNIES ESTIUCONTACTA amb EIX ESTELS

 • 1/ DOCUMENTACIÓ

  Com s’entrega la documentació de les colònies?

  Un cop formalitzada la vostra reserva rebreu dos correus electrònics. Un primer amb el contracte adjunt i un segon amb l’enllaç a la documentació associada a la vostra reserva: LA FITXA D'INSCRIPCIÓ i la FITXA SANITÀRIA. Us heu de descarregar les dues fitxes, imprimir-les i portar-les el dia d’entrada per entregar-les conjuntament amb una fotografia recent de mida carnet, una fotocòpia de la cartilla de vacunes del participant i la seva tarja sanitària original.
  No cal que ens retorneu cap document per correu postal ni per e-mail.

 • 2/ ENTRADA / SORTIDA

  Hem de portar i recollir els nens a la casa?

  Efectivament són les pròpies famílies les que porten i recullen els participants a les colònies. EIX ESTELS ofereix el servei de trasllats des de l’aeroport o l’Estació de Sants fins a la casa de colònies o a la inversa, pels nois/es inscrits que no siguin residents a Catalunya i amb una contractació del servei amb un mínim d’un mes d’antelació a la data d’arribada.

  En el cas d’unir diferents torns de colònies entre si,  en diferents cases d’EIX ESTELS nosaltres ens encarreguem del trasllat entre les cases.

   

  Com es realitza la rebuda i comiat de les colònies?


  Tots els programes tenen prevista l’hora d’entrada el primer dia entre les 16.30 i 18.30 hores. Per a la vostra comoditat i per una més ràpida entrada depenent del torn i temàtica contractada se us comunicarà per mail 15 dies abans del dia d’arribada  l’hora exacta d’entrada dins d’aquesta franja.

  L’hora de sortida el darrer dia és entre les 11.00 i les 13.00 hores del matí. Excepte les colònies amb sortida el dia 28 de Juliol i el dia 18 d'Agost en que  l’hora de la sortida serà a les entre les 17.30 i les 18.30 hores. Per a la vostra comoditat i per a un millor comiat  depenent del torn i temàtica contractada se us comunicarà per mail 22 dies abans del dia de sortida l’hora exacta d’entrada dins d’aquesta franja.

  El dia d’inici de les colònies us rebrà l’equip de monitors/es i el coordinador/a de la instal•lació, durant la rebuda disposareu de temps suficient i personalitzat per parlar amb el coordinador, podeu comentar-li tots els aspectes que cregueu importants i visitar la casa de colònies. El dia de finalització de les colònies a l’hora prevista es realitzarà una actuació sorpresa pels pares/mares, és important arribar puntuals, tanmateix el coordinador/a de la casa de colònies realitzarà el comiat, comentant-vos aquells aspectes més importants i de rellevància esdevinguts durant l’estada del vostre fill/a.

   

 • 3/ TRUCADES

  Els nois/es poden trucar als pares durant les colònies? I poden portar el seu mòbil?


  Els nois/es podran portar els seus mòbils que seran guardats pel coordinador/a de la casa de colònies i que es lliurarà per tal que es comuniquin amb els seus pares. (Recomanem adjuntar el pin, en cas que calgui activar dispositiu de nou).

  NOIS/NOIES FINS A 6è DE PRIMÀRIA Cada casa de colònies articula aquesta comunicació fixant un dia de trucada a la família, el dia i hora en la que els vostres fills/es us poden trucar serà comunicat just en el moment d’entrar a la casa.

  NOIS/NOIES DE LA ESO Cada dia després de dinar, lliurarem els telèfons mòbils als nois/es per tal que puguin trucar i comunicar-se.

 • 4/ GRUPS D'ACTIVITATS

  Com es fan els grups d’activitats i les habitacions durant les colònies d’estiu?


  Els grups d’activitats i de les habitacions es fan per edats. Per les activitats mai es partirà un grup d’edat. Les habitacions fins a 2n de primària son mixtes i a partir de Cicle Mitjà hi haurà habitacions de nois i habitacions de noies.
  Cas de comentar-ho en el moment de fer la reserva es pot guardar plaça dins d’una habitació per assegurar-se que dos amics estiguin junts (excepte cas de ser nois de sexes diferents i de grups de Cicle Mitjà, Cicle Superior o ESO ).

 • 5/ FOTOGRAFIES

  Com és el seguiment del dia a dia de les colònies?

  Aquest estiu podreu seguir les fotos i els vídeos del dia a dia de les Colònies d’estiu dels vostres fill/es mitjançant un portal únic i especialment creat per afavorir la comunicació amb els pares. Protegit per contrassenya, només vosaltres podreu accedir-hi.

   

  Poden portar càmera fotogràfica?


  Si que es pot portar càmera, però recomanem una càmera d’un sol us, ja que  EIX ESTELS no es fa responsable de la seva pèrdua o dany.

 • 6/ DINERS

  Cal portar diners a les colònies?


  El servei de colònies d’estiu d’Eix Estels és un servei amb TOT INCLÒS. No obstant existeix la possibilitat de poder deixar diners als vostres fills/es per que puguin trucar des de la cabina de telèfon de la casa o per comprar alguna llaminadura o record el dia que es programa una excursió al poble més proper. S’estableix un sistema de banca en que els monitors/es guardaran aquests diners fins que arribi el dia de l’excursió o de trucada als pares. S’estableix una quantitat màxima de BANCA de 5,00 €  en monedes per noi/a i setmana de colònies.

 • 7/ QUÈ CAL PORTAR?

  Que ha de portar el meu fill a les colònies d’estiu?

  TOT EL MATERIAL MARCAT AMB EL NOM:

  • (Bossa) o motxilla pels dies d’excursió
  • Calçat esportiu còmode pel dia a dia
  • Recanvi de roba per tots els dies
  • Roba d’abric pel vespre
  • Anorac, capellina o cangur
  • 1 samarreta blanca per tenyir
  • 2 tovalloles grans: Piscina o platja i dutxes
  • Crema protectora i gorra
  • Banyador i xancletes cordades de bany o piscina
  • Llanterna i piles de recanvi
  • Bossa per la roba bruta
  • Necesser: sabó o gel, raspall de dents, pasta dentífrica, pinta…
  • Cantimplora
  • Sac de dormir

  PODEM PORTAR:

  Telèfon mòbil: dins una bossa tancada amb el nom i PIN
  Diners: màxim 5€ en monedes per setmana, dins d’un sobre tancat amb el nom

   

  NOTA IMPORTANT


  A l’arribada ens lliurareu:
  Foto tamany carnet actualitzada
  Targeta sanitària i la fotocòpia de les vacunes
  La Fitxa Sanitària i la Fitxa d'inscripció que prèviament us haurem enviat degudament omplerta

 • 8/ SALUT / ALTRES

  Si el meu fill/a pateix alguna al·lèrgia alimentària pot participar a les colònies d’estiu?


  Sí, a Eix Estels donem un tracte personalitzat a tots els nois/es. Les nostres cuines estan absolutament preparades per atendre qualsevol al·lèrgia alimentaria.
  Us haureu de  descarregar el DOCUMENT D’INFORMACIÓ SANITÀRIA, on haureu d’anotar les possibles al·lèrgies alimentàries dels vostres fills/es. Aquest document s’entrega degudament complimentat el dia d’inici de les colònies.

  Com es gestiona l’atenció mèdica durant les colònies d’estiu?


  Cada una de les nostres cases de colònies, té un concert amb el Centre d’Atenció Primària del poble més proper (màxim a 5km.)  Hi ha un cotxe disponible les 24hores per a qualsevol desplaçament urgent al centre mèdic. En el cas, poc probable, de que es produís algun incident en tot moment existirà una comunicació clara i ràpida amb els pares.

  Que passa si el meu fill/a ha de prendre medicaments durant les colònies d’estiu?


  Cada noi/a té un monitor de referència. Es tracta del monitor que menjarà amb ell/a a la mateixa taula i que dormirà amb ell/a a la mateixa habitació. Aquest monitor/a també és el responsable d’administrar els medicaments que convingui al vostre fill/a seguint les vostres indicacions prèvies.

 • 9/ MONITORS / ACTIVITATS

  Monitors/es les 24 hores? En els temps lliures també ?


  Els nostres monitors estan les 24 hores, en compliment del DECRET 137/2003 de la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, seguint la ràtio d’1 monitor cada 10 participants, i cadascú d’ells es responsabilitzarà del mateix grup  durant tota l’estada de colònies. D’aquesta manera, el monitor no tan sols serà el responsable en tot moment de la seguretat i diversió dels participants, com a animador,  sinó que també tindrà cura del seu son, del despertar, de la higiene personal, de la seva correcta alimentació i de l’administració dels medicaments, si s’escau.

   

  Quina és la tasca del coordinador d’EIX ESTELS?


  Totes les estades de colònies compten amb la figura d’un coordinador, que és qui es responsabilitza de que tot l’equip de monitors i tota la colònia funcioni com està previst. A EIX ESTELS, comptem amb un departament educatiu específic, que programa i dissenya tots els continguts educatius i  les activitats, s’encarrega de la supervisió, control d’avaluacions a més d’ incidències.

   

  Tots els nois/es fan activitat de piscina a les colònies d’estiu?


  L’accés a la piscina mai és lliure, i el recinte està totalment tancat. A l’horari establert i sota la supervisió dels monitors els nois/es accediran per grups d’edat per fer l’activitat de Piscina, en qualsevol cas a la Fitxa d’inscripció podreu indicar-nos si el vostre fill/a sap nedar i si no voleu que entri dins la piscina. Les mides i disposició de les piscines d’EIX ESTELS no requereixen de socorrista aquàtic.

   

  Si el nen no pot o vol realitzar alguna activitat, què feu?


  El nostre equip de monitors, encoratjarà en tot moment, als nois i noies a participar en les activitats de forma activa, detectant-ne les seves objeccions i treballant-les per a superar les pròpies pors, mostrant-se comprensiu i respectuós, respectant en tot moment la voluntat del participant, sense obligar-lo a fer res que no desitgi. El participant haurà de quedar-se amb la resta del grup.

   

  Quines són les mesures de seguretat que es prenen al moment de realitzar les activitats?


  Les activitats seran supervisades pels monitors/es i en les activitats físic- esportives i d’aventura, hi haurà un monitor especialista. Totes les activitats es realitzen amb els equipaments i mesures de seguretat corresponents, les nostres instal•lacions i equipament d’aventura són dissenyats i auditats per LLEURE DISSENY SEGURETAT.

   

  Quina és la preparació i formació dels monitors d’EIX ESTELS?


  Tots els monitors de les colònies EIX ESTELS estan titulats, acreditant la seva formació en educació en el lleure infantil i juvenil. Comptem amb monitors especialistes en diferents matèries específiques (activitats físic- esportives, biologia, idiomes, etc..).A més, els nostres monitors, reben una formació interna.

   

  Es requereix un nivell mínim d’anglès per a participar a les colònies d’anglès?


  No es requereix nivell mínim d’anglès per a les colònies d’Anglès d’Eix Estels. A totes les modalitats es fa una prova de nivell a l’arribar, que garanteix que el participant rebi un tracte personalitzat segons el seu nivell i en un grup reduït.

   

  Els participants a les colònies temàtiques  (ràdio, teatre, hip hop, màgia, musicals, o hípica)  han de tenir habilitats i coneixements previs en la matèria específica?


  No es requereix nivell mínim ni de teatre, ni dansa, ni comunicació, ni habilitats especials per a poder participar en les colònies temàtiques.

 • 10/ INSTAL·LACIONS

  Com són les cases de colònies d’Eix Estels on es realitzen les colònies d’estiu?


  Es tracta de cases de colònies legalitzades i inscrites dins el registre de la Xarxa Catalana d’instal·lacions juvenils. Totes les cases de colònies d’ Eix Estels compten amb amplis espais exteriors totalment tancats i ofereixen un servei de cuina casolana (cuina pròpia dins de cada casa de colònies). Totes les cases de colònies d’Eix Estels compten també amb piscina ( en un recinte totalment tancat) i espais d’aventura (també en recintes tancats), estan en un entorn natural però properes a pobles a 5km com a màxim.

 • 11/ QUÈ ÉS EL DIA PONT

  Què és del dia PONT ?

  SI heu contractat 2 o més torns de colònies entre el final d’un torn i l’inici d’un altre us oferim totalment gratuït el dia pont.


  Després de tota un setmana intensa plena d’emocions, mentre esperem que arribin els nous companys gaudirem de 24 hores (de dissabte migdia a diumenge tarda) per relaxar-nos en petit grup, gaudir de la piscina amb més espai, repetir l’activitat que més ens hagi agradat,….

  El dia Pont, un luxe i un regal  només pels que facin estades de 2 o més torns.