• PREGUNTES FREQÜENTS
 • PREGUNTES FREQÜENTS
 • PREGUNTES FREQÜENTS
 • PREGUNTES FREQÜENTS
 • PREGUNTES FREQÜENTS
 • PREGUNTES FREQÜENTS
 • PREGUNTES FREQÜENTS
 • PREGUNTES FREQÜENTS
 • PREGUNTES FREQÜENTS
 • PREGUNTES FREQÜENTS
 • PREGUNTES FREQÜENTS
 • PREGUNTES FREQÜENTS

RESERVA ONLINE CATÁLOGO COLONIAS DE VERANOCONTACTA CON EIX ESTELS

 • 1/ DOCUMENTACIÓ

  Com s’entrega la documentació de les colònies?

   

  Un cop formalitzada la vostra reserva rebreu dos correus electrònics. Un primer amb el contracte adjunt i un segon amb l’enllaç a la FITXA D'INSCRIPCIÓ DE LES COLÒNIES D'ESTIU Us l'heu de descarregar, imprimir i complementar. El dia d’entrada cal entregar-la conjuntament amb una fotocòpia de la cartilla de vacunes del participant i la seva tarja sanitària original.
  No cal que ens retorneu cap document per correu postal ni per e-mail.

 • 2/ ENTRADA / SORTIDA

  Hem de portar i recollir els nens a la casa?

  Efectivament són les pròpies famílies les que porten i recullen els participants a les colònies. EIX ESTELS ofereix el servei de trasllats des de l’aeroport o l’Estació de Sants fins a la casa de colònies o a la inversa, pels nois/es inscrits que no siguin residents a Catalunya i amb una contractació del servei amb un mínim d’un mes d’antelació a la data d’arribada.

  En el cas d’unir diferents torns de colònies entre si,  en diferents cases d’EIX ESTELS nosaltres ens encarreguem del trasllat entre les cases.

   

  Com es realitza la rebuda i comiat de les colònies?


  Tots els programes tenen previst el dia d'inici de les colònies un diumenge,  l’hora d’entrada el primer dia entre les 16.30 i 18.30 hores. Per a la vostra comoditat i per una més ràpida entrada depenent del torn i temàtica contractada se us comunicarà per mail 15 dies abans del dia d’arribada  l’hora exacta d’entrada dins d’aquesta franja.

  El darrer dia de les colònies és generalment un dissabte, l’hora de sortida el darrer dia és entre les 11.00 i les 13.00 hores del matí. Excepte les colònies amb sortida el divendres en que  l’hora de la sortida serà a les 18.030 hores.

  El dia d’inici de les colònies us rebrà l’equip de monitors/es i el coordinador/a de la instal•lació, durant la rebuda disposareu de temps suficient i personalitzat per parlar amb el coordinador, podeu comentar-li tots els aspectes que cregueu importants i visitar la casa de colònies. El dia de finalització de les colònies a l’hora prevista es realitzarà una actuació sorpresa pels pares/mares, és important arribar puntuals, tanmateix el coordinador/a de la casa de colònies realitzarà el comiat, comentant-vos aquells aspectes més importants i de rellevància esdevinguts durant l’estada del vostre fill/a.

   

 • 3/ TRUCADES

  Els nois/es poden trucar als pares durant les colònies? I poden portar el seu mòbil?


  NENS/ES  FINS A 6è DE PRIMÀRIA
  Cada casa de colònies articula aquesta comunicació fixant un dia de trucada a la família. El dia i hora en la que els vostres fills/es us poden trucar serà comunicat just en el moment d’entrar a la casa tot i que per normal general la trucada es realitzarà el divendres. Aquesta trucada no és obligatòria i sovint el nen en el moment de la trucada decideix continuar amb l'activitat que està fent enlloc de trucar  així que si voleu assegurar-vos de què el vostre fill/a us truca cal que ens indiqueu en les observacions de la fitxa d'inscripció: VULL REBRE LA TRUCADA DEL MEU FILL/A.

  Nota important:
  En base a la nostra experiència en el cas dels nens/es més petits la trucada als pares/mares pot trencar l’experiència de les  colònies del participant i pot causar  un enyorament que d’altra manera no apareixeria, així que considerem que, vosaltres com a pares, sou els més indicats, donat que sou els qui millor coneixeu els vostres fills/es, per decidir si convé o no que realitzin aquesta trucada. Us demanem que, si no ho creieu convenient ens ho feu saber explícitament a la fitxa d’inscripció.

  NOIS/NOIES DE LA ESO
  Cada dia després de dinar, lliurarem els telèfons mòbils durant una hora ( de 14.00 a 15.00 hores aproxiamadament)  als nois/es per tal que puguin trucar i comunicar-se.

 • 4/ GRUPS D'ACTIVITATS

  Com es fan els grups d’activitats i les habitacions durant les colònies d’estiu?


  Els grups d’activitats i de les habitacions es fan per edats. Per les activitats mai es partirà un grup d’edat. Les habitacions fins a 2n de primària son mixtes i a partir de Cicle Mitjà hi haurà habitacions de nois i habitacions de noies.

  Cas de comentar-ho en el moment de fer la reserva es pot guardar plaça dins d’una habitació per assegurar-se que dos amics estiguin junts (excepte cas de ser nois de sexes diferents i de grups de Cicle Mitjà, Cicle Superior o ESO ).

 • 5/ FOTOGRAFIES

  Com és el seguiment del dia a dia de les colònies?

  Mitjançant un nou portal privat especialment creat per tal que pugueu seguir el dia a dia de les colònies i afavorir la comunicació amb els pares. Aquest portal està protegit per contrassenya, només vosaltres podreu accedir-hi.

  Al portal s'hi penjaran de formà diària 1 Vídeo resum realitzar pel coordinador/a de les colònies + fotografies de les diferents activitats realitzades. Les fotografíes s'aniran penjant al llarg del dia, el vídeo es penjara al vespre un cop la jornada s'ha acabat i els nois/es dormen.

   

  Poden portar càmera fotogràfica?


  Si que es pot portar càmera, però recomanem una càmera d’un sol us, ja que  EIX ESTELS no es fa responsable de la seva pèrdua o dany.

 • 6/ DINERS

  Cal portar diners a les colònies?


  El servei de colònies d’estiu d’Eix Estels és un servei amb TOT INCLÒS. No obstant existeix la possibilitat de poder deixar diners als vostres fills/es per que puguin trucar des de la cabina de telèfon de la casa o per comprar alguna llaminadura o record el dia que es programa una excursió al poble més proper. S’estableix un sistema de banca en que els monitors/es guardaran aquests diners fins que arribi el dia de l’excursió o de trucada als pares. S’estableix una quantitat màxima de BANCA de 5,00 €  en monedes per noi/a i setmana de colònies.

 • 7/ QUÈ CAL PORTAR?

  Que cal portal colònies estiu

 • 8/ SALUT / ALTRES

  Si el meu fill/a pateix alguna al·lèrgia alimentària pot participar a les colònies d’estiu?


  Sí, a Eix Estels donem un tracte personalitzat a tots els nois/es. Les nostres cuines estan absolutament preparades per atendre qualsevol al·lèrgia alimentaria.
  Us haureu de  descarregar el DOCUMENT D’INFORMACIÓ SANITÀRIA, on haureu d’anotar les possibles al·lèrgies alimentàries dels vostres fills/es. Aquest document s’entrega degudament complimentat el dia d’inici de les colònies.

  Com es gestiona l’atenció mèdica durant les colònies d’estiu?


  Cada una de les nostres cases de colònies, té un concert amb el Centre d’Atenció Primària del poble més proper (màxim a 5km.)  Hi ha un cotxe disponible les 24hores per a qualsevol desplaçament urgent al centre mèdic. En el cas, poc probable, de que es produís algun incident en tot moment existirà una comunicació clara i ràpida amb els pares.

  Que passa si el meu fill/a ha de prendre medicaments durant les colònies d’estiu?


  Cada noi/a té un monitor de referència. Es tracta del monitor que menjarà amb ell/a a la mateixa taula i que dormirà amb ell/a a la mateixa habitació. Aquest monitor/a també és el responsable d’administrar els medicaments que convingui al vostre fill/a seguint les vostres indicacions prèvies.

 • 9/ MONITORS / ACTIVITATS

  Monitors/es les 24 hores? En els temps lliures també ?


  Els nostres monitors estan les 24 hores, en compliment del DECRET 137/2003 de la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, seguint la ràtio d’1 monitor cada 10 participants, i cadascú d’ells es responsabilitzarà del mateix grup  durant tota l’estada de colònies. D’aquesta manera, el monitor no tan sols serà el responsable en tot moment de la seguretat i diversió dels participants, com a animador,  sinó que també tindrà cura del seu son, del despertar, de la higiene personal, de la seva correcta alimentació i de l’administració dels medicaments, si s’escau.

   

  Quina és la tasca del coordinador d’EIX ESTELS?


  Totes les estades de colònies compten amb la figura d’un coordinador, que és qui es responsabilitza de que tot l’equip de monitors i tota la colònia funcioni com està previst. A EIX ESTELS, comptem amb un departament educatiu específic, que programa i dissenya tots els continguts educatius i  les activitats, s’encarrega de la supervisió, control d’avaluacions a més d’ incidències.

   

  Tots els nois/es fan activitat de piscina a les colònies d’estiu?


  L’accés a la piscina mai és lliure, i el recinte està totalment tancat. A l’horari establert i sota la supervisió dels monitors els nois/es accediran per grups d’edat per fer l’activitat de Piscina, en qualsevol cas a la Fitxa d’inscripció podreu indicar-nos si el vostre fill/a sap nedar i si no voleu que entri dins la piscina. Les mides i disposició de les piscines d’EIX ESTELS no requereixen de socorrista aquàtic.

   

  Si el nen no pot o vol realitzar alguna activitat, què feu?


  El nostre equip de monitors, encoratjarà en tot moment, als nois i noies a participar en les activitats de forma activa, detectant-ne les seves objeccions i treballant-les per a superar les pròpies pors, mostrant-se comprensiu i respectuós, respectant en tot moment la voluntat del participant, sense obligar-lo a fer res que no desitgi. El participant haurà de quedar-se amb la resta del grup.

   

  Quines són les mesures de seguretat que es prenen al moment de realitzar les activitats?


  Les activitats seran supervisades pels monitors/es i en les activitats físic- esportives i d’aventura, hi haurà un monitor especialista. Totes les activitats es realitzen amb els equipaments i mesures de seguretat corresponents, les nostres instal•lacions i equipament d’aventura són dissenyats i auditats per LLEURE DISSENY SEGURETAT.

   

  Quina és la preparació i formació dels monitors d’EIX ESTELS?


  Tots els monitors de les colònies EIX ESTELS estan titulats, acreditant la seva formació en educació en el lleure infantil i juvenil. Comptem amb monitors especialistes en diferents matèries específiques (activitats físic- esportives, biologia, idiomes, etc..).A més, els nostres monitors, reben una formació interna.

   

  Es requereix un nivell mínim d’anglès per a participar a les colònies d’anglès?


  No es requereix nivell mínim d’anglès per a les colònies d’Anglès d’Eix Estels. A totes les modalitats es fa una prova de nivell a l’arribar, que garanteix que el participant rebi un tracte personalitzat segons el seu nivell i en un grup reduït.

   

  Els participants a les colònies temàtiques  (ràdio, teatre, hip hop, màgia, musicals, o hípica)  han de tenir habilitats i coneixements previs en la matèria específica?


  No es requereix nivell mínim ni de teatre, ni dansa, ni comunicació, ni habilitats especials per a poder participar en les colònies temàtiques.

 • 10/ INSTAL·LACIONS

  Com són les cases de colònies d’Eix Estels on es realitzen les colònies d’estiu?


  Es tracta de cases de colònies legalitzades i inscrites dins el registre de la Xarxa Catalana d’instal·lacions juvenils. Totes les cases de colònies d’ Eix Estels compten amb amplis espais exteriors totalment tancats i ofereixen un servei de cuina casolana (cuina pròpia dins de cada casa de colònies). Totes les cases de colònies d’Eix Estels compten també amb piscina ( en un recinte totalment tancat) i espais d’aventura (també en recintes tancats), estan en un entorn natural però properes a pobles a 5km com a màxim.

 • 11/ QUÈ ÉS EL DIA PONT

  Què és del dia PONT ?

  SI heu contractat 2 o més torns de colònies entre el final d’un torn i l’inici d’un altre us oferim totalment gratuït el dia pont.


  Després de tota un setmana intensa plena d’emocions, mentre esperem que arribin els nous companys gaudirem de 24 hores (de dissabte migdia a diumenge tarda) per relaxar-nos en petit grup, gaudir de la piscina amb més espai, repetir l’activitat que més ens hagi agradat,….

  El dia Pont, un luxe i un regal  només pels que facin estades de 2 o més torns.