Viatge fi de curs a Irlanda

Un viatge per Ser, fer, Viure i Conviure

  • Viatge de Fi de Curs
  • Viatge de Fi de Curs
  • Viatge de Fi de Curs
  • Viatge de Fi de Curs

VIATGE DE FI  DE CURS A IRLANDA


 

ALLOTJATS EN FAMÍLIES LOCALS

 

Naas és una d’aquelles petites ciutats que guarden tot l’encant i el misteri d’Irlanda. El punt estratègic per, sense renunciar a la pràctica i l’estudi de l’anglès, descobrir la cultura Irlandesa i fer nous amics locals.

 

Els viatges a Irlanda d’Eix Estels, comprenen classes d’anglès, visites culturals i allotjament en famílies locals. Monitors/guies els 5 dies amb el grup. Per ajudar-vos durant la vostra estada.

 5 dies 4 nits 295 €

Allotjats en PC (no inclou transport anada i tornada). Consultar temporada.


 

Descarrega el catàleg

 

 

 

 

DIA 1/ Per la tarda: Orientació i visites a la ciutat de Naas amb el tren típic de la ciutat: El “Train of Naas”. Per la nit, temps lliure amb les famílies on ens allotjem.


DIA 2/   Matí: Classes pràctiques d’anglès (enquestes, jocs, roll play). Per la tarda: Visita a Dublin “en busca d’un tresor”. Per la nit, temps lliure amb les famílies on ens allotgem.

 

DIA 3/ Matí: Visita a una escola local de Naas i activitats conjuntes al centre amb nois/es de la nostra edat. Per la tarda: Visita de la ciutat de Summerhill dins el mateix comptat de Meath.

 

DIA 4/ Matí: Classes pràctiques d’anglès (enquestes, jocs, roll play). Per la tarda: Activitats esportives i d’aventura al centre d’aventura de Naas, activitat en anglès i compartida amb altres nois de la ciutat.

 

contacta amb Eix Estels

 

 

 

 

viatge final de curs

 

 

 

Llocs de l'activitat: