Viatge fi de curs a Barcelona

Un viatge per Ser, fer, Viure i Conviure

  • Viatge de Fi de Curs
  • Viatge de Fi de Curs
  • Viatge de Fi de Curs
  • Viatge de Fi de Curs

VIATGE DE FI  DE CURS A barcelona


 

Allotjats a youth hotels

 

Tenim 3 “Youth Hostels” exclusius per que tu decideixis si vols estar al centre, en un dels seus barris residencials o fora de la ciutat, però a només 20 minuts en transport fins el centre.

Els viatges a Barcelona compten amb el Servei de “personal assistant” que us acollirà i estarà al vostre Servei per ajudar-vos durant la vostra estada.
 


O descobreix Barcelona al teu aire des de 20€/nit allotjant-vos als nostres albergs exclusius.5 dies 4 nits 266 €

Allotjats en MP (no inclou transport anada i tornada). Consultar temporada.


 

Descarrega el catàleg

 

 

 

 

 

DIA 1/  City explorer al centre de la ciutat, visita guiada en btt elèctrica. Descobrim les Rambles, Plaça Catalunya, el casc antic, el Passeig de Gràcia.


DIA 2/  Matí: Barcelona Modernista, una de les visites més originals del modernisme barceloní, la de l’Hospital Santa Creu. Tarda: Prenem el vaixell de “Les Golondrines” per veure Barcelona des del mar.

 

DIA 3/ Matí lliure per visitar la Barcelona Olímpica. Tarda: Cable Surf a la zona Port Fòrum (el barri més modern de la ciutat) i nit de tapes amb Servei de bus nocturn.

 

DIA 4/  Matí gastronòmic: Visita al mercat de la Boqueria, compra de  matèria primera i curs de cuina. Tarda lliure per visitar la Plaça Sant Jaume, la Catedral i el Barri Gòtic (Catedral del Mar).

 

 

contacta amb Eix Estels

 

 

 

 

 

viatge final de curs

 

 

Llocs de l'activitat: