CAN QUÈ

La millor proposta en Treballs de síntesi i estades per a la secundària.

  • Secundària 2017/18
  • Secundària 2017/18
  • Secundària 2017/18
  • Secundària 2017/18
  • Secundària 2017/18
  • Secundària 2017/18
  • Secundària 2017/18
  • Secundària 2017/18
  • Secundària 2017/18
  • Secundària 2017/18

Colònies Eix Estels

 

novetats colonies escolars eix estels


Divertir-se i aprendre a través de l’aventura i el descobriment de l’entorn natural són el principal eix vertebrador del nostre Projecte Educatiu  per a l'ESO a Can Què, un Projecte orientat en el gaudiment dels participants i el descobriment personal, un projecte per superar limitacions personals i viure una molt bona experiència dins un fantàstic entorn natural.

 


NOVETAT 2016-17 NOVA CASA DE COLÒNIES PER A L'ESO: CAN QUÈ

Casa de colònies CAN QUE DESCARREGA EL CATALEG

 


AVENTURA I NATURA A ESPONELLÀ - ESPECIAL ESO


 

colonies aventura eix estels

 


Roadbook al bosc


Itinerari d’Orientació i Descoberta del medi: Descobrirem que un pot orientar-se pel bosc sense eines sofisticades. Aprendrem a orientar-nos a la natura, i al mateix temps, realitzarem un recorregut, ajudats pel nostre RoadBook, per conèixer els entorns de la casa.

 


Bicicletes el·líptiques


Balanzbikes Pilotarem unes bicicletes ben especials. Aquesta activitat planteja per una banda el treball tònic del cos, i per l’altra, la superació personal.

 


Soccerballs


Aquesta divertida activitat reforça el treball cooperatiu i en equip i treballa la motricitat gruixuda i l’equilibri. Els participants hauran de moure’s i jugar en equip dins unes bombolles gegants i experimentaran sensacions de moviment ben especials.

 


Tir amb Arc de Camp


Després d’aprendre les mesures de seguretat bàsiques i les tècniques del tir amb Arc passarem a la pràctica en un camp de tir obert i de forma molt dinàmica. Treball de la psicomotricitat gruixuda, concentració i superació de reptes personals.
5. Tir amb Sarbatana: Descobrirem un sistema de caça ben diferent. És una activitat de tir intuïtiu de dards a una diana utilitzant una sarbatana, on posarem a prova la nostra punteria i concentració i on exercitarem la nostra psicomotricitat gruixuda.

 


Tir amb Sarbatana


Descobrirem un sistema de caça ben diferent. És una activitat de tir intuïtiu de dards a una diana utilitzant una sarbatana, on posarem a prova la nostra punteria i concentració i on exercitarem la nostra psicomotricitat gruixuda.Els exploradors i La vida al bosc


Educació ambiental Recorregut ambiental mitjançant metodologies de didàctica aplicada. Ens endinsarem al bosc de la casa, on de forma vivencial i en equips descobrirem la fauna i la flora mediterrània tot resolent les diferents preguntes i enigmes que s’aniran trobant.

 

Casa de colònies CAN QUE DESCARREGA EL CATALEG

Llocs de l'activitat: