Preguntes Freqüents

Tots els detalls del turisme en grup

 • Preguntes Freqüents
 • Preguntes Freqüents
 • Preguntes Freqüents
 • Preguntes Freqüents
 • Preguntes Freqüents
 • 1- Quina és l’hora d’arribada i de sortida a la casa de colònies?

  L’hora d’arribada, si es contracta el dinar del primer dia a partir de les 11.00 h., i si no es contracta a partir de les 13.00 h. L’hora de sortida per tots els grups serà a les 17.00 h.

   

   

 • 2- Quin és l’horari dels àpats a la casa de colònies?

  L’esmorzar es servirà de 9.00 h. a 10.00 h. el dinar a les 13.30 h. i el sopar a les 20.30 h.

   

 • 3- Com es comuniquen les al·lèrgies o menús especials?

  Podeu comunicar totes les al·lèrgies o necessitats de menú especial per correu electrònic directament al vostrecomercial de referència. Tots els menús s’elaboren a la pròpia casa de colònies i estem especialment preparats i sensibilitzats amb les al·lèrgies alimentàries. Hi ha menú sense gluten. A la casa trobareu llet sense lactosa, però noaltres tipus de làctics (p, exemple llet de soja).

   

 • 4- Com es serveixen els àpats? Hi haurà cafè pels adults?

  Els àpats es presentaran en un sistema tipus Self Service, els membres del grup s’encarregaran de parar, desparar i netejar el menjador i per servir-se ho farà cadascú acostant-se al self Service. Hi haurà cafè pels adults tan al servei d’esmorzar com el de dinar.

 • 5- El berenar està inclòs?

  Sí, pels nens/es s’inclou el berenar de tots els dies menys el del dia de sortida. Pels adults no hi haurà servei de berenar.

 • 6- Podem portar begudes? Hi ha servei de bar o de vending?

  Sí que es poden portar begudes o aperitius, cada menjador té una nevera tipus mini bar perquè les pugueu guardar en fresc. A Mas Banyeres de manera puntual s´ofereix servei de bar, consulta amb el teu comercial si en les dates que anireu estarà disponible. A totes les cases de colònies Eix Estels (Mas Banyeres, Can Miqueló, Can Vandrell i La Llobeta) hi ha màquines de vending (refrescs i cafè). 

 • 7- Hi ha nevera o microones a la casa de colònies?

  Sí, a tots els menjadors hi ha una nevera tipus minibar i un microones

 • 8- Com són les habitacions? Com es farà la distribució d’aquestes ?

  Les habitacions són col·lectives, mai compartireu habitacions amb altres grups allotjats a la casa, però si que compartireu l’habitació amb altres membres del vostre grup. NO s’ofereixen habitacions per cada família. Les habitacions són d’entre 4 i 28 places. A Mas Banyeres* i Can Miqueló totes les habitacions tenen el lavabo dins, a Can Vandrell una part de les habitacions tenen el lavabo dins la mateixa habitació (segona planta) i la
  resta d’habitacions el tenen fora. A La Llobeta la majoria de les habitacions tenen el lavabo compartit i fora de l’habitació. La distribució d’habitacions la farà el/la director/a de la instal·lació i es comunicarà al grup a la seva arribada.

 • 9- Hi ha roba de llit a la casa de colònies?

  A totes les cases de colònies d’Eix Estels (Mas Banyeres, Can Miqueló, Can Vandrell i La Llobeta) us oferim el joc de llit complet. Només cal que porteu la tovallola i el estris de neteja personal.

 • 10- Hi ha llit bressol o trones a la casa de colònies?

  No, a la casa de colònies no en tenim, podeu portar-los si ho considereu necessari.

 • 11- Hi ha servei de neteja ?

  Sí, durant tota la vostra estada els espais comuns i els lavabos seran repassats per l’equip de neteja. Les habitacions no es netejen.

 • 12- A partir de quina edat poden participar els nens/es a les activitats ? En el cas d’haver contractat activitats o de participar en un cap de setmana o data especial

  A partir de quina edat poden participar els nens/es a les activitats ? En el cas d’haver contractar activitats o de participar en un cap de setmana o data especial amb activitats incloses els vostres fills/es poden participar de les activitats a partir dels 4 anys sense necessitat de ser acompanyats d’un adult. Menors de 4 anys hauran d’anar acompanyats i hem de ser conscients de que potser no poden realitzar totes les activitats.

 • 13- Hi ha wifi a la casa de colònies?

  Totes les cases de colònies d’Eix Estels (Mas Banyeres, Can Miqueló, Can Vandrell i La Llobeta) tenen servei de Wifi gratuït, no obstant hem de ser conscients de que les cases de colònies es troben en un entorn rural, enmig de la muntanya en molts casos, pel que la qualitat de l’ample de banda d’internet és més baixa que en entorns urbans i la possibilitat d’incidències tècniques és més elevada. El servei de Wifi és una cortesia gratuïta de les cases de colònies que en el suposat cas de no poder servir-se no implicarà dret a reclamació o devolució econòmica.

 • 14 - Hi ha calefacció a la casa de colònies?

  Totes les cases de colònies d’Eix Estels (Mas Banyeres, Can Miqueló, Can Vandrell i La Llobeta) tenen calefacció central tan a les habitacions com als espais comuns.

 • 15- Quin és l’horari de la piscina? A partir de quan està oberta?

  La piscina de les cases de colònies d’Eix Estels (Mas Banyeres, Can Miqueló, Can Vandrell, La Llobeta) estan obertes de l’1 de Juny al 15 de Setembre. L’horari d’ús de la piscina és de 10.30 a 13.00 i de 16,00 a 19,30. El primer dia la piscina es podrà utilitzar només per la tarda i el darrer dia només pel matí. Les cases es reserven el dret de modificar l’horari o distribuir-lo segons els diferents grups allotjats o activitats programades.

 • 16 - Podem portar la nostra mascota a la casa de colònies?

  Tot i que ens agraden molts els animals de companyia, per motius d’higiene i donada la gran capacitat de les cases no podem admetre mascotes dins de les instal·lacions (habitacions, menjadors, sales, etc...)

 • 17- Hi haurà altres grups a la casa de colònies?

  Les cases de colònies poden ser compartides amb altres grups, en aquest cas mai es compartiran les habitacions però si poden compartir-se la resta dels espais, menjador inclòs.

 • 18- Es poden fer festes a la casa de colònies ?

  Les cases de colònies d’Eix Estels (Mas Banyeres, Can Miqueló, Can Vandrell) s’adrecen a grups familiars (adults i nens) no tenim cap inconvenient en que celebreu que esteu junts a les nostres cases, però s’ha de fer amb sentit comú i respectant el descans dels altres. A la casa de colònies de La Llobeta no es poden fer festes ni celebracions nocturnes.

 • 19- Quina és la data límit per comunicar modificacions de places?

  Per afegir places (sempre que hi hagi disponibilitat) podeu fer-ho fins al dimecres anterior a la vostra arribada a la casa de colònies. Per baixades superior al 10% del total de places contractades caldrà que ens aviseu com a mínim 10 dies abans de l’arribada. En cas d’haver contractat condicions especials o exclusivitat de la casa no s’admetran baixades de places.

 • 20- Hem de fer pagaments a la casa de colònies?

  No, habitualment tots els pagament es faran per transferència bancària directa a Eix Estels. Rebreu un contracte per fer el pagament de la bestreta i la factura final per liquidar el que quedi pendent.