EUROSTAGE

Riera de Caldetes, 184 08350 ARENYS DE MAR

A prop del mar i prop del port d'Arenys, un espai amb múltiples opcions d'allotjament i amb un àmpli ventall de propostes per a la pràctica d'esports.

  • Galeria

Per arribar a Eurostage:

 

 

Per autopista C-32

Barcelona-Caldes: prendre la sortida 108 de Caldes d'Estrac.

En sortir del peatge, girar a l'esquerra cap a Sant Vicenç de Montalt. A la primera rotonda, agafar la primera sortida a la dreta. És una pista de terra que després està asfaltada. Quan la pista comenci a baixar, es podrà veure al centre Eurostage. Girar a la esquerra en arribar a la riera de Caldetes. 

Girona-Caldes: prendre la sortida 108, que porta directament a la rotonda, i girar per la pista de terra que es veu a mà dreta. Des de la pista ja podrà veure Eurostage. Girar a l'esquerra en arribar a la riera de Caldetes.

Per carretera N-II

Barcelona-Caldes: després de passar Llavaneres apareixerà una benzinera Repsol a mà dreta. Seguir fins trobar un semàfor. Travessar la N-II pel carril central. Pujar en direcció a Sant Vicenç. Travessar la primera rotonda en direcció a Sant Vicenç i, en la segona rotonda, prendre la pista de terra, que després torna a estar asfaltada. Quan la pista comenci a baixar, podrà veure el centre Eurostage. Girar a l'esquerra en arribar a la riera de Caldetes.

Girona-Caldes: després de passar Arenys de Mar cal creuar Caldes d'Estrac per un tram elevat de la N-II que passa per sobre del poble. Després del tram elevat, girar a la dreta en el primer semàfor. Continuar pujant fins a la segona rotonda, on caldrà prendre la primera sortiu a la dreta. És una pista de terra que després està asfaltada. Quan la pista comenci a baixar, es podrà veure al centre Eurostage. Girar a l'esquerra en arribar a la riera de Caldetes.

 

TRANSPORT PÚBLIC:

 

 

Per arribar amb tren, cal baixar a la parada Caldes d’Estrac (Caldetes). Des de l’'estació cal agafar la riera cap amunt fins al final del poble, on es converteix en camí de terra. La casa queda uns metres més enllà. Són uns 25 minuts a peu.