EL ROURELL

Mas El Rourell s/n 17176 La Vall de Bas

  • Galeria

COM ARRIBAR:

Des de Barcelona i Tarragona. Anar fins a Vic per la C-17 (Parets del Vallés- Vic- Puigcerdà).

Passat Vic, seguir per la C-17 fins la sortida 69: Olot- Torelló-sud i Manlleu (sortida per l’esquerra de l’autovia). Continuar per la C-37 (Túnels de Bracons) i arribareu a la Vall d’en Bas. Trobareu una rotonda i girar cap a l’esquerra direcció Olot-Les Preses. A pocs metres a mà esquerra, trencar direcció Joanetes, per la carretera GIV 5273.

Seguir l’ indicador de Joanetes fins arribar al Hotel Vall de Bas . Passat aquest hotel trobareu un indicador que posa: El Mallol i Casa de colònies El Rourell, gireu a la dreta (passareu per sota del viaducte) seguir uns 300 metres i trobareu un camí a ma esquerra que indica la casa de colònies . Aquest camí està just davant de l’entra d’una cooperativa (agro-botiga) que reconeixereu fàcilment, ja que es tracta d’una casa de fusta, amb unes banderes, cotxes aparcats i una zona ajardinada amb gronxadors. Gireu per aquesta carretera a l’esquerra i a pocs metres ja haureu arribat.

Des de Lleida, Manresa i centre i nord d’Espanya: Arribar a Vic per la C 25 (Eix Transversal) i anar a buscar la C-17. A partir d’aquest punt, segueix les indicacions com si vinguessis de Barcelona.

Des de Girona: Passar Salt i Bescanó i arribar fins Anglès. Per la C-63 fins la rotonda de Sant Esteve d’en Bas. Un cop allà, seguir les indicacions superiors.

També es pot passar per Banyoles – Olot – Les Preses, tot i que és més llarg.