CASTELL VELL

Masia Castell Vell s/n 08450 Llinars del Vallès

Situada a Llinars del Vallès dins el Parc Natural del Montnegre Corredor. Masia del segle XV, envoltada per les ruïnes d'un castell medieval del segle XI

  • Galeria

AMB VEHICLE PRÒPI

Per venir en vehicle propi: Venir per l'autopista AP7 i sortir a la sortida numero 12 (és la sortida corresponent al poble de Cardedeu). Una vegada sortiu trobareu una rotonda molt gran, entreu i sortiu per la tercera sortida, agafareu la C35 direcció Cardedeu (anireu paral·lelament a la AP7 direcció Sant Celoni i/o Girona). Desprès de fer uns 6km trobareu la sortida de “Llinars del Vallès” .Sortida per aquesta i arribareu a una rotonda petita (es el cercle negre del mapa). A la rotonda agafeu la primera sortida, direcció “Dosrius" i entrareu a la B510. Desprès de fer uns 1,8 km de
pujada (desprès del cartell del km 8 de la B510) trobareu indicadors de “Can Bordoi” i del “Parc Natural”, Alertaaa!!!, a 100 metres hi ha un desviament a l’esquerra (es l’accés al Parc Natural del Montnegre-Corredor). Al entrar a la carretera del Parc hi veureu més cartells sobre el Parc Natural, el Castell i d’altres instal·lacions del Parc Natural i a 500 metres veureu (a la vostre esquerra) el cartell de "Castell Vell, Casa de Colònies”, entreu al camí particular, 50 metres de pista i ... benvinguts al vostre castell! 

 

AMB TRANSPORT PÚBLIC

 

Des de l’estació de Rodalies de Llinars del Vallès: Pujar per la carretera: Un cop baixeu a l'estació de la RENFE de Llinars del Vallès (R2), agafar la sortida Sud, aquesta dóna a un camí de terra. Deixant el poble a la vostre esquena, heu d'anar per aquest camí a mà dreta. Arribareu a l'asfalt, fareu una corba i aneu cap a la carretera principal (queda sota el pont que veureu).

Enfileu la carretera cap a la rotonda que queda la part superior i aneu cap a la sortida amb direcció Dosrius. Un cop passada la rotonda seguiu la carretera que enfila muntanya amunt (és la B-510). A partir d'aquí es tracta d'anar vorejant la carretera (no patiu, és molt poc transitada, recordeu, sempre anar per la vostre esquerra).

Desprès de fer uns 2km trobareu la desviació cap al Parc Natural del Corredor i el Castell Vell (us queda a la vostre esquerra). Una vegada a la carretera del Parc tant sols us queden 300m per veure el cartell de la casa, seguiu el camí del Cartell i en pocs metres trobareu la masia i el Castell Vell. Pujar per la muntanya: Des de la rotonda (una vegada la passem) a l’esquerra hi ha un camí molt ample de sorra amb indicadors de “Casa de Colònies Mogent” i “Pou de glaç”.

Entrem a la pista i esperem el responsable del Castell Vell (hi ha un petit descampat per no estar al mig de la pista) que us indicarà el camí de la muntanya. Aquest camí és més ràpid que la carretera però més tècnic i dur. En tot moment es camina per l’interior del Parc Natural entre natura i tranquil•litat.