CAN FOIX

Carretera BV-2115 Km 6,5 08880 Cubelles

Una casa a prop de tot que llinda amb l'espai protegit del parc del Foix a només 5,5 Km de la platja.  

  • Galeria

Parc del Foix
El parc del Foix és un espai natural protegit de petites dimensions que llinda amb la casa de colònies. El fet d'envoltar el pantà de Foix fa que es pugui on podem trobar una àmplia varietat de vegetació i fauna típics dels espais humits, a part de poder gaudir de l'entorn natural característic del massís del Garraf. La poca pressió urbanística de la zona (poc corrent en zones properes a la costa) i el bonic poble de Castellet i la Gornal, a peus del llac, fan d'aquest parc un indret excepcional.El parc pertany a la diputació de Barcelona i a diversos municipis de la zona, que promouen la seva conservació i el seu coneixement. Can Foix col.labora amb la diputació mitjançant les activitats de descoberta de l'entorn natural que realitza per escoles.

Delta del Foix (5 km) 
El delta del foix es un espai natural del qual es reivindica sovnt la seva milor protecció ja que té molt valor com a resrva natural pels ocells marins i migratoris. Un passeig pel delta, ens farà arribar fins a les boniques platges de Cubelles i gaudir d'un bell paisatge.

www.garraftour.com


Costa del Garraf (7 Km)
Espai que properament serà considerat parc natural marí. La escarpada costa del Garraf, desde Vilanova a Castelldefels, ofereix espectaculars espadats de roca sobre el mar, amb amagades cales i fons marins de gran bellesa.

www.garraftour.com


Parc del Garraf (10 Km)
Parc natural molt caracterísic, que arriba fins a la mateixa masia Can Foix. Un indret sec, on la vegetació i el poblament s'han hagut d'adaptar creant un espectacular i curiós parage.

www.diba.es