• El millor estiu per l' AMPA
  • El millor estiu per l' AMPA
  • El millor estiu per l' AMPA
  • El millor estiu per l' AMPA

 

RESERVA ARACATÁLEG AMPACONTACTA amb EIX ESTELS

 


COLÒNIES D'ESTIU


 

De finals de juny a mitjans d’agost...Inscripcions individuals: Consulta les ofertes i descomptes per a grups de l’ AMPA

Colònies d’anglès: Amb monitors nadius. Diferents modalitats: 100% anglès, 50% anglès + hípica 50% anglès + multiactivitats.... i molt més!

colonies angles

 

Colònies temàtiques: Les més creatives i amb els millors professionals! Colònies de hip-hop, Colònies Radiomusicals, Colònies de teatre... i moltes més!

Colònies temàtiques

 

Colònies de multiactivitats: Les colònies de sempre però amb molt de ritme! Ni un minut per parar en mil i una aventures!

colonies estiu multiactivitats


CASALS D'ESTIU


 

Tots els estius un casal igual? No, si podem evitar-ho! A Eix Estels creiem que el casal d’estiu no ha de ser només una continuació una mica més divertida de l’escola, us proposem un casal d’estiu realment divertit ioriginal, amb un centre d’interès molt dinàmic, amb personatges que cada dia dinamitzaran l’activitat i un dia molt especial cada setmana, amb inflables, cars, planetaris, etc…

L’estiu és per divertir-se de debò, per fer del casal unes setmanes emocionants, diferents
i plenes de sorpreses… Ens encarreguem de tot! De la reunió de pares, us facilitem les fitxes d’inscripció, posem al vostre servei monitors professionals i una programació dividida per grups d’edats, sempre amb un servei molt personalitzat per als nois/es i per a totes les famílies. Truca’ns o envia un mail i us vindrem a presentar personalment totes les nostres propostes!

 


VIATGE A IRLANDA


 

Eix Estels i Chaplin’s Group t’ofereixen la possibilitat d’estudiar a Irlanda per millorar l’anglès dels vostres fills. Allotjats en família en habitacions individual i pensió completa. Estades d’11 dies amb classes d’anglès diàries (màx.15 participants) amb activitats lúdiquesi excursions.

 

 

 

RESERVA ARACATÁLEG AMPACONTACTA amb EIX ESTELS