Caps de Setmana amb grups

Colònies i estades de cap de setmana per a l'AMPA

 • Caps de Setmana amb grups
 • Caps de Setmana amb grups
 • Caps de Setmana amb grups
 • Caps de Setmana amb grups
 • Caps de Setmana amb grups
 • Caps de Setmana amb grups

COLÒNIES FAMILIARS  Tots els caps de setmana
Pares i nens de colònies amb activitats!


 

RESERVA ARACATÁLEG AMPACONTACTA amb EIX ESTELS

 

Veniu tota la família amb la resta de famílies de l’AMPA i viviu plegats un cap de setmana a les nostres cases de colònies amb activitats incloses! Gaudiu de les colònies familiars amb els vostres fills i els seus companys d’escola.


Amb activitats només pels adults, activitats només per nens i activitats conjuntes. Horari diferenciat adults i nens/es.

Qualsevol cap de setmana de l’any és l’oportunitat perfecte per relaxar-vos a les nostres cases de Colònies. Instal·lacions còmodes, perfectament preparades per acollir grups de famílies, amb un ambient distès.

 

Colonies ampa eix estels

Colonies ampa eix estels

 

Gaudeix de les millors cases de colònies de Catalunya, d'una proposta d'activitats completa, d'un servei de cuina casolana, de mercat, ecològica i de pròximitat a un molt bon preu.

 

Desconnectar del dia a dia, rodejat d'entorns naturals i privilegiats en un ambient familiar, en una instal·lació totalment preparada i reformada. Amb temps per a tu, temps per que els teus fills visquin noves aventures i temps per compartir activitats amb ells

 

 


COLÒNIES  FAMILARS amb el teu fill/a, els seus amics i els seus pares.

QUAN?


 

Tots els caps de setmana d'octubre, novembre, febrer, març, abril, maig i juny.

 

 


COLÒNIES  FAMILARS amb el teu fill/a, els seus amics i els seus pares.

ON?


 

 

 

Mas Banyeres 

Àmplia masia senyorial del s. XI situada davant el Parc Natural del Montseny. Totalment reformada com a casa de colònies compta amb 40.000 hectàrees d’espais exteriors on destaquem les instal·lacions d’aventura i La Granja. Banys a totes les habitacions.

casa de colonies MAS BANYERES

veure la casa

 

 

La Llobeta

Masia senyorial d'estil modernista declarada d'interès arquitectònic i totalment reformada com a casa de colònies. 100% adaptada a persones de mobilitat reduïda.

Casa de colonies la Llobeta

veure la casa

Can Miqueló

 

Als Cingles del Bertí amb vistes al Parc Natural de Sant Llorenç i al Montseny. Casa pairal moderna amb grans espais exteriors i equipaments esportius. NOVETAT: Ara Can Miqueló disposa de banys a l’interior totes les habitacions.

 

Casa de colònies Can Miqueló

 veure la casa

 

 

 

Can Vandrell

Al peu del Parc Natural del Montseny, masia del S. XIII, en un entorn únic, còmode i confortable. Amb grans espais exteriors i zones de joc. Adaptada al 100% per a persones amb mobilitat reduïda i amb el 50% de les habitacions amb bany dins.

casa de colonies CAN VANDRELL

veure la casa

 

 

 

 

 


COLÒNIES  FAMILARS amb el teu fill/a, els seus amics i els seus pares

¿Com s'organitzen els menjars?


 

ESMORZAR · DINAR · BERENAR · SOPAR:

Els menjars es serviran a la sala-menjador de la instal·lació, utilitzant un servei de self-service amb un menú casolà compost per un primer i un segon plat amb guarnició, postres (pa + vi i gasosa + aigua en gerres inclosos). Menú elaborat en la pròpia instal·lació i amb especial atenció a les dietes i al·lèrgies dels participants que ho requereixin. Els àpats són conjunts i seran supervisats pels pares i les mares.

 

EL BERENAR és inclòs per als nens / es. Cafè inclòs en l'esmorzar i el dinar pels adults. La casa disposa de màquines expenedores de cafè i refrescos per fer ús a qualsevol hora del dia.

TURISME EN GRUP LLOBETA

 


COLÒNIES  FAMILARS amb el teu fill/a, els seus amics i els seus pares.

Activitats gratuïtes incloses


 

Hem dissenyat una un programa d'activitats pe a tots de dissabte tarda i vespre i de diumenge matí.

Amb activitats només pels adults, activitats només per nens i activitats conjuntes. Horari diferenciat adults i nens/es.

 

Activitats d'aventura, de natura, d'astronomia, de circ, jocs, activitats de nit, discoteca familiar, etc..

 

Casa casa de colònies us ofereix un programa complet d'activitats dissabte i diumenge amb activitats diferenciades per instal·lació com ara: Granja, circuït aèri d'aventura, pista americana inflable,  soccer balls, laser combar, tirolina, rocòdrom, espeleologia, tir amb arc i sarbatana, malabars, trapezi, Circuit d'orientació, activitat nocturna familiar ... I molt més!

 

Activitats cel

 

Activitats a la Llobeta

 

Activitats programades per al dissabte tarda i nit i diumenge al matí. Activitats diferents per adults i per nens/es i activitats conjuntes. El Nens / es a partir de 3 anys poden participar a les activitats infantils.


Horari aproximat d'ACTIVITATS nens/es:

 •     Dissabte tarda: 15:00 h a 18:30 h
 •     Dissabte a la nit: 21:30 h a 23:00 h
 •     Diumenge matí: 10:00 h a 13:00 h

Horari aproximat d'ACTIVITATS adults:

 •     Dissabte tarda: 16:00 h a 18.00 h
 •     Dissabte a la nit: 22.00 a 23.00 h - Cojunta amb els nens/es
 •     Diumenge matí: 11:00 h a 12:30 h